sverige sverige älskade land

jajajajajaja man är väl hungrig.

Jag är hemma. Jag har loggat in på The West. Det var nog det bästa med att komma hem. Hehe. Jag har spelat lite coola spel på king.com. Det var inte lika fett, men ganska ball. Spelat röj. Ställt ner min kanin. Packat upp lite. Eller ja, allt är uppe ur väskorna. Men det var inte jag som packade upp det. Jag hämtade bara ner alla mina grejer och dumpade i en hög på min säng.

Tror jag ska hämta kaninbebisarna i morgon. Stefan ska få en av dem! Han bara "jag vill också ha en kanin!" Så om han kan ta hand om den i två veckor, får han den. Gulligt.

Hade fått Little Ashes! Så ja, jag är glad. Men hungrig också.

Mamma och pappa har varit och hämtat hundarna. Så antagligen ska vi börja laga mat snart, för nu är ju allting färdigt annars. Tycker jag. Och jag brukar ju ha fel.

Loch Ness!

16212d77c0573a015fe5ff8edb209c84.png

Kolla varifrån!

Loch Ness!


takfönster och ratten på fel sida.

0-3923dd9a26a825b4c095d186706acb62.png

Kolla varifrån!

takfönster och ratten på fel sida. Hoho! :)


ben & jerry's-maskin :d:d

29680b735c40f08b10395b0dc576267d.png

Kolla varifrån!

ben & jerry's-maskin :d:d


Hejdå

Åker om sex timmar. Ska väl gå upp om fem.

Kommer väl MMSblogga så ofta jag pallar när jag väl är i Skottland. Får väl se om jag hittar något som är värt att visa upp. Vet inte riktigt vad jag babblar om :)

Hejdå! På återseende! Allt det där. Ses på fredag, puss och hej

Hemma

Jag är hemma, jag är vaken och jag är nyduschad. Om 24 timmar är jag i Skottland. Hur det känns? Knäppt. Jag har inte packat, inte ens börjat. Jag har inga kläder, måste köpa idag. Mitt huvud gör ont på ett konstigt sätt.

När jag kom hem var mina förråd i TW fulla, så jag håller nu på att uppdatera mitt Warehouse, så att jag kan samla mycket resurser medan jag är borta. Mest är jag nervös över att bli anfallen när jag är borta. Har inte fått något besked om en sitter än, så jag vet inte riktigt vad jag ska göra.

Måste börja packa mina skivor. Får panik och känner att jag borde ta med mig en cdspelare eller något, för min iPod rymmer ju faktiskt inte all musik jag vill lyssna på. Och jag är ju borta i fem dagar, hur ska jag kunna veta vad jag vill lyssna på då nu?!

trodde att jag skulle blogga nu nä

652a6a556be1c6a75e09ec76c1a50eef.png

Kolla varifrån!

trodde att jag skulle blogga nu när jag kommit hem, men jag orkar verkligen inte


Babian!

0-410a1762a3143a5341ed80c93783070e.png

Kolla varifrån!

Babian!


Bob Hansson!

5d56dd3259fe502bd7a7ba3a519f9824.png

Kolla varifrån!

Bob Hansson!


Puhg Rogerfeldt!

0-209948cc87c5e3c72e486cb7162a0b50.png

Kolla varifrån!

Puhg Rogerfeldt!


Peter Wahlbeck!

1115356ee93775cb5a71b9bb5bc9f0c4.png

Kolla varifrån!

Peter Wahlbeck!


VA?!

6b1eb9de6a9fcd8521f20bae639b5ba6.png

Kolla varifrån!

VA?!


vi leker charader

0-7e96d0346f99127298f9018a84a0764c.png

Kolla varifrån!

vi leker charader


vi firar mossagården med keyboardm

0-45acd0ea61b45eedfed195ad93ec570f.png

Kolla varifrån!

vi firar mossagården med keyboardmusik och framtidsplaner :)


Nanne hade ingen respekt för skivo

3d2b8aa857cef99261e116e607d35399.png

Kolla varifrån!

