sönnnnnndaaaag

Fy vad störigt den nya statestikmätaren på blogg.se är. Är ganska trött och stör mig på att jag har en fluga som flyger runt mig hela tiden. Dessutom har min scrollfunktion på min pekplatta slutat fungera, tror jag, och det är riktigt jobbigt. Efter en vecka liksom. Funkade i morse dessutom. Undrar om det hjälper att starta om datorn.

Den så kallade krogrundan jag var på i går var väl ganska lyckad. Jag, Nina och Ullis träffades hos Nina för "förfest" och sen gick vi ut i Lund. Satt på Ariman ett tag och sen stod vi och tittade lite på Rix FM på Mårtenstorget. Sen satte vi oss på Två Krögare eller vad det nu heter, där vid Botulfsplatsen. Där satt vi väl en timme eller något och sen gick vi hemåt. Eller ja, mot Ullis och Nina. Vi fick stanna ett par gånger på vägen för att Nina fick i sig lite för mycket och var tvungen att kräkas, men det gick annars ganska bra. När jag och Nina kom hem till henne deckade hon väl ganska snabbt och så åkte jag hem. Var väl hemma tjugo i tolv eller något, så vi höll inte på speciellt länge om man säger så.

Borde nog se till att lägga upp lite smutstvätt så att jag får lite rena kläder till veckan... Mina enda "rena" svarta leggins stinker efter Ninas utspillda öl och jag tycker att min garderob ser lite tom ut.

Min shoppingrunda blev inte så mycket till shopping egentligen. Jag köpte ett par denimleggins och mamma köpte en tröja till sig och fyra till Stefan. Sen åkte vi hem efter att ha pratat med någon brud som gjorde en undersökning om vad Burlöv Centers gäster tycker om Burlöv Center...

wohw

Kom precis hem från min så kallade krogrunda. Ska sova nu för jag är svintrött. Har hjälp Nina hem och sen blev jag hämtad där, så nu ligger jag i min säng och bara chillar. Ska släcka, starta najs music och sen kommer jag somna typ direkt. Det känns ganska bra, för jag behöver sova om jag ska orka skolan på måndag. FAAAAN inte skola igen :''( Varför går helgen på ett knäpp med fingrarna? Kan inte skolveckan och helgen byta plats så att man har helg i fem dagar och skola i två? Fan orka leva

can you tell me i am home?

Klockan är strax efter ett och jag har varit vaken i ungefär en timme. Har dock inte berättat det för världen eller min familj än, men jag börjar känna mig hungrig och jag tror att det är dags att hoppa i lite kläder och gå upp och äta frukost. Jag och mamma har en minishoppingrunda planerad idag, och jag satsar på att hitta nya skor, en ny jacka, nya denimleggins och så vill jag in på Bokia och kolla om de har böcker ur De Odödliga-serien som jag snackade om för några dagar sedan. Annars blir det kanske någon annan bok, om jag hittar något. Funderar lite på att köpa en anteckningsbok också, men jag kommer antagligen inte orka det. Känns så onödigt när jag har tusen anteckningsblock som ligger och skräpar överallt.

Nu ska jag nog sticka, ska se till att Lenin får lite mat också, kommer väl inte komma ner på mitt rum på ett par timmar.

CDON.com

Nu har jag skickat iväg en order på en försenad födelsedagspresent till mig själv. Precis samma sak gjorde jag förra året, men då var det helt sinnessjukt mycket. Nu är det bara fem böcker om Robert Pattinson, en dubbelDVD med Juno & Tretton och säsong 1 av Sex and the City. Snacka om att jag är happy. Egentligen skulle jag bara köpa böckerna men fick specialerbjudande på en dubbelDVD för 99 kronor och en tvserie för 99 kronor. Och så fick jag det fraktfritt eftersom att summan blev över sex hundra kronor. Jag är i alla fall fett glad och jag längtar till jag får hem allt.

Bevakar en massa produkter också, typ böcker och filmer...

Lite fler vuxenpoäng borde jag ju få nu också: användarkonto på CDON.com och en beställning från CDON.com som faktiskt står på mig själv(för en gångs skull)! :D

bad mothers handbook

Tittade på The Bad Mother's Handbook på Google Video, och jag ÄLSKAR den. Så jag la ett bud på den på Tradera. Det känns lite som vuxenpoäng: att skaffa ett användarkonto på Tradera! Haha, det ju typ min mammas favoritsida tillsammans med Blocket och Eniro. Vuxenpoäng att kalla det för användarkonto också! I love it. I alla fall, jag ska ha den jävla filmen. Det blir ju ett tillskott till min Robert Pattinson-samling. Och vi nu tänker det så... jag skulle köpt den även om jag hatat den! Haha, jag är så jävla nördig.

morgonsms

Jag till Dennis: Dennis! Jag ska till tandläkaren nu på förmiddagen så jag kommer inte förrän i eftermiddag. /Sabina

Vera till mig: Ingen skola idag! Vi börjar 9 på torsdag i stället!

WALLAWALLA

norrköping

I natt drömde jag att jag var i Norrköping. Jag vet inte varför, men jag var typ på studiebesök på Annas skola, men inte med Anna. Det var lite crazy. Och sen, när jag skulle skynda mig till flygplatsen för att komma hem(ja jag flög till Norrköping ;<) så kom hela klassen ut och ville komma på studiebesök på MIN skola. Det var ganska galet.

Sen på flygplatsen var det också ganska galet. Jag hade tydligen min datorväska, min ekocooppåse och en ryggsäck som bagage, och jag skulle bara ha en som handbagage, så då tänkte jag lägga över allt jag behövde från min påse till min datorväska och sen stoppa ner påsen i ryggsäcken och ha datorväskan som handbagage och lägga ryggsäcken som vanligt bagage. Men när jag lyfte min datorväska för att öppna den, så var den helt jävla övertung! Så jag öppnade och kollade vad fan problemet var, och då hade jag lagt ner varenda VHSfilm jag någonsin ägt, typ. Så den var helt sjukt fullproppad och jag hade inte plats med filmerna någonstans. Det var knäppt. Men jag löste det nog inte, för jag tror att jag vaknade innan dess.

"Rena Händer"

Idag köpte jag desinficerande handtvätt! Det kommer bli sweet att kunna känna sig fräsch all the time! Den känns så FRÄÄÄÄÄSCH liksom. Mamma tycker den luktar sjukhus, men ja... det är väl också ganska fräscht.

Här är en bild på min nya desinficerande handtvätt.


Visst ser den fräsch ut? :)



gravidcravings

Läste på blogg.se om kändisars gravidcravings, och i kommentarerna hade någon skrivit att hon var gravid men inte hade några craving alls. Gud så tråkigt! Om jag någonsin blir gravid vill jag ha helt sjuka cravings! De ska vara så galna som möjligt, jag tänker minsann också gråta i affärerna för att de inte har rätt sorts glass eller kakor eller något sånt. Fan annars, vilket tråkigt jävla liv. Hoppas jag hittat någon najs människa som ska hjälpa mig igenom skiten, så att han(eller hon lol) får trösta mig och hjälpa mig hitta de här sjuka sakerna. Fan tråkigt att behöva göra det själv ju. Annars får jag väl bli rik innan och typ anställa en medhjälpare under den tiden... Haha, jag längtar till mina cravings!!!

vääääääärme

Värme är väl det vidrigaste som finns? Varför är det, i slutet av augusti (=HÖST), varmt!? Man kan ju inte gå ut! Livet är väl sånt. När man egentligen inte har något emot att gå ut, så blir det varmt så att man absolut inte kan gå ut. Bögen i buren, säger jag bara!

telefonsamtal

"Sabina Ekblad"
"Hej Sabina, det här är Dennis. Din lääärare"
"Jahaa.. .hej?"
"Jag har sorgliga nyheter till dig"
"Jaså...?"
"Vi stället in lektionerna idag"
"Okej..."
"Visst är det sorgligt?"
"Jo det är klart"
"Så vi ses i morgon"
"Okej"
"Hejdå"
"Hejdå"

ledoperation nästa :(

Mina leder är helt ur funktion, verkar det som. Min käke började knaka helt otroligt mycket och högt innan idag, och det gjorde så sjukt ont! Sen, när jag och mamma tittade på So you think you can dance, vred sig min stortå i plågor och gav ifrån sig ett litet knak som gjorde så ont att det var helt sjukt. Och på väg ner för trappan vek sig mitt ben och jag föll ihop. I TRAPPAN! Vad skulle det vara bra för? Självklart tyckte Millan det var sjukt roligt och kom ner för att slicka mig i hela ansiktet. Men jag känner liksom inte att jag kan lita på min egen kropp längre. Har mått så illa hela dagen också, det är helt sjukt!

