s.

"are you an idiot?"
"no sir, i am a dreamer!"

jag älskar scrubs<3

det finns sånna gränser mellan bra och dåliga dagar. men jag har liksom inte några gränser längre. för jag vill ena sekunden ta tag i mitt liv och dansa på ett bord. men nästa sekund vill jag lägga mig på min säng och aldrig sluta böla. fattar inte vad i helvete mitt problem är.
och är det verkligen normalt att vilja spränga allting i luften och skjuta alla i huvudet?


nu ska jag spela oblivion, känns som att jag lever mest då, tror jag.

s.

och man får ju damp.
tv6 visar bara de vidrigaste filmerna de kan hitta i sina jävla arkiv. jag vill kräkas, skrika och gråta när jag ser dem. jag vågar ju inte se dem :s aaskjak!

men jag är ju så förbannat jävla kär!
The Cure - 4:13 Dream = ett fint album<3
jag älskar det så sjukt mycket. mamma köpte det till mig idag<3
så sjukt glad att jag inte väntade och typ "nää men jag köper det seeenare"
FÖR DET ÄR FAN HUNDRA GÅNGER COOLARE ATT KÖPA EN SKIVA DAGEN NÄR DEN KOMMER UT!


åååh så fint att de visar reklam för Michael Jacksons sånt hitsalbum på tv6<3333333333


wopwop jag ska fan sova snart. eller ok det är scrubs om 20 minuter. ska väl glo klart på Djävulens advokat, för nu när hans fru redan tagit livet av sig kan det väl inte bli mycket äckligare.

s.

jag har kvar av sommaren om du behagar
om du behagar att komma hem ifrån england

s.

känns som att man inte har många kontakter när alla är offline.

MEN JAG BEHÖVER INGEN INGEN INGEN INGEN INGEN!
och jag ska få mig att tro det

s.

och jag läser ditt mail om och om igen och skrollar upp och ner

s.

ibland undrar jag hur fan jag ska kunna ta mig igenom gymnasiet.
men nu är det lov, så jag ska inte tänka på det p åen hel vecka :D!

nu ska jag se ciao bella och sova som en gris, hoppas jag!

s.

det är inte döden som lockar, bara försvinnandet och oexistensen.
så det är lugnt!

s.

spfpspfslksdgl.
where the ocean meets my hand!
spela rolll!??!?!?!?!?!?!?!?!?!!?!?!?
jag är trött som fan, vill fly, vill till malmö!
malmö är fan staden av flykt.
fan där jag både trivs och hittar bäst. tror jag.
trivs ju fan överbra i göteborg, men hittar inte lika bra där ;)
men i malmö är det liksom så sjukt bra. jag trivs och jag hittar. och hela liksom "centrum" är känslor och musik. till skillnad från typ då lund, där jag bara går omkring och försöker skapa nya känslor och låtar för varje gata. men fan inte samma sak, det funkar inte. kanske för att jag inte försökte göra malmö till mina drömmars stad, det bara blev så.
jag vill liksom bara gå. från konserthuset till triangeln,från triangeln till centralen, från centralen till gustav, från gustav till konserthuset. och från konserthuset till cyber och tillbaka.
på något sätt vill jag tillbaka till första ettan. när jag fortfarande kände grejer och när jag fortfarande kunde kalla malmö för min andra hemstad.
men jaja, fuck livet.

s.

FÖRFAN!
jag saknar winnerbäck. jag måste sova.
hundra reklamblad att blada den här helgen.
träffa david ikväll. i do like it, liksom. gh yesplz?!

aslkjagksdgjsdpejblajasölfkakgjsadökfölaskfslad
jag klarar mig inte just nu!

s.

I can't believe how naive a man can be. That's why I love you so and that's why I can't be with you

idag har jag studiedag och det är fett skönt. har typ sovit till sent och sen bråkat med linserna i ett hundra år ungefär, hur fan kan det komma sig att det är svårare andra dagen är första dagen :(?!
nåja jag ska spela the sims 2 och äta något gott som inte är för onyttigt. sen kanske hem till bettson med choklad lr nåt.
pusshej

s.