Nanne hade ingen respekt för skivor och hon var yngre - hon sov på dem


eMiL Jensen<3

0-61aa319cf3af1441ae6f55ae82dbaa80.png

Kolla varifrån!

eMiL Jensen<3


Nicolai Dunger!

0-7409235045fbdaa01a9c85b5d725e459.png

Kolla varifrån!

Nicolai Dunger!


Talkshow!

367dd0d6e875b68cc5f6fbcd336a2aee.png

Kolla varifrån!

Talkshow!


Nanne! :>

0-1e7aa88ca6ad8e1df4d95bbd050052ef.png

Kolla varifrån!

Nanne! :>


det är varmt !

0-23b4c7c89f104e1123936aceb800cbd6.png

Kolla varifrån!

det är varmt !


Hampalabyrinten

5e025b09ea460a7fd73ba14a04fdfd3d.png

Kolla varifrån!

Hampalabyrinten


Angående testing testing

Jag har precis anslutit min mobil till den här MMS-bloggningen. Mest för att jag inte ska känna mig helt isolerad när jag är i Skottland. Bilden kändes så mig just nu. Sitter vid min dator, precis bredvid mig har jag min Team Edward-tröja fint upphängd på en galje på dörren till förrådet. Vad skulle kunna passa bättre?

Kommer nog MMSblogga lite från Mossagårdsfestivalen också, för att vara så cool som möjligt.

Har i alla fall städat klart nu. Tyvärr så är mina kläder inte färdigtorkade förrän tjugo över tolv, så jag har väl inte mycket att göra fram tills dess. Förutom att min mamma antagligen kommer komma ner snart och komma på tusen grejer för mig att göra.

testing testing

6f6e53ce5ea0e1c026e39b68cee1dfef.png

Kolla varifrån!

testing testing


Packar

Ska packa till Mossagårdsfestivalen. Bara det att alla mina kläder är nytvättade och hänger på tork. Lite bull läge, men jag får helt enkelt vänta. Ska i alla fall packa resten nu, typ smink och grejer.

Ska upp typ sju i morgon. Har klipptid kvart i åtta, efter en ofördelaktig ombokning. Haha. Men egentligen spelar det ingen roll. Ska upp tidigt i vilket fall.

*flugmördaren*

Jag har ett minimalt utbrott på alla miljoner flugor som flyger runt på mitt rum. VAR KOMMER DE I FRÅN?! Just nu sitter det fyra feta flugor på min datorskärm. Innan, när Elisabet var här och Stefan hängde på mitt rum av någon anledning, så rullade jag ihop något vårnummer av Damernas Värld och mördade sjukt många. Har flugblod i taket, på möblerna... Lite överallt. Det viktigaste var att de inte kom åt mina Robert Pattinson-planscher. Jag borde kanske lära mig prioritera lite annorlunda :D

Ska sova, känner att halv sju på morgonen är lite för sent (tidigt!) för så här mordiska inlägg

bloglovin...

Följ min blogg med bloglovin







var ju tvungen

well who needs angels anyway?

Är det inte lite galet att alla gynekologer är män? Två av de tre gynekologerna på kliniken jag besökte idag var män. Och jag fick äran att besöka en av dem. Det var inte så hemskt. Jag var duktig på att andas och slappna av under underlivsvisiten. Däremot var jag svårstucken när jag skulle ta blodprov, MEN jag var duktig för jag stod ut med sjuksköterskans alla tre försök. Jag tyckte hon var snäll och rolig och tålmodig med mina frågor om de olika färgerna på blodtuberna, och hur mycket de rymde. Det var inte så farligt, men jag har lite ont i högra armvecket nu, och ett litet blåmärke. Men det var inte alls lika hemskt som jag trodde det skulle vara. Inte gynekologundersökningen heller. Passade på att göra klamydiatest också, när jag ändå hade fittan full.