Nu ska jag titta på en bra film och sova

Open Office

Ännu en jobbig grej som verkar vara någon slags operation mot mig, är att min dator vägrar starta Open Office. Hur i hela friden ska jag kunna skriva om inte Open Office fungerar?! Detta är också ett sjuhelsikes problem.

Tamora Pierce

Jag förstår verkligen inte varför man inte kan hitta Tamora Pierces böcker på Svenska, i Sverige. Några av dem finns på engelska på Cdon.com, men tänk om man vill läsa dem på svenska? Jag hittade Kejsarens Magi tror jag, typ på Bokus eller något, men den är ju faktiskt nummer fyra i serien De odödliga. Jag har första boken, och vill ha tvåan till fyran också, men jag vill ju hellre köpa tvåan före fyran än tvärtom. Har inte läst de tre sista böckerna i serien på hundra år, eller något i den stilen, och jag vill helst inte behöva se ut som ett frågetecken bara för att jag fick köpa fyran innan tvåan... Man kanske borde köpa dem på engelska i alla fall? Men ska man då köpa Wild Magic på engelska också, så att man läser ALLA böckerna på engelska, och inte ettan på svenska och resten på engelska? ÅÅÅÅH VILKET ILANDSPROBLEM!

och så börjar det...

Är hemma från skolan. Mår inte riktigt som man ska göra när skolan är the place to be. Just nu är min säng the place to be. Installerade precis Firefox vilket kommer underlätta ENORMT mycket. Hatar ie.

Nu ska jag skriva. Sen kanske jag borde leta lite fakta om Antiken, så att jag inte hamnar efter i skolarbetet redan första veckan.. Men jag får se hur det blir med den saken.

långa skoldagar

De flesta råkar faktiskt ut för det ett par gånger i livet: man fyller år och skoldagen är oändligt lång! Idag var det min tur, och det var ganska tråkigt. 8.15-15.35 i skolan är inte hur man vill tillbringa sin födelsedag. Och resten av dagen går hur fort som helst!

Dagens  ilandsproblem(och JAG DISSAR): Långa skoldagar på sin födelsedag!

med en enkel tulipan

Har inte haft en övernajs födelsedag, kan man ju säga. Skola mellan 8.15 och 15.35, hemma vid 16.00 och sen mest suttit hemma. Eller egentligen var det det som var najsigast, sitta och chilla med min dator och äta lite gott.

I morgon blir det världens jobbigaste dag. 8.15 till 16.00. Okej, bara tjugofem minuter längre än i dag men jag har två timmars håltimme och sen idrott. Åh jag vet inte hur jag ska klara skolan.

Nu ska jag fortsätta chilla.


skolhelvetet

Alltså det är så sjukt jobbigt. Så fot skolan kommer igång blir man världens tröttaste, suraste och mest gråtfärdiga människa. Och när då alla är det, så är ju världen en jävligt jobbig plats att vara på. Fast då ska man ju tänka på alla i Afrika, som inte FÅR gå i skolan. Stackars dem

Dagens ilandsproblem: skoltrötthet

vecka 35

Den som tror sig veta allt, vet ingenting.

Magnus Betnér

Finns det någon roligare än Magnus Betnér? Egentligen? Sitter och kollar på någon fett lång spellista med bara klipp med honom på Youtube. Fan det härligaste som finns.

Första riktiga skoldagen var en pina. Trött som något riktigt jävla trött djur just nu. Inte direkt lust att göra mycket. Chillar i sängen med Betnér (hehe) och bara lever livet. Eller något i den stilen.

Hade i alla fall religionskunskap a, matematik b och engelska b. Tyckte det var sjukt att det snackades om hur lite tid vi hade, men att vi ändå inte startade undervisningen ordentligt. "Det här året kommer bli så tajt! Nu ska vi presentera oss och sen ska vi prata om kursplanen". Jo men visst, det kan ju vara bra om man bryr sig. Varför inte bara lägga upp kursplanen så att vi kan kolla på den när vi vill, och i stället starta lektionerna! Det är ju bråttom, eller hur? Tidigaste dagen idag också. Kvart över åtta till halv två. Sen hem och bara lägga sig på sängen och hoppas att man dör tills i morgon. Skit samma om man aldrig blir arton, bara man slipper skolan.

Hade dessutom glömt mobiltelefonen hemma! Kan man tänka sig så extremt jävla jobbigt det är utan mobiltelefon? Nycklarna hade jag också glömt, så jag fick ta en liten promenix genom Staffanstorp för att hämta extranyckel hos mormor och morfar. Man har ju en jävla tur som har dem i samma håla, i alla fall.

Mina kaninungar har börjat slåss, vilket betyder att vi snart måste separera dem. Vi ska köpa en jättestor bur och sätta en skiljevägg i mitten så att de ändå har sällskap. Man kan ju inte leva utan sällskap! Det hade ju inte varit det bästa som hänt någon: att bara vakna upp och slippa umgås :D

Nu ska jag fortsätta kolla på Magnus Betnér. Han är så trevlig :)

breathing your love

Jag drömde att jag planerade mitt bröllop och att det skulle spelas en akustisk version av Darins Breathing your love. Där får man för att man lyssnar på Darin på kvällarna.... Men det måste ju vara ödet!

Fast mitt horoskop i Glamour säger att jag inte ska stadga mig förrän efter september, men det kan ju aldrig vara dåligt att vara förbered!

övernajs

Sitter just nu i vardagsrummet och bloggar. Men inte från mammas dator! Nixpix. Jag fick min laptop! AAARH den är så fint. Har precis installerat internet och så, så¨att allting fungerar.

Detta fick jag i födelsedagspresent:
- laptop
- datormus
- datorväska
- tre chokladkakor
- en chokladask
- blommor
- 2800 kronor

Så, ja, livet är ganska najs. Nu ska jag nog smita ner i källaren och se om internet fungerar på mitt rum också!


ni trodde jag var för feg

Om en kvart kommer mina gäster. WOHO. Lyssnar på eMiL Jensen och blandar kort, försöker väl lugna mig lite. Funderar på att gå upp med mammas hårfön, men vet inte om jag kommer behöva den mer... Kan ju andvända min egen. Jaja, mormor och morfar kommer alltid tidigt som tusan, så de kommer väl snart! Hade

smålänningar i huset

Nu har Simon och Sara kommit. Sara är ju renodlad smålänning. Simon kan nog räknas som smålänning, han pratar i alla fall någon konstig blandning mellan småländska och skånska. Vi var på flugjakt på mitt rum en stund innan de gick upp för att äta västerbottenostpaj som mamma så snällt sparat åt dem. NU ska jag titta på SATC :)

kräftor!

Kräftor är gott. Vi år kräftor till middag. Det var gott. Mamma hade gjort en västerbottenostpaj, som inte var jättegod.... men det är nog för att det var en ostpaj. Har lite svårt för såna, av någon anledning som jag inte vet själv.

Nu när jag städat klart i hela källaren tror jag att jag ska titta lite på Sex and the City the Movie (som jag hittade när jag städade :D) medan jag väntar på att Simon och Sara ska komma. Sara jobbade till fyra, så därför kommer de inte förrän vid tio-tiden. Tar ungefär en halvtimme för henne att komma hem, sen skulle de äta och packa och så tar det fyra timmar att köra ner.

städat!