Jag mår dåligt.
Jag spelar The Sims 2 för att jag bara behöver tänka på någon annan då.
Jag dricker jordgubbssaft för att det är gott, ibland är den kolsyrad för att det bubblar så härligt.
Jag lyssnar på Amy Macdonald för att hon är så jävla mysig och verkar så glad. Så man blir ju lite avundsjuk, liksom.
Jag är så jävla trött men Scrubs börjar inte förrän om en halvtimme.
:(

s.

skolan atm! jag och emmy ska spela in typ en pianoslinga eller något till vår låt, den ska spelas in på tisdag, och enligt magister ekberg måste vi gjort något i datorn först.
jag har bara två galaktiska poäng atm och det stör mig fett mycket, jag måste nog döda någon.
psusus

s.

fett trött.
ägnat dagen i eslöv, hahahahaha. övningskörde dit, hängde på blomsterbergs och sen tittade vi på stenar. sen drog vi hem igen. lönt typ. ha ha.

kollat på bee movie och what happens in vegas. överbra fan :D båda två (:
vet inte riktigt vad jag babblar om, är som sagt övertrött.

tror jag är kär, men antagligen bara i att tro att jag är kär.
pusshej

s.

kom nästan precis hem från insparken. har dragit av mig mina kläder och tagit på mig mitt nattlinne, och kissat och sånt. nu ska jag typ sova. skola sen, upp klockan sex för att duscha? nää tror tji det.

s.

tack för tårarna på kinderna, och stjärnorna på himlarna

s.

idag kändes det som om jag skulle explodera och gå sönder inifrån.
jag och elisabet var i malmö och träffade heidi.
sen, när vi gick genom malmö till gustav, kändes det som en sjukt vidrig blandning mellan 21 november och 15 januari. när vi ätit middag på bk kändes det som om jag ville spy. jag hatar att spy, sån vidrig fobi typ, men just där kändes det som om det var det enda sättet att få allt att sluta vara vidrigt.
bussresan hem var helt makalöst äcklig men så fort jag klev av bussen på västanvägen, kändes allt bra igen. alla vidrighetskänslor var typ helt bortblåsta. jag får spel, hur kan man känna så? och hela promenaden hem kändes helt okej och sen tittade jag lite på design: simon & tomas, och sen mådde jag vidrigt igen.
det är fan sjukt i hela jävla huvet!



DAGENS: skolfoto, jag såg inte vidrig ut (tror jag) och jag var där både på klassfotot och porträttbilden. så jag har gjort skolan en tjänst också! och jag var på två lektioner :)

s.

Jag funderar på att hoppa av skolan. Igen. Lol. Men den här gången har jag en plan: jag funderar nämligen på att gå en frisörutbildning. Den tar nio månader och sen kan jag börja jobba typ direkt. Okej att det inte riktigt är det jag vill göra, men jag tror ändå det hade varit jävligt roligt att jobba som frisör. Och på sista tiden har jag haft större lust att göra det. Plus att jag ändå inte trivs 100% på LBS. Jag hade nog dött av saknad och sånt trams, men kanske hade det varit värt det. Tyvärr så måste jag betala utbildningen själv, eller i alla fall så mycket jag har råd med. Den kostar typ 138 000, så mina föräldrar vill inte betala(trots att mamma senast igårkväll sa att hon kunde det). Men så räknade hon ut att det blir typ 15 000 i månaden, och det har hon tydligen inte råd med.
Men jag vet inte riktigt. Jag får väl fundera ett tag, eller så ställer jag mig i kö och bestämmer mig när jag får plats.

Dagens bra grej jag gjort: delat ut två distrikt reklam och därmed tjänat typ 300:- (som jag nog får lägga i en spargris till min frisörutbildning)

I morgon är det skolfotografering, och mitt hår börjar bli skabbigt och skulle behöva en tvätt. Men eftersom att jag inte vill riskera att min färg försvinner, så får mitt hår vara äckligt och fett på fotot! :D Jag kommer hata mig själv efteråt.
Sen ska jag och Elisabet träffa Heidi på kvällen.

Och nu kommer mina föräldrar hem, så jag ska överraska min mamma med att berätta att jag beställt Amy Macdonald - This is the life och sen ska vi plugga lite matte, titta på film och äta tårta!
Pushej!

s.

lol nu är jag med david. vi har glott på oc hela kvällen sen var vi ute med millan. lol igen. höhöhöhöh. vi åt mycket kanelbullar(jag åt mycket kanelbullar) och tårta som min mormor och morfar bjöd på igår, men eftersom att jag stack dirr efter maten så hann jag inte äta någon tårta igår, så mina föräldrar fick ta hem till mig, och så delade jag och david på det! känns lönt indeed! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D

okej min mamma vill att jag ska skriva något jag gjort bra varje dag, så det ska jag inviga nu:
DAGENS: höll david sällskap hela kvällen, så att han slapp sitta hemma hos mig själv och titta på oc (:
(jävligt bra sak, aaaaight!?)