När det var dags för ultraljudet blev jag faktiskt ganska besviken. Inget äckligt, blått kladd på magen och feta metallklumpar som flyter runt ovanpå. Bara en liten dildoliknande sak som *flopp* upp och grävde runt lite. Fast det var FETT JÄVLA HÄFTIGT att se sig själv inifrån på skärmen! Så överball. Hade lätt gjort om det när som helst. Allting var ganska gross. Lite grått och färglöst, liksom. Men sinnes spännande. Jag fattar varför man blir gynekolog.

Jag har i alla fall PCOäggstockar. Det tar ungefär tre veckor tills proverna är klara, så tills dess kommer det inte hända något. Jag vet inte riktigt vad som kommer hända efteråt, men antagligen kommer jag få snacka med min lille gynekolog om behandling och sånt. Han nämnde p-piller, vilket jag tycker verkar läskigt och krävande. Dessutom har jag för högt BMI.

Så här kan det se ut om man har PCOäggstockar :)


Guuuuuud vilket fräscht inlägg! :D

you think i do not care but i do

Skaffade min biljett till Mossagårdsfestivalen.Lite sent, haha. Så i helgen är det party.

I morgon ska jag till gynekologen. Klockan elva. HEHEHEHEHEHEH

På måndag åker jag till Skottland. Är lite osäker på hur jag ska klara mig *snyftelisnyft* Fem hela dagar i en bil med min lillebror!!!

kanske finns det något kvar

Kommer ihåg när jag planerade testamente och avskedsbrev till alla jag kände och sånt. Typ tänkte ge ut mina lösenord till alla viktiga ställen till någon, ifall det skulle hända något. Var svinrädd för att bli mördad. Typ att någon skulle bryta sig in i mitt rum och så skulle jag vara vaken och så skulle de mörda mig för att jag inte skulle kunna väcka hela huset och sånt. Men jag var också rädd för att folk som jag kände skulle döda mig. Typ komma med en fet pickadoll och skjuta mig i huvudet. Sånt sjukt. Fan helt sinnessjukt.

stackars den som har allt

Jag är hungrig. Men jag mår så illa av min hunger att jag är osäker på om jag kommer kunna äta.

i do not know who r a b is

Heheheheh jo det gör jag. Lille lille Harry och lilla lilla Hermione bara vet INGET! Hihih. Ja jag såg precis Harry Potter och Halvblodsprinsen. Den var bra och värd att se. Allt det där. Slutet var lite weird bara. Men filmen var mums. Typ fyra horrukruxer av fem möjliga :)

Men vad was up med Lupin och Tonks? Helt fuckat

Och Snigelhorn skulle väl typ se ut som en valross haha? MEN HAN VAR BÄST ÄNDÅ OK

Och julen? WEIRDDDDDDD


för allt som jag har fått ska jag ha kvar

Om jag inte visste bättre, skulle jag tro att min bror snor sprit av mina föräldrar. Men nu när jag tänker efter, så vet jag inte bättre. Jag tror att min lillebror snor sprit av mina föräldrar.

i can not do this by myself

LÄGET?!

Jag är ganska trött. I dag (i går) vaknade jag av mig själv klockan halv fyra. Det var weird. Var inte speciellt trött heller. Ännu weirdare.

Har lite ont i min mage, vilket jag fan kan ha. Skylla mig själv och allt sånt där. Inte ätit dirket bra grejer, liksom. Åt först middag, vilket var bra. Sen krängde jag FYRA jävla gräddbullar och en massa marknadsgodis som mina föräldrar köpte på Sjöbo marknad i går (i fredags). Helt jävla sinnessjukt. Ursäkta alla svordomar, men det är fan sant. Oops. Åt en vaniljbulle också, nu när jag tänker efter. Fan vad gott det hade varit med en vaniljbulle. Har varit sugen på att smyga upp och sno den sista i flera timmar. Jag är sinnessjukt SJUK i huvudet. Får fan sätta ett litet stopp snart. Men det är fortfarande sommarlov i typ en månad. Fast den här månaden kommer kännas så sjukt kort och jag vill aldrig tillbaka.

get out of the game

Mina föräldrar är på Sjöbo marknad. Det är min lillebror också. Mitt hus är tomt med undantag för den familjemedlem jag gillar mest: mig själv. Djuren är också hemma. Mamma ville inte ha med hundarna till marknaden, på grund av värmen. Kaninen är hemma av självklara anledningar och katten är hemma på grund av sitt sår. Uhrk. På såret alltså.