Idag har jag städat mitt rum. På riktigt. Äntligen! Tog bara hela dagen....

innan

efter

stormarknader

Inspirerat och tipsat av min mamma

Jag och mamma var på ICA Maxi i Toftanäs idag. Mamma höll på att få hysteriska anfall typ hela tiden, och på väg ut fick jag reda på att orsaken var alla gamla, långsamma människor med rullatorer, barnfamiljer och sånna stora maskiner som butiksarbetarna åker runt i.

Men min mamma är ju inte den som bara klagar, hon hade konkreta förslag också! 1) kvällar och helger får INGA långsamma människor handla. De får ordna sina inköp mellan nio och tolv på vardagar. 2) filsystem på stormarknaderna! en fil för långsamma människor och en för snabba, som inte har tid att fastna bakom en rullator eller barnvagn på väg till diskmedlet.

När vi sen satte oss i bilen kom såg vi att klockan var tio i tolv. Tur att det är lördag, annars hade vi ju fått skylla oss själva.

Dagens ilandsproblem är för långsamma människor i mataffären. Speciellt när man har bråttom och kalas dagen efter

födelsedagspresenter

Idag blir det två Dagens ilandsproblem. Detta var egentligen menat som gårdagens...

På tisdag fyller jag år. I morgon har jag släktkalas. Då kommer jag få en masa presenter, hoppas jag i alla fall! Men den bästa kommer jag ju få av mina föräldrar. Problemet är att jag inte vet om jag vill ha min megabra födelsedagspresent i morgon eller på tisdag! Eftersom att jag fyller år på tisdag, borde det ju vara logiskt att få den då, men jag vill ju inte vänta så länge! Jag vet vad jag ska få, jag vet till och med var mina föräldrar gömmer den.

(går-)Dagens ilandsproblem är den här frågan: Vill jag ha min present på min födelsedag eller på mitt kalas?

tävlingar är det bästa jag vet


Malmöfestivalen är slut

Nu är det över. Malmöfestivalen är slut för i år. I alla fall för min del, den håller väl på ett par timmar till skulle jag tro.

Nu i kväll såg jag eMiL Jensen och Familjen. Inte så  mycket, men det räcker för mig. Jag är ganska happy just nu. Tyvärr hatar jag Stora Scenen, för alla bara dricker och röker där. Och så knuffas alla hit och dit, HELA tiden. Det finns liksom inget system i deras knuffar, vilket är störigt och läskigt när man egentligen bara vill se ett bra band och chilla med sin vän
 Nanne.

Älskade dock Folkets Park-grejen. Parkscenen och Amiralen, yes please.

eMiL var så jävla grym, som han alltid är! Stod mest och var lycklig. Fick kramar av två av VA!?s medlemmar. WOHO! Och tittade i smyg på Lars och Gustav från Billie the Vision and the Dancers. Undrar hur det känns att vara på en konsert där ens band hyllas som "favoribandet här i Malmö" och får komplimanger som "när jag spelar den här låten på svenska (som Billie gjort en engelsk cover på) känns det som att det är jag som gör en cover. på min egen låt!". Tänkt att få höra det.

Familjen var också najs, förutom allt folk. Det var sweet men synd att mikrofonen lät så lite och att det tydligen skulle vara publiken som skulle sjunga Det snurrar i min skalle.... Man är ju inte på konsert för att "höra" publiken svamla något som ska föreställa sång.. Men som Nanne sa: det måste vara roligt för dem att publiken faktiskt sjunger med på skånska!

emil jensen
familjen



första skoldagen.................

Kommit hem från skolan nu. Varit hemma en halvtimme ungefär. Dennis var back, men ny frisyr men samma sinne. Han är helt underbar. Ja, vi fick typ leka en namnlek för att vi fått två nya i klassen, Philip och Daniela(vet inte hur de stavar sina namn hehe). Vi plockade av plast från våra nya stolar(som för övrigt är helt sjukt läskiga), valde intrument till Sång/instrument nivå 1 och sen snackade vi om begreppet Ljudteknik. Ja, Dennis är för jävla härlig. Sen, ungefär 36 minuter efter att vi börjat, fick vi gå. Jag, Emmy, Vera, Eisabeth och Daniela gick upp på andra våningen och kollade lite på de nya lokalerna... Det var ingen sensation. Ärligt, jag trodde det skulle vara mycket mer! Men vi fick typ två nya salar... till 100 nya elever. Och vi som var lovade en ny studio, får nöja oss med den gamla. Bara ny utrustning, eftersom att den gamla blev förstörd i inomhusregnet i våras. Usch ja. Men på måndag börjar allvaret. Klockan tio med matematik!

HJÄLP!

Jag hinner egentligen inte blogga. Klockan är åtta och egentligen borde jag vara på väg till Emmy nu. Men jag har inte ens ätit frukost. Glömde ställa klockan, och mamma väckte mig tio över sju. Sen var jag ju tvungen att sega som en idiot för att jag inte kan tro att det här faktiskt händer. Skolan kan väl ändå inte börja? Sommarlovet började ju precis?! Nej, nu måste jag upp och käka är hungrig! Vilket i och för sig är bra, eftersom att jag måste börja käka frukost. Dessutom har jag ju tvingat i mig frukost hela veckan bara för att jag ska vänja mig, och det verkar jag ju ha gjort.

jag gillar att tävla :>


let me show you what it really means

Jag är fräsch, mitt badrum är fräscht och jag har blött hår, som måste torka ordentligt innan jag går och lägger mig. Kunde jag inte väntat med att duscha till i morgon? Nä, tydligen inte. Så jobbig jag är. Behöver ju fan sova, trött som fan och antagligen sjuk också.

I morgon är det skola igen och ärligt talat så är jag inte intresserad. Jag mår så JÄVLA ILLA bara av att tänka på det. Usch usch usch. Min mage har typ vänt sig ut och in och det känns så jävla äckligt alltihop.

Jag ser ut som en kräfta som är kokt i tomatsås. Det är inte så bra. Men på lördag kommer Simon och Sara och då ska vi äta kräftor. DET är bra.

Har försökt städa mitt skrivbord idag, hehe. Det gick ju sådär... Inte lika mycket saker längre, men det är ju fortfarande stökigt som jag vet inte vad.

Flugor är ganska vidriga på nära håll. På långt håll är de ju mest en svart prick som surrar runt, men på nära håll är de ju helt groteska. BLÄÄÄÄÄÄÄÄ!

Fyfarao. Nu ska jag i alla fall lägga mig på min säng, läsa Så länge vi båda andas och kanske spela lite Bubble Town på min mobil. Borde kanske packa skolväskanväskan(-tygpåsen) först

i am so hooked on it

Känns så hemskt att säga: Hej jag har varit hemma i en halvtimme, när klockan bara är halv tio på morgonen. Men tyvärr, det är så det är. Gick upp strax innan sex och körde mellan halv åtta och tio över åtta.Nu är jag hemma och törstig.

Fick mens i morse, så jag fick börja med p-pillerna idag i stället för på måndag, g-r-e-a-t verkligen.

Nu ska jag dricka rumstempererad soda streamad coladryck(vidrigt om man egentligen är sugen på isande kall COCA-COLA), läsa lite Så länge vi båda andas och sen kanske till och med sova.

Vet att det är skitdåligt om jag somnar, eftersom att jag måste vara trött i kväll så att jag kommer i säng, men ärligt talat.... Jag bryr mig inte. Jag klarade hela förra läsåret med tre timmars sömn per natt, så varför skulle jag inte klara det här läsåret då? (vet dålig inställning, kommer nog ändra mig snart)

p-p-p-p-p-p-piller

Jag och mamma var på Apoteket och hämtade mina p-piller idag också. Börjar ta dem på måndag, det känns som att allvaret startar då och jag kommer inte orka fixa en rytm nu och en på måndag. Känns bättre att starta hela livet samtidigt, så att jag inte är så utspridd.

det blir tidigt i kväll

Ska gå och lägga mig nu. Har precis spenderat två timmar framför teven med Extreme Makeover Home Edition och Lyxfällan. Innan dess var jag och mamma och storhandlade till på söndag, wo-ho.