asdasdsadasdasdsadasdasdadsadsada nu tog det slut på allt bra jag skulle skriva (:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:
(glada smajlisar, inte ledsna!!!)
(:

s.

han hade en pistol i sin garderob

det har nog jag också. hihi. men ok. jag är trött nu ska jag spela chuzzle!

s.

jag ska börja tala i tungor :D!

eller nej. men fredagen har varit ganska mys. jag var på tre av fyra lektioner, den sista missade jag eftersom att jag var på tandregleringen. sen träffade jag elisabet och vi åt en "lunch" bestående av wienerbröd, muffins och rulltårta. gottgottgott. sen städade jag på mitt rum, det var överjobbigt och sånt. började böla flera gånger typ. sen åt jag middag hos mormor och mofar. sen stack jag till emmy, sen stack vi till maddi. där hängde jag, emmy, maddi, richard, nanne och ullis. jag gjorde min idrottsläxa. sen drog alla utom maddi och richard hem till emmy. tittade på idol och sen stack ullis. så tittade jag, emmy och nanne på fredag hela veckan och numbers och sen stack vi hem. när jag kom hem låg där en tshirt på min säng! och jag frågade mina föräldrar om de gett mig den, men det hade de inte. de trodde dock att det var stefans. så jag frågade stefan och han trodde det var min, men jag visste att det inte var min. så då sa stefan att jag fick den ändå, för att han inte brydde sig! så nu har jag världens snyggaste tröja och jag vet inte om jag ska ha den under min lördag eller på måndag! anagligen på måndag, för då äre skolfoto! moha!

ohj det blev lite tungor, eller i alla fall utan radbyte. fuck, men jag pallar inte fixa. det är ju bara en massa flams om min dag (:
nu ska jag försöka sova, för min mamma har tvingat i mig en massa insomningsmediciner och sånt.
godnat<3


s.

du var aprilhimmeln som jag minns den och som jag minns dig

jag vill ha en tidsmaskin för jag står inte ut

s.

jag hatar att städa. men jag hatar att inte få gå ut mer.
dessutom har jag inga rena kläder kvar,
men nu vet jag att jag klarar mig utan att tvätta i ungefär två månader.
plus att jag kan hålla med min mamma om att det är vidrigt på mitt rum.
men det är ju därför jag inte städar, för att jag inte orkar.

och sen har jag en jävla uppgift till min idrottslärare för att jag inte hade kläder med mig till idrotten.

men jag var i skolan hela dagen(utom engelskan som jag faktiskt fick skippa, för jag skulle till tandregleringen!)

s.

idag var bra. sket i skolan, det är ju röd dag på Nannedagen! färgade håret och spelade the sims 2.
SEN STACK JAG HEM TILL FRUKTKOLAMONSTRET för hon fyller år<33!

sen blev allting dåligt, för mamma började prata om idrotten, om mitt rum, om mitt liv och allt sånt. så nu har jag smink i hela mitt ansikte och jag kommer aldrig kunna somna. allt känns ganska meningslöst, och jag måste titta på scrubs.


aakglasjgakgjaölhksödfljhalksndvklöweuglkajklha!
jag klarar inte det här längre för fan

s.

Elisabet slutade tidigt så jag hann inte till hennes "lunch", haha! Men vi möttes på bussen hem, för jag gick på bussen när jag fick veta att hon slutat haha. Så vi stack hem till mig, åt lite godis och sockerkakssmet och sen stack jag till Bup.

Nu lagar jag mat, lite passivt kanske. Men det blir nog bra ändå. Min mamma är och hämtar vår nya bil, så jag ska tvinga henne att köra mig till typ Burlöv Center eller något mysigt ställe, så jag kan köpa et kort och presentpapper. Sen ska jag ha pysselkväll och färga mitt hår. Det kommer vara nice, tror jag!

Jag tror jag behöver ett nytt batteri i min klocka!

s.

Vafan, jag hade tydligen inte min High School Musical-musik på den! Vafaaan!

s.

Mina sena kväll igår tillbringades med High School Musical-videos, så nu vill jag få in all min High School Musical-musik på mig iPod, men jag hinner nog inte det. För jag vet inte riktigt var min mp3spelare är, och jag har all musik som jag inte har på datorn där. Lol. Oj nu hittade jag den, så nu får jag skynda mig!

Idag ska jag till Elisabets lunch och till Bup! Och så ska jag färga håret, och där rök ju mina tre saker om dagen, så det blir nog inte mycket mer än det.

RSS 2.0