I mitt hår har jag just nu en burk hårfärg. Det är ändå något speciellt med att vara brunett.

Om en halvtimme ska jag iväg och köpa godis och hyra film med Elisabet. Sen ska vi göra pizza och glo på film med Rebecca. Ska bli nääjs

Wild Child

Hehehe jag fick en bra film av min mamma. Den heter Wild child.

Handlar om en sån "typisk amerikansk" brud som är hur bortskämd som helst och bla bla bla. Sen gör hon bort sig lite och hennes pappa skickar henne till internatskola i England. Där passar hon ju inte in över huvud taget och så gör hon allt för att bli relegerad.

Och alla kan lista ut ungefär hur den slutar, men jag kommer inte avslöja något!

Sett den två gånger i dag (i går) och jag vill se den igen haha.


it is how you make me feel

Någonting känns väldigt fel på mitt skrivbord. Som om allting är på fel plats eller syns lite för mycket. Allting är liksom i vägen. Åh jag får spel.

it is not the same without a gun

Har tagit första sprutan nu. När jag blir sjuksköterska ska jag alltid använda roliga plåster!

Ska sminka mig och sen ska jag och mamma till Media Markt för att prata med någon säljare om skillnaderna mellan en laptop och en "minipc". Mest om det är värt att köpa en minipc när man kan köpa en laptop för bara lite mer... Jaja det löser sig key key.

wishing on a stars

Idag var jag på Burlöv Center med mina föräldrar. De har blivit besatta i hela huvudet av min körning, så jag fick övningsköra dit och hem. Och så var pappa med i bilen när jag övningskörde på körskolan i morse. Sen fick jag köra hem därifrån. Så idag har jag väl övningskört typ tusen år sammanlagt.

På Burlöv Center fick jag smink och böcker. Det var najs. Mina föräldrar är så snälla ibland.

monkey business going down

Min mamma behövde min hjälp att ge katten sin medicin. Det var äckligt. Sån fet plastspruta som man stoppar in i kattens mun och sprutar in medicinen. Hon bet typ en massa i sprutan och klöktes och grejer. Det var inte så trevligt.

Well. Har ganska bull. Spelar Kungen och en massa onlinespel. Fasar för i morgon. Haha.

why did you have to go?

Har två frågor till världen:
  1. varför i hela helvetet är jag fortfarande vaken klockan sex på morgonen?
  2. varför har ingen duellerat med mig sen jag spenderade tusentals dollars för att köpa fetaste jävla pickadollen?!


Mitt liv är så jävla värdelöst

it does not matter

Bengt, Susanne och lilla Mahanna är här. Har suttit och snackat och ätit i fyra timmar. Sen mådde jag illa och gick ner på mitt rum. Nu ska jag spela Kungen och vara cool.

Köpt hårfärg, så i morgon blir jag ädelmahogny-färgad på huvudet.

Är arg för att mitt bokmärkesfält aldrig uppdateras. Får schpel på det.

Tiramisu

Gjorde tiramisu idag. Det stod i receptet att den skulle stå i kylskåp i sex till åtta timmar. Min familj är inte så tålmodig. Vi tog ut den efter tre. Mamma kollade faktiskt upp i andra recept att den skulle stå "minst en timme" och sånt, så vi kände att det var ganska tryggt. Och det var det. Det var gott. För gott. Jag hann inte ta en bild. Så förlåt, Google, men jag snor av dig.