Nu ska jag läsa lite Så länge vi båda andas och sen ska jag sooooooova. Upp vid fem i morgon för körlektion

nu på morgonen

Vaknade vid sex efter ungefär fyra timmars sömn. Mer än vanligt kan man ju säga. Eller ja, jag vet inte. Men jag brukar i alla fall inte somna klockan två! Jag är så satans trött och skulle nästan göra allt för att stanna i min säng. Tror jag börjar bli sjuk. Kände det redan i går när jag kom hem från Malmö. Jag la mig bara i soffan och sa: "Jag tror jag har feber". Så kom mamma och bara "Åååh kom med pannan!". Men nej, jag var tydligen jättekall, fast jag kände mig som en friterad potatis. Sen tvingades jag ut med hundarna och när jag kom hem visse jag inte riktigt var jag skulle ta vägen. Låg i min säng och läste till typ tio i två och sen stäckte jag, helt utmattad. Glömde till och med att rikta min sänglampa mot väggen, så när jag vaknade stirrade glödlampan på mig. Det var äckligt.

I alla fall så känner jag mig helt förstörd och jag vet inte riktigt hur jag ska klara min körlektion. Har iofs varit tröttare än så här på en körlektion innan, men jag är liksom mer än trött.

Helvete klockan är typ asmycket. Min buss går kvart i åtta och nu är klockan snart tio över sju. Har rätt mycket kvar att göra

kvällen igår

Var på Malmöfestivalen igår... Tog bussen in vid fem tillsammans med Emmy, Madde och Nanne. Makalöst nog så hade de fångat en fyra och platsen de tagit åt mig var ledig när jag kom på på Trubadurvägen. Woho.

Davids band Retribution började spela klockan sex, ungefär samtidigt som vi Ullis dök upp och vi fick också sällskap av Emmy kompis Kajsa och hennes pojkvän och två vänner till dem. När Retribution var klara stod vi och småsnackade med Davids föräldrar en stund. Träffade Ida och Beatrice. Martin var där också, men han hängde med oss resten av kvällen. Efter en stund ser jag någon precis bredvid mig som jag liksom känner igen asmycket  OCH SÅ ÄR DET MICHELLE! Aaaah jag höll nog på att skrika högt. FAN vad länge sedan det var jag träffade henne. Saknat henne sjukt mycket också! Ja, i alla fall så stod vi och kramades en liten stund innan hon stack i väg med sin vän Therese och jag, Nanne, Madde, Ullis, Emmy, David och Martin begav oss till Gustav och typ förbi allting för att hitta en trevlig plats att äta vår MEDHAVDA matsäck. Emmy, David och Martin köpte varsin Texasburgare, vilka var så starka att man knappt kunde titta på dem utan att det började sticka i ögonen. Sen gick vi i alla fall till parken mitt emot Stadsbiblioteket och satt där en stund. Sen gick vi in till festivalen igen och tittade lite på sakerna i stånden och Martin och David var sådär Martin- och Davidroliga så de köpte en hjärtformad heliumballong med Nalle Puh som de sedan slogs med i typ fem minuter för att få hål i, så att de kunde andas in heliumet och låta roligt. Sen fick vi sällskap av Davids före detta bandmedlem Martin som hängde med i vårt fina sällskap till Konserthuset varifrån vi tog bussen hem.

Sorry för dålig styckeindelning men jag orkar inte

men jonny sa bara "ud"

Fixad och fin så om tjugo minuter bär det av mot busshållplatsen. 174 mot Malmö Södervärn, here I come! Funderar på vad jag ska ha för tröja bara, tror inte jag vill ha den stickade jag har nu, det blir så satans kallt. För varm är den när det är varmt och för kall när det blåser. Herre vilket köp! :P

en vecka

Jo det är ju bara en vecka kvar till jag får sakerna som mamma och pappa så fiffigt gömt i garderoben i gästrummet. (Trodde de att jag inte skulle komma på det?) Hoppas inte att mamma läser min blogg, då blir hon nog arg. Det är roligt att hon sa att Simon köpt en väska till mig, och att hon inte visste hur den ser ut och sånt. Så ligger det en väska som ser ut så som hon sa att Simon beskrev den i garderoben. Hon är alltid så lurig :D

Hoppas bara att jag kan hålla tyst om min lyckade skattjakt!

Malmöfestivalen dag 3

Idag mellan klockan 18.00 och 20.00 har Arena 305 sån Demoscen grej i Raoul Wallenbergs park. (Det har de typ varje dag...) Där spelar Davids band Retribution. Och innan dess tror jag att jag ska på sushipicknick. Får se vad vädret säger om den saken. Det är i varje fall allt jag ska göra på Malmöfestivalen idag :)

synd om kvinnorna

PCO är väl ett jäkla ilandsproblem! En sjukdom för tjocka kvinnor som vill ha barn, med cystor i äggstockarna och hår på manliga ställen. I Afrika får man inte tillräckligt med mat för att bli tjock, cystor har man i ansiktet och barn har man fler än man kan ta hand om. Och i Japan har inte ens männen hår på kroppen.

Dagens ilandsproblem: POLYCYSTISKA OVARIER, tackar som frågar

när jag hör din röst är deeeeeeppish

Håller ju på att bli deppad for real här, men När jag gör din röst i handen. Nä, nu jävlar blir det till att byta. Så länge vi båda andas ska det vara, då blir jag happi.

provresultat

Läkaren ringde precis. Jag har obalans med hormonerna och blabla, alltså... Ja, jag har PCO. Så han skickar recept på p-piller så får vi se vad som händer.

Men jag har inte klamydia i alla fall :)

beslutsångest igen

Fick lite lust att spela Oblivion. Men innan fick jag enorm lust att läsa När jag hör din röst. Så jag tror att jag ska göra det i stället. Håller på att fundera lite på bloggen och typ.. designen också. Och så vill jag skriva, men det gör jag nog om en stund. Ska läsa först

hemma igen

Sitter nu här igen. Åkte världens coolaste bussresa hem från Lund. Den startade på Lund C och gick precis som vanligt mot Staffanstorp, till vi kom till rondellen in till Staffanstorp! Då kör bussen rakt fram och fortsätter på väg 108 och sen, i nästa rondell, tar den rakt fram IGEN och fortsätter ännu längre på väg 108. Sjukt coolt. Sen kör den innan innan Nevisborg och det där konstiga stället bakom och kör där till Kastanjevägen. Sen åkte jag Kastanjerundan. Morgonrundan, liksom. Från Kastanjevägen till Trubadurvägen. Det kändes konstigt att sitta på bussen i den sista svängen innan Trubadur, eftersom att jag aldrig åkt där förr. Eller jo, men inte med buss. Och det är när bussen är i den svängen som man ställer sig upp, om man väntar på bussen. Aaarh det var ascoolt!

Det gick bra att köra också. Vi skulle köra mindre landsväg, men när vi skulle köra över väg 108 utanför typ norra Lund eller något, så var där en sån satans kö att vi körde höger och körde stor landsväg i stället. Det var fett.

Funderar på om man ska gå och lägga sig igen eller om man ska städa sitt rum...

Stefan är nu på väg till sin första gymnasieskoldag. Jag är nervös

okristligt tidigt

Min mobil har skällt på mig sedan klockan fem. Nu är klockan snart tio i sex och jag sitter vid min dator i stället för att göra något konstruktivt som att sminka mig och klä på mig. Men spela roll. Det viktigaste är att jag är vaken, resten går att deala med.

Jag vet inte riktigt men jag tror att det låter som att det regnar. Det är lite svårt att höra från källaren, men det tycker att det låter så på uterumstaket. Och det skrämmer mig. Det har liksom alltid varit fint väder när jag kört på körskolan, så att köra i regn känns lite skrämmande. Men egentligen är det vägen til och från körskolan som kommer bli extra jobbigt, liksom. Och att jag måste sitta inne på körskolan och vänta i typ en kvart!

Bussen går tjugo i sju och är framme på centralen i Lund tio över sju. Sen tar det typ sex minuter att gå till körskolan, så då är jag framme vid kvart över. Och så börjar lektionen halv åtta. OCh vägen hem skrämmer mig också lite, jag vill VERKLIGEN inte sitta på busstationen i Staffanstorp i hundra år och vänta på 174 men jag vill inte inte inte gå hem i regnet. Men det går en 166 från Lund C till Staffanstorp busstation 8.25 och den är framme 8.45 och sen går 174 klockan 8.46, så om 166 INTE är sen och 174 INTE är tidig, så ska jag hinna.

Nu har jag nog inte tid att svamla mer, måste sminka och klä på mig

mitt i natten

Det är mitt i natten. Klockan är strax efter ett och jag får spel. Klockan står på fem och jag ska på körlektion halv åtta. Dålig kombination.

Har mest umgåtts med Elisabet. Hon tycker det bästa med vänner är att de inte blir sura när man dissar dem. Vet inte vad man ska säga om det, egentligen.

Jag kan inte bestämma mig för om jag vill äta choklad eller dricka cola. Jag har en chokladkaka och en liten cola, och Elisabet sa att jag får äta chokladen om jag inte dricker colan. Så jag vet inte. Choklad är ju gott, men man är ju mest rebellisk om man dricker cola. Och jag är lite törstig. Men choklad, liksom. Inget slår väl choklad? Fan jag får beslutsångest.

RSSraden

Ni har säkert alla varit där: ni läser en blogg och känner "den här måste jag bevaka". Jag glömmer alltid bloggar som jag inte bevakar, så RSSraden uppe i webläsaren hjälper mig så otroligt mycket. Men idag hände det: jag försökte bevaka en blogg, och den FICK INTE PLATS. Hjälp, tänkte jag och skyndade mig att ta bort en av de som inte uppdaterar så ofta, och dessutom var det en ganska ointressant blogg.  Men jag räds lite över vad jag ska göra nästa gång jag vill lägga till en blogg, för jag vill verkligen inte behöva trycka på en liten pil i kanten och komma till ett nytt fält, liksom. Jag vill kunna se mina bevakningar tydligt!

Och dagens ilandsproblem är alltså: för liten RSSrad i webläsaren

malmötime

Nu har jag skrivit lite i min Robert Pattinsonblogg, vilket jag inte gjort på jättejättelänge. Vilket tur att jag sammarbetar med Helen, som är världsbäst och skriver flitigt! Måste skärpa mig.

I alla fall, nu ska jag till Malmö. Eller jag ska snabbsminka mig först. Bussen går om typ tio minuter, så jag får skynda mig.

nödlösning

Jag är ju så smart ibland! Kom på att det vore lättare att hitta en nål i en höstack än att hitta en säkerhetsnål på mitt rum så jag tog en svart Broder Daniel-pin och satte som säkerhetsnål. Funkar ju ungefär lika bra, och med en fin rosett på bandet runt, så syns den knappt. Och om någon ser den, tror ni då att han/hon går fram och bara "varför har du en pin där?!?!?!" Tror inte det, nej. Och om någon nu skulle få för sig att göra det, så är det väl bara "vad vill du? jag gillar BD" och sen gå. Haha, ofta jag bryr mig!

Nu lyssnade jag på Tatu, för deras ryska låtar ska hjälpa mig på min väg till en perfekt ryska. Men helt plötsligt började Stick to the sTATUs quo från High School Musical spelas. Snacka om att man blir lite nervös. Haha, vilken jävla kontrast. Jaojao, jag undrar varför man ställer upp i en skolmusikal om man inte tål att folk tittat på en. Haha, varför bryr jag mig? Nu ska jag lyssna på Tatu igen, för nu tog låten slut :D

no lies to deny

Nu är jag tillbaka, lockig och fin. Eller det blir ju inte lockigt, det blir typ rufsigt. Men det är okej. Fint också, ju. Jag älskar speciellt när det är såhär rött och "lockigt", det är så mysigt att titta på. Och nu är det blivit så långt också, det är en upplevelse varje gång man ser sig i spegeln.Nu låter jag som världens mest fåfänga människa, men det kan jag ta.

Borde visserligen sminka mig snart. Om en och en halv timme är jag på väg till Malmö för ett nytt äventyr: möta Elisabet efter första skoldagen! Den här veckan kommer blir världens tråkigaste: jag måste upp varenda morgon och ha körlektion typ halv åtta, men alla går i skolan så jag kommer sitta vid min dator hela dagarna, sen åka till Malmö för ett par spännande timmar där, sen hem och sitta vid datorn hela natten. Visst låter det som spännande tre dagar? Så kommer det vara tisdag, onsdag och torsdag. Fast på fredag ska jag in till Malmö och kolla på Dunderklumpen på dagen... Och på fredag börjar skolan och sen blir allt som vanligt igen. Det känns deprimerande.

Just nu har jag problem med att jag inte har en säkerhetsnål. Jag har en såndär omlottkofta på mig som man bara knyyter runt liksom, men problemet är att min kofta inte vill sitta omlott. Knuten sitter fint hela dagen, men själva koftan krånglar och vill dra sig tillbaka. Kanske borde ha köpt en storlek större, men det finns ju inte så stora. Så går det när man är tjock! I alla fall så tänkte jag att man kunde sätta en liten säkerhetsnål när den sitter som den ska, så att den förblir omlott. Men mamma har tydligen ingen säkerhetsnål i sitt syskrin, och jag vet inte hur jag någonsin skulle kunna hitta en säkerhetsnål på mitt rum. Får leta vidare en stund till.

på promenad genom stan

Ja nu har jag duschat och gjort mig ganska fräsch. I alla fall om man jämför med i går. Mina fötter är inte lika smutsiga längre, efter att jag gick barfota genom Malmö, men jag kommer nog sticka fötterna i mammas magiska fotbad i kväll. Men nu ska jag bara låta dem gömma sig i ett par strumpor och ha ett par ordentliga skor som man kan gå i på dem när jag åker till Malmö. Borde vällja vilka, för om jag inte gör det kommer det bara bli mina rosa. Fast det är ju inte hemskt det heller, mina favoritskor ju!

Och på tal om att välja så borde jag välja halsband också. Ska jag ha min tidvändare, ett träpärlhalsband eller ett annat? Det blir nog min tidvändare. Den är ju charmigast, och dessutom finast. Eller ja, det är i alla fall finast av alla mina halsband. Och halsband måste jag ha, känns så tomt annars. I går försökte jag hela tiden pilla på min tidvändare men då hade jag mitt träpärlhalsband, så det var ju lite misslyckat. Men träpärlhalsbandet passar liksom bäst till outfitten jag hade i går. Det är liksom en del av den.

Borde egentligen försöka få lite lockar i mitt hår innan det torkar som det är nu, för då kommer jag ångra mig hela dagen!

Och det börjar ju bli dags att börja öva på piano- och sångläxorna också. Som jag haft hela sommarlovet. Haha, jag är så sjukt lat. Typ ber om sommarläxa och har inte suttit vid orgeln en enda gång sen sommaren började. Har inte ens öppnat boken. Inte sångpärmen heller. Jag undrar om jag kommer få en plats till gitarrlektioner, fast jag glömde att lämna in lappen om att jag skulle fortsätta... Spela roll. Har väl större bekymmer...

Jag har slutat med min jävla "hårdiet". Pallar inte tvätta håret med schampot mina föräldrar köpte, fan överdåligt. Trodde inte det skulle spela så stor roll på kvaliten av tvätten om man valde ett schampo utan silikoner och mineraloljor, men det är ju enorm jävla skillnad! Så idag fick jag nog, och tog mitt "gamla" schampo (som jag köpte typ dagen innan jag började med "braaa" schampon), och snaaaaacka om hur det kändes! Nog den bästa känslan ever; nytvättat hår. Aldrig i livet att jag väljer bort den mot något som ska vara "bättre för håret". Sånt snack. Dessutom förstör jag ju mitt hår med hårfärg och grejer, så jag tror inte silikon- och mineraloljeschampo hjälper speciellt mycket. Kan lika bra fortsätta "förstöra" håret med silikoner och mineraloljor om håret i alla fall blir rent och frääääääscht. Så det så.