Världens godaste dessert, I'm telling you!

OH NO

Jag slogs precis mot ett svin i Gladiatus. Ett SVIN!

this thing can not go wrong

Jag har börjat twittra om mitt Kungen-spelande. Här är en fin liten LÄNK dit. Den är fin, och alla borde följa mig och peppa mig på min resa genom livet.

Malmöfestivalen 2009

Har blivit fett peppad på Malmöfestivalen. Hänger inne på deras hemsida. Fast jag måste säga att deras nya sökfunktion är lite ur funktion och sjukt störig. Man vill ju hellre söka på grejer som händer i stället för tiden när man vill göra saker ;s Fattar inte logiken de kör med, men vem bryr sig.

Det bästa är ju att man kan göra egna spelscheman :D Fett BALL



Detta är mitt spelschema för Malmöfestivalen 2009. Och så ska jag se Retribution.

sunset driver midnight rider

Är hemma, är trött, är arg.

Vill titta på något. Typ film eller tvserie eller tvprogram eller vad som helst. Men är liksom inte sugen att se något.

Mår illa men är sugen på pannkakor.

Är törstig men vill ha något riktigt jävla kallt.

Det är varmt men jag orkar inte byta kläder för det.

Gick i alla fall bra att köra. Nästa lektion är på måndag, sen torsdag. Sen två veckor fritt från körlektioner. Kan inte boka fler tider förrän sista juli eller första augusti. Eller kanske tredje augusti, eftersom att den första är en lördag.

Om två veckor ska jag klippa mig! WOHO. Och om två veckor har jag haft mitt fasade gynekologbesök.

Nu ska jag göra pannkakor och titta på... SATCfilmen, tror jag

you make me wanna scream

Jag är arg. Japp. Arg.

Väcktes halv tolv av att min mamma ringde och gnällde om att jag inte svarar i hemtelefonen. Ofta, jag sover! I alla fall. Hon ville att jag skulle titta till katten, som är sjuk och instängd i mammas och pappas sovrum. Jag skulle typ ta tempen, kolla hennes öron och ge henne mat. Se till så att hon levde, typ.

Sen var jag ju för pigg för att sova(heh heh not). Kom i alla fall på att jag är tvungen att gå och lägga mig helt tidigt i kväll för att jag ska kunna gå upp i morgon bitti och ta bussen till Lund halv åtta. Har körlektion kvar över åtta. Så jag gick inte och la mig igen. Jag tittade på disc två från säsong två av Simpsons.

Och nu känns det som att min dag har försvunnit! Mer än det känns när jag sovit hela dagen. Jävla bitchdag. När jag för en gångs skull faktiskt inte sov hela dagen, önskar jag att jag gjort det! Så ovärt ändå.

Kom också på att jag måste läsa tre kapitel ur min teoribok, för att jag måste lära mig allt om en bils motor. Heh heh. Så jag har i alla fall något att göra tills jag ska laga mat. Om två timmar. Och när jag lagat mat har jag något att göra tills jag ska sova. Om fem timmar. Haha good luck.

Jag måste lära mig att värdera min tid, tror jag

Power-naps?!

Hur funkar power-naps? Jag menar... hur lyckas man somna direkt och sova tjugo minuter och sen vakna och vara pigg som en liten mört? Det tar flera TIMMAR för mig att somna. Ska man power-napa får det väl maximalt ta sekunder? Och jag tänker ju inte vänta i timmar för att få sova en tjugo minuter. Det är ju onödigt.

Och till exempel Julie från The OC. Hon är hemma hos Kirsten och blir "helt utmattad", eller wtf. Så då säger hon "wake me in 20" och går iväg. Så då har hon tjugo minuter på sig att leta upp en trevlig sovplats(hemma hos någon annan), somna och sen vakna pigg och glad när Kiki väcker henne. I DO NOT FUCKING GET IT! Det är helt orealistiskt och helt ologiskt.