Nu ska jag föna håret (hehe icke-silikoner och -mineraloljor hade nog inte hjälpt mig där heller) så att jag får lite lock på det.

Lilja 4-ever

Det är väl typ världens hemskaste film. Alla vet väl vad den handlar om. Men ja, jag såg den för en stund sen i alla fall.


vecka 34

Nu vecka också. Betyder nytt ordspråk. Detta är ganska ironiskt också, herre. På skolbörjarveckan och allt!

Läraren öppnar dörren, men du måste själv gå in

nu är det måndag

Hur känns det? Gaaaanska dåligt, tycker jag. Har ont i min mage och i mitt huvud och är trött. Vill inte gå och lägga mig men jag måste börja gå upp i tid. Det börjar bli patetiskt att gå och lägga sig klockan halv fem och sånt när skolan snart börjar. Helvete också.

Städdagar

Att vakna på tok för sent till höga order som "Nu är det FAN dags för dig att städa ditt rum!", då vill man bara somna om igen eller möjligtvis väcka sig själv från mardrömmen som man råkat hamna i! Och sen att faktiskt tvingas gå upp och lyda order genom att städa så att dammet flyger och fastnar i hår och näsa, det är JOBBIGT.

Alltså vill jag tilldela titeln Dagens ilandsproblem till STÄDDAGAR

dagens ilandsproblem

Okej jag ska ha en ny kategori som heter Dagens ilandsproblem, där jag kommer skriva om wallawalla DAGENS ILANDSPROBLEM! Hehe. Och jag ska försöka komma på ett om dagen, så att det verkligen blir dagens ilandsproblem och inte random dagars ilandsproblem. Tycker det var en liten rolig idé som jag kom på i morse när jag inte kunde sova.

Malmöfestivalen dag 2

Idag är det dag 2 på Malmöfestivalen för mig och Nannemannen. Bara två saker inplanerade vad jag vet.
21.00 Loney, Dear
21.30 bob hund

Nanne hade lagt till Liverpool på mitt spelschema med inte på sitt, haha. Men vi ska nog inte se dem, för det är bara en kvart mellan att de börjar och att Loney, Dear börjar. Och vi har det nog stressigt som det är.  :)

upplyst

När man sitter och typ kollar på sin bloggöversikt eller skiver ett nytt inlägg, känner man sig så upplyst i ansiktet. Inte inne i hjärnan, så där "nu har jag fått en upplysning", utan för att skärmen blir så ljus att det lyser ljust ljus på en. Herrrejävlar vad jag svamlar. Haha, spela roll. Ville bara säga det :)

(godnatt)

slut i huvudet

Jag är slut. Finito i hjärnan. Hade sån fin huvudvärk när jag kom hem från Malmöfestivalen, men nu är den nästan borta. Jag tvingade nämligen mig själv att ta en Ibumetin. Lite för att jag skulle bli lite trött också, men det är jag inte. Haha. Jag har mest lite ont i mina leder och fötter. Det är väl så man känner efter en helkväll i Malmö city.

Det bästa med Malmöfestivalen i år tycker jag är de fina tygskyltarna med en massa kärleksfulla saker på. Typ raggningsrepliker haha. De är fina. Ett exempel är "Härifrån tar det ungefär en låt att gå till Folkets Park. Får jag välja vilken åt dig?" Tror den var så. Och när man gick under broarna så stod det på ena sidan "Ska vi stå under bron och bara se på varandra en stund?" och på den andra "Vill du hålla mig i handen medan vi går under bron?" Och på en av broarna över kanalen stod det "Vi möts här precis när solen går ner". Haha, jag älskar dem.


stress

Mamma och pappa är inte hemma, så vi kan inte få skjuts av dem. Sån stil, ingen svarar i sina telefoner heller :(((((

Jaja, nu ska jag dra till bussen. :)

Malmöfestivalen dag 1

Idag ska jag och Nanne till Malmöfestivalen. Den började i går, så egentligen är det väl dag 2, men för MIG är det dag 1! (av typ fem).
På dagens program står:
17.00 Beach House
19.00 Vetiver
21.00 Barbados
22.00 Markus Krunegård
23.30 Klas

(kursivt är de som är viktigast :) - Beach House för Nanne och Markus för mig)

Mina föräldrar är ute och handlar (Stefan sa att de skulle titta på datorer, hoppas hoppas) så jag hoppas att de kommer hem snart, så att de kan köra oss till Malmö. Annars blir det att ta bussen, och jag hatar att ta bussen när det är Malmöfestival. Folket typ dödar en.

Nu ska jag fixa mig!

här kommer natten

Jo, jag är väl inte så snabb och smidig kanske. Jag kom hem från Emmy för kanske en timme sedan. Vi spenderade kvällen i hennes soffa med Eva Cassidy. När det började bli sent startade vi Little Ashes (ja, det är världens bästa film; vilket jag visste innan). Sen sa vi puss och hej och jag körde hemåt igen.

Nu är jag helt nerkörd. Har typ lust att gråta eller något. Få ut all förträngd ångest som uppstod precis innan jag insåg att jag var tvungen att skynda mig till Emmy. Jag har i alla fall fräschat upp mig, tagit bort sminket och sånt vanligt.

Lyssnar nu på musik LITE för högt för att det ska vara säkert att ingen hör upp, men jag bryr mig inte. De ska ju vara glada att jag inte skriker som en... stucken gris? Hahaha, jag har ont inne i mig. Hela kroppen på insidan.

Just ny lyssnar jag mest på Après Moi och Edit av Regina Spektor (tack, Eliabet, du har räddat mig). Allra mest är det Après Moi. Bara för att jag inte står ut med för mesig musik. Eller jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det, men den är i alla fall min favoritlåt at the moment. Ska starta och lyssna på den nu (lyssnar på Edit nu hehe) och sen ska jag sänka och krypa till min säng.

jojo))

Hämtat mitt nya busskort. Så fult det är! Herre jäävlar. Har aldrig sett något så GRÖNT i hela mitt liv. Alltså det är så att man får ont i ögonen. Jajaaa, ska försöka hitta ett snyggt foto av mig att placera i den lilla rutan för foto(var annars?). Det kommer bli svårt, men jag funderar på att sätta ett jävla rosahårigt foto där bara för att retas med det gröna. Får se

godMORGON

Jag vaknade fem i tio, av mig själv. Det var läskigt. Sen ringde Emmy en timme senare. Jag blir rädd för det där med de nya korten, men w/e. Får bli som det blir.

Kom på att jag är lite töntig: vad har jag för nytta av att min strumpa är perfekt om jag kommer tappa den? HAHA, jag är så ägd. Ja, jag tänker inte så noga på vad jag skriver just nu.

Jag tror nog att jag ska hoppa i lite kläder och börja fundera på hur jag ska ta mig till centrum och the RÅDHUS för att få tag på mitt busskort. Jag orkar verkligen inte, det är så låååångt D:

strumpor!

Jag har köpt en ny strumpa till min iPod. Den här är speciellt utformad för iPod Nano generation 3! Jag hittade den i en utförsäljningslåda på OnOff och den kostade bara 49 kronor, så jag slog till. Det är inte varje dag man kommer över en sån guldklimp. Har tänkt länge på att jag behöver en ny strumpa och att det hade varit smart med en kortare. Den här är precis vad jag behöver! Det enda som är lite dåligt är att det är tunnare än den andra, och att den är lite bredare och sitter lösare om iPoden, vilket gör att jag antagligen kommer tappa den. Men annars är den perfekt!


galenskap

Jag är trött. Och nej, det låter inte så galet med tanke på att klockan är kvart i tolv. Men jag ska gå och lägga mig nu, och det är det som är ganska ovanligt. Får se om det hjälper, i alla fall.

Ett inlägg till blir det.. om ett par minuter!