Fattar någon hur det går till?!

du får göra som du vill

Tv4 har reklam- och nyhetspaus från deras Michael Jacksonhyllning. Gick upp tio i två för att se den, har alltså tittat på Tv4 sen klockan två. Har ont i hela kroppen, vår soffa är inte så jäkla bekväm faktiskt.

Nu är det nog snart dags för andra delen av Dangeroustouren.

Message in a bottle

Såg precis en av världens sorgligaste filmer. Kanal 9s sommarfilm: Message in a bottle.

Den handlar om Theresa Osborne som hittar en flaskpost och sen spårar avsändaren. Avsändaren, som skrivit flaskposten till sin döda fru, lever ett ganska ensamt liv med sin pappa som enda vän, typ. Såklart blir Theresa och Garred (avsändaren) jättemegakära i varandra. Sen blir det strul, som alla redan gissat. I alla fall en sjukt bra film och jävligt värd att se.

Robin Wright Penn, från bland annat Forrest Gump, spelar Theresa och Kevin Costner, från till exempel Dancing with wolves, spelar Garret. Robbie Coltrane, som spelar Hagrid i Harry Potter-filmerna, spelar Theresas chef!

Den är fin, okej. Se den!

where are you when i need you?

Jag hatar tidiga tider. Jag är så avundsjuk på folk som faktiskt trivs med att gå upp innan två på eftermiddagen. Gick upp halv nio i dag. Det är sjukligt jobbigt, bara så att alla vet.

Ska på körlektion snart, ju. Jobbigt jobbigt. Fast hellre 11.30 än 8.15 som jag har på torsdag.

Och på tal om torsdag så fyller ju min pappa år då. Vad tusan ska jag ge till honom nu då? :( Och inga pengar har jag heller.

Min mamma fick förresten en spikmatta i födelsedagspresent, wo-ho.

I morgon har de bröllopsdag. Men bara 19 år, så det är ju inget stort. Nästa år är det däremot 20, så det blir väl jobbigt antar jag. Vad är det med folk som lyckas få in sin födelsedag, sin partners födelsedag och sin bröllopsdag på en vecka?! CRAZY!

fade away

nu fick jag panik i hela kroppen

D:hksjdhdjaäsdfhkljhdlsöakldfhj

it could have been different

Åh jag har körlektion halv tolv i morgon. Måste ta bussen tio i elva från busstationen, vilket är sjukt jobbigt. Och det innebär ju att jag måste gå och lägga mig i tid (=nu) och jag har ju nästan precis gått upp. Så jävla onödigt.

finns ingen poäng i att vara fri längre

Har suttit och pluggat teori ett par timmar nu. Oj klockan är tio. Så typ fem timmar. Jaja, livet suger. Det kommer antagligen vara det jag ska underhålla mig med den här veckan, eftersom att Elisabet är i Krisse. Jävla apa :(:(:(:(:(:(:(:(::(:((:(:(:(

Moget.

Har ju i alla fall en jävla fettoäckelbok och ett datorprogram som min mamma köpt för typ femtio spänn lol. Förhoppningsvis klarar jag teorin själv, utan att gå en jävla teorikurs. Pallar inte människor :( Plus att jag vill ta körkortet så fort jag blir 18, typ, och nästa teoriutbildning är i Augusti, så då kommer jag få vänta typ flera VECKOR efter att jag fyllt år innan jag kan allting. Eller ja, det är mina föräldrars anledning till att jag borde gått kursen i juni i stället.

vi är förlorare, vi två

Jag mår illa. Riktigt illa. Tror inte att jag tål Sprite som har varit öppnad för länge. Det är så jävla _synd_ om mig.

Jag vill till Göteborg.

Detta är sista veckan i frihet. Alltså innan mina föräldrar har semester. Det känns ganska jobbigt.

Om tre veckor åker jag till Skottland. Jag är inte en riktig kvinna, för jag har inte börjat packa. Måste dessutom köpa biljett till Mossagårdsfestivalen. Och packa till den. Och förbereda mig psykiskt för att sova i tält.