Sommar med Ernst

Idag var det säsongsavslutning för Sommar med Ernst. Jag blev lite ledsen, kommer sakna Ernst. Hoppas det blir mer av honom innan nästa sommars program går i gång. Ett helt år utan Ernst känns så... ovärt!

i loved you first

Nu har jag bestämt mig. Min nya älskling är bestämd. I födelsedagspresent kommer jag få en HP Pavilion dv6-1250 och jag kan inte sluta längta. Bara lite drygt en och en halv vecka kvar. Här är en bild :)


räddaren i nöden

Kunde inte sova. Gick och la mig ganska tidigt, tycker jag. Men jag fastade ju lite för att läsa Vild Magi som tyvärr tog slut, fast jag ansträngt mig för att inte läsa ut den så snabbt, och sen spelade jag bowling på mobilen. Sen skulle jag sova, och så fick jag spel. Hela huvudet bara dampade sönder. Får spel på det. Låg där, kunde inte sova och bara väntade på att allting skulle hända. Typ att jag skulle dö eller att det skulle börja brinna och sånna sjuka grejer. Knep ihop ögonen och verkligen försökte tvinga mig själv att somna, och sen när jag öppnade ögonen igen så var allting helt dimmigt liksom, och det enda ljus jag såg var från min röda lampa; så vad tror man? Klart det känns som att det brinner. Helt jävla sinnessjukt. Och det börjar gå mig på nerverna, för det går fan för långt nu. Skolan börjar om en vecka och jag vet inte riktigt hur jag ska klara skolan om det här fortsätter.

Jaja, jag satte mig i alla fall vid datorn och youtubade lite på Vanessa Hudgen och Zac Efron :) Och nu ska jag krypa ner i min säng och försöka sova lite till. Bara halv sex på morgonen ju, har ju hela dagen på mig ! :):):):):):)::):):):):):):):)::):):):)

Paris Hilton's my new BFF

Kollade precis på finalavsnittet av Paris Hitlon's my new BFF season 2. Hon kunde verkligen inte ha gjort ett bättre val! Alltså jag bara ÄLSKAR Stephen, han är fan den underbaraste människan i världen. Typ. Så fin och söt :') Jag vill också vara hans BFF!

Paris Hilton's My New BFF - MTV Shows

ojoj

Ville bara snabbt påpeka (innan det blir en annan dag) att det idag är fucking TVÅ VECKOR kvar tills jag blir arton och gammal och allt det där. Herreeeee

can you feel it?

Snart börjar skolan. Jag vet inte riktigt hur jag känner. Blev riktigt förvånad när jag insåg att det var den elfte och inte den fjärde augusti idag. Så uppdaterad håller jag mig!

Har i alla fall fått upp mitt schema på adelanet nu, såå jag har full koll på det... Ingen ledig dag den här terminen. Ganska bull, faktiskt. Men jag har musik två heldagar i veckan, vilket känns fett ball. Tre nya lärare, varav en jag träffat innan.

Idrotten är helt värdelöst lagt, onsdag mellan lunch och sista lektionen. Får SPEL! Fast där har jag ju iofs en timme och fyrtio minuter extra att plugga på. Och om jag nu får lägga till natur på distans så kan det ju inte skada. Kommer nog inte skada i vilket fall.

Oroar mig dock lite över att jag har schema både torsdag och fredag nästa vecka, fast jag börjar på fredagen. Och jobbigt att vi ska ha samling klockan nio men mina lektioner börjar inte förrän fem i tio! Undrar om det är misstag eller om det ska vara så. Vet inte vad jag dillar om

Är i alla fall nervös nu

tisdaaag

Idag var mitt internet helt borta. Så jag läste en massa Vild Magi. Sen åkte jag och mamma till biblioteket. Jag lånade Alice i Underlandet, Bakom spegeln, Sofies värld och Processen. Nu kom jag dock på att jag egentligen vill läsa alla Harry Potter innan skolan börjar. Jag får se hur det blir med den saken. Håller på med Alice i Underlandet nu och har inte läst ut Vild magi än. Vill dessutom läsa fortsättningarna på den. Herregud det här kommer bli en galen vecka. Och i morgon eller så, så ska jag och mamma till Elgiganten i Malmö och kolla på datorer.

vecka 33

Ingenting är omöjligt, bara mer eller mindre besvärligt

(Vad är det för lögner min kalender spottar i mitt ansikte?)

kvällN

Okej min kväll kommer se ut såhär:
  • nu ska jag massera in lite hårfärgningskrämer i mitt hår.
  • Sen medan jag väntar på att färgen ska göra underverk så ska jag läsa Harry Potter och Den flamande bägaren eller Vild magi i en halvtimme.
  • Sen ska jag skölja mitt hår.
  • Sen ska jag antagligen torka mitt hår eller i alla fall skaka lite vatten ur det. Sen ska jag kanske kolla på en film eller läsa.
  • Sen ska jag läsa (om jag tittade på film).
  • Och sen ska jag sova (och jag beräknar att klockan här är ungefär fyra........)
Och här och var emellan allt det här så ska jag kolla mina onlinespel :)))

Veckans ordspråk

Okej, nu ska jag vara lite cool och töntig och allt det där. Jag köpte en kalender i fredags, och varje vecka står där ett nytt ordspråk eller vitsord eller vad man nu vill kalla det. Så varje vecka ska jag citera min lilla kalender och skriva ordföljden här. Och jag vet att det är söndag idag och att det är en ny vecka i morgon, så det blir två ordföljder på två dagar. Det kan faktiskt inte skada. Och det är helt okej att dissa eller hissa ordspråket. I alla fall: varje måndag kommer ett nytt ordspråk och här kommer det första:

Att vänta en glädje är också en glädje

YouTube-bloggar

Ok, jag älskar YouTube-bloggar. Sjukt roliga. Önskar jag pallade, för i såfall skulle jag skaffat mig en liten YouTube-blogg. Synd bara att man inte är bättre på engelska, för det skulle ju vara ovärt med en svensk YTblogg. Hade ju visserligen uuuutveeeeeecklaaaat min engelska. (Förlåt för de många vokalerna).

i can not wait to be king

Åkte hem till Ullis efter partypartyt igårkväll. Jag och Maddi sov där. Kom hem för bara en liten stund sedan. Hunnit uppdatera alla onlinespel, bara ;)

Är hungrig

trying to get by

Jaja, nu ska jag på släktfest utanför Södra Sandby. Hann inte färga håret, så jag gör det i kväll i stället. Vill ha rött hår nu nu nu!

Vet inte om Nina kommer idag, så jag ska nog leta fram några böcker att ha med mig.

filmer

Okej, det blev tre filmer.

Confessions of a Shopaholic
Aldrig sett förr. Den var väl mysig, antar jag. Tycker Krysten Ritter är sjukt cool och Hugh Dancy var ju bara såå söt!

Wild Child
Mjoo en favorit här hemma, alltså. Känns som att jag sett den hundra gånger men blir den någonsin tråkig? Nixpix

Thirteen
Alltid velat se. Nikki Reed är ju en damn pärla. Nog min favoritskådespelerska för tillfället. Och vilken sjuhelvetes debut!

Nu är jag helt slut! Igen. Eller ännu mer, kanske. Orkar inte. Ville ju egentligen färga håret nu i natt men det får bli "i morgon" i stället. Nu kommer jag nog slänga mig på min säng och hoppas att flugorna håller sig borta så att jag kan läsa ett par kapitel ur någon fet bok. Har inte sett så många flugor idag, faktiskt.

Undrar vilken bok jag kommer läsa

öuehhh

Jag är ganska äcklig just nu. Mitt smink är utsmetat, jag är svettig och mitt ansikte känns riktigt smutsigt. Men jag ska inte duscha förrän i natt/ i morgon. Det kallar jag OFRÄSCHT! Men ärligt talat, jag orkar inte just nu. Jag är slutkörd. Min hjärta är har domnat av och mina ögon håller på att falla ur sina små hålor. Min mage har vänt sig ut och in. Vet inte om det är av hunger eller illamående.

Men jag ska i alla fall kränga lite godis och glo på någon övernajs film. Kanske läsa en bok. Eller skriva ett kapitel, om jag får en snilleblixt.

Önskar verkligen att jag hade en laptop. Då hade jag lämnat mitt förfärliga rum och slängt mig i soffan i teverummet i källaren. Så svalt där är! Hade dödat för att det skulle vara så svalt och flugfritt på mitt rum, så att jag slapp gråta över en laptop.

Och film? Jag vet inte. Vill ju se Little Ashes, har velat se den sen jag fick den. Och sen sedan jag såg den första gången. Men den känns för tung. För utmanande. Jag vill ha en lättsam film. Men jag har sett alla hundra gånger. Jag har ju några på datorn, MEN jag orkar verkligen inte sitta vid datorn hela kvällen. Vill bara vräka ner mig i min säng och låta allting släppa. Tårarna, känslorna. Jag känner mig så sjukt... fast och instängd vid min dator. Det funkar inte riktigt för mig just nu. Fan då.

Och så är det varm överallt, till råga på livet

unicorns are riding high

I dag som egentligen är i går var jag i den stooora staden Lund och träffade ingen mindre än Gamlegårdsbruden Emma! Vi vinglade genom stan och sen slog vi oss ner på på våra rumpor inne på kärlekshemmet: BEKÅ! Burger King i mitt lilla, lilla hjärta. BKool Strawberry Cheesecake och mellancola. Mjo, jag beställde en stor, fet cola för nitton kronor, men vem bryr sig?! Treeee kronor billigare med mellan ju! Heh heh.

Well efter vår lilla fika som tog ett par timmar dreglade vi över pärlor, smyckestillverkningsgrejer och scrapbookspyssel inne på Panduro Hobby. Jag köpte ett piratskepp. Jag vet inte var det ska sitta. Det kostade i alla fall de fyra kronor jag hade över från fikan. (Tack Burger King för att ni inte lyssnar, jag hade råd med ett piratskepp :D). Sen tog jag bussen hem.

Hemma fick jag kall Burger King-mat. Mina föräldrar orkar tydligen inte laga mat, de är för vana vid att jag gör det åt dem. Well, det fick ju en bra effekt.

Sen mördade jag och lillebrodern flugor. Massmord i vårt uterum. Taket är lika fräsch som mitt tak nu. Flugblod och fluglik överallt, I do like it.

Kom på ett jättebra "kapitel" innan. Men nu är det borta. Jag HATAR att jag är så dum ibland. Wellllllllllllll spela roll. Kommer väl fram förr eller senare. Annars får det väl bli något annat :)

Vad babblar jag om?

Okidoki, nu blir det min säng och lite Harry Potter och Den flammande bägaren. Sen sova. Ska upp tidigt as hell.

Pussbabes<3

om du bara stannar upp en slag

Så kom pappa hem nu, haha. Ringde ner precis när jag tryckt på den magiska Spara & publicera-knappen. "Tänkte köpa mat till hundarna, den är slut. Behöver ni något till kaninerna?" Lol!!!

Fortfarande hungrig i alla fall

förlåt för min rädsla

Heh heh. Är svinigt hungrig. Har börjat laga mat. Typ tio minuter tills det piper i ugnen. Tror ju dock inte det är klart då. Pappa måste dessutom hinna hem också. Och mamma kommer inte förrän vid sjutiden. Hoppas inte vi behöver vänta tills dess. Min mage värker. Hoppas bara det är värt det i slutändan

men när du säger jag har fel

Jo men det känns ju sådär att vakna för sent och ändå vara för trött. Har ju fluffbollar att tänka på. Ska nog byta om och sen gå upp och klappa på dem lite. Innan jag ska börja laga mat. Och mamma som ville att jag skulle leta recept... Jaja, spela roll.

varför inte börja om på nytt? :)

längtar att ha dig tillbaka

Det hade varit gott med vitlöksbröd.

Min mamma åker till Göteborg idag. Och jag ska inte följa med.

Men jag ska leka med mina kaninbebisar.

Just nu är jag hungrig.

det måste vara min tur idag

Tittar på Paris Hilton's My New BFF på MTVs hemsida. Satsar på att se alla. Började på avsnitt ett, walalaahh. Är på avsnitt fem just nu. Learn from your mistakes! Wooooh spännande.

Ja jag har ganska tråkigt.

Ville egentligen bara säga grattis till Patrik Isaksson(<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3). Världens bästa, typ. Älska älska älska. Ska lyssna en massa på honom sen, när jag tittat klart på Paris. Och så grattis till min kusin som också fyller år idag. Alla verkar fylla år i augusti, lol. Om 22 dagar är det min tur :)

Och Molehill Empire fuckar sig inte längre!

in a day not my own

Någonting har hänt på Molehill Empire. Det är hemskt. Alla mina kunder är försvunna, mitt trädgårdsland tomt och min fröhylla innehåller bara fem olika fröer. Jag vet inte vad som har hänt. Det är sjukt jobbigt och jag håller på att börja gråta.  Så jävla pinsam jag är

i find it kind of sad

Känns så ovärt att vakna klockan tolv. Ännu mer ovärt att jag faktiskt ställde klockan på tolv. Kommer antagligen aldrig komma in till Malmö heller, vilket var anledningen till att jag ställde klockan. Lasse Lindh. Som jag sett fram emot i hundra år, eller så. Klockan tre i Pildammsparken. Vid boulebanan, vilken jag inte har en aning om hur man hittar. Inte direkt en mästare i Malmö, om man säger så. Funderar på att skita i det, fast jag kommer ångra mig efteråt.

Idag började mina föräldrar jobba igen efter semestern. Det känns på två olika vis: a) skönt!: äntligen lite föräldrafritt igen, och b) jobbigt!: snart börjar skolan igen, och det dödar mig så äckligt mycket.

Jag kommer inte klara av skolan. Även om jag bestämt mig att satsa och bli bäst (igen). Det kommer ju inte gå bättre den här gången än några andra gånger. Men en mobilräkning på fem hundra kronor kräver att jag får pengar någonstans ifrån, och skolan är det enda jag har. Och det där med framtiden kan ju också vara bra att satsa på...

Antar att det snart är dags att leta sommarjobb för nästa sommar, dessutom. Varför ska det vara så jävla jobbigt att växa upp och bli vuxen och behöva ta en massa ansvar?

Jag är inte riktigt sugen på framtiden, vuxenskapet och ansvarstagandet. Jag vill leva i typ 2007 resten av mitt liv, mest för att slippa att livet kommer ikapp.

i find it kind of funny

Idag hämtade jag två kaninungar hos Adde. Jag ska ha en och Stefan en. Min är vit med bruna fläckar och Stefans är vit med ljusgråa fläckar. Vi tror att min är en flicka och hans en pojke. Vi får väl se.

Fick en ny mobil. Sony Ericsson W995. Min W910i sa hejdå när vi kom hem från Skottland. Hade reservmobilen igår och idag åkte vi iväg för att handla färg till räcket på trädäcket, och då smet jag in på The Phone House och kikade lite. Visste att jag ville ha en W995, men man kan ju ändra sig. Det gjorde jag inte. Så nu är den min! Ska nog fylla den med lite musik och bilder och sånt nu. Bara dåliga ringsignaler och fula bilder, liksom. Tagit några söta på kaninerna, men ändå. Vill ju ha på Robert :)

Billie the Vision and the Dancers


Billie spelar ikväll. I malmö. På Pildammsteatern. Jag är lycklig.

Billie the Vision and the Dancers är en sjumannaband från Malmö(med rötter i Malmö, Bräkne-Hoby, Dalarna och Argentina). Deras låtar handlar om Pablo, en transvestit som genom Billies musik kommer till liv. De flesta låtarna, sjungna av Lars Lindquist, sjungs ur Pablos perspektiv  Billie the Vision and the Dancers har gett ut fyra album på det egna skivbolaget Love will pay the bills, och finns att gratis ladda på deras hemsida. Där kan man också donera pengar till bandet, för att visa uppskattning för deras musik. Annars kan man ju köpa skivorna på deras spelningar.

Billie the Visions hemsida
Billie the Visions myspace

goodnight sweethearts
<3

RSS 2.0