Har träningsvärk i mina ben. Tror att det är för att jag simmade så mycket i går kväll (H)

it is all made of steel

Årets första dopp.
Det började med att jag och Simon kastade frisbee med Simba. Sen hamnade frisbeen i poolen, så när jag skulle hämta den, blev det blött. Tack vare mina EXTREMT kärleksfulla bröder; Simon som skojade och Stefan som fullbordade skämtet genom att putta ner mig.

Efter en stund hoppade Sara och Simon också i och sen kom Stefan också. Sen badade vi ett par timmar tills myggen höll på att döda oss.

Kollade precis på världens sjukaste film och nu ska jag titta på säsong två av Simpsons för att kunna sova heh heh.

we are underground

Tittade precis på Fucking Åmål. Ändå lätt en av Sveriges bästa filmer. Var typ rädd för den när jag var liten, sjuk i huvudet som jag var. De pratar ju så sjukt mysigt. Och är helt små och söta.

Blev helt sugen att lyssna på Broder Daniel, så that's what I'm doing right now. Att blanda engelska och svenska är det bästa sättet att kommunicera.

Tycker dessutom om Rebecka Liljeberg och Aexandra Dahlström. Alexandra är väl större nu för tiden, eftersom att Rebecka slutat med skådespeleri för att bli läkare, medan Alexandra fortfarande gör film, både framför och bakom kameran. Men Rebecka är ju ändå störst inom barnfilm; Eva och Adam, Sherdil, Sunes jul... Fett najs.


ingen tid att förlora

Lyssnar på eMiL Jensen. Blir ganska chillad av honom, vilket kanske inte är så bra eftersom att jag inte riktigt har tid att chilla. Jag har inte städat mitt rum, städat min källare, städat mitt badrum, bäddat min säng, duschat, sminkat mig eller bytt om. Jag har ungefär tre timmar på mig att göra detta. Ändå känner jag ett litet lugn, och jag vill ta vara på det så länge som möjligt.

Så jag sitter här i min röra, blandar kort och har det ovanligt trevligt i min I love STP-tshirt. Som min lillebror för övrigt kallar nattklänning, söt som han är.

Misstänker att någon snart kommer ner med ett panikslaget ansiktsuttryck och skriker på mig. Det var därför jag ens rörde mig ur min säng. Vill egentligen inte hellre än att hoppa tillbaka och sova i kanske två timmar. Så att jag i alla fall hinner duscha och byta om och sminka mig.

Jag vill skriva Robert Pattinsons adress överallt. Har skrivit den i  ungefär hundra sidor ett block. Kan den utantill, det är därför. Men jag vill hela tiden skriva den på nya ställen, men jag försöker hålla mig ifrån väggarna och möblerna och sånt. Vill helst inte att det ska märkas att jag är obsessed.

Vaknade väldigt otrevligt, nu när jag ändå skriver en massa trams. Min pappa kom dundrande in och frågade om jag hade vår stora silverbricka, som han vet att vi hade ett ovanligt fint pepparkakshus på i julas. Vad han då förstod var att jag hade tagit ner brickan i samma veva som jag satt och tittade på Mumintrollen och vräkte i mig vårt pepparkakshus. I alla fall resterna av det. Han förstod också att jag minsann inte plockat upp brickan igen. Så den var precis var jag la den i vintras: uppe på min bokhylla. Enda skillnaden från då var att jag nu plockat ner ungefär hundra affischer från väggarna, för att få plats med Rob överallt, och lagt dessa affischer ovanpå brickan. Jag vågade i alla fall inte gå och lägga mig efter det.

all the roads we have to walk along are winding

Min lillebror kom in på Consensum btw. Så det blir S:t Lars för honom tre år till. Och jag tror jag måste flytta utomlands. Vården i Sverige kommer bli crazy om ett par år!

they will say told you so

Lyssnar på tre av världens bästa låtar:
Ryan Adams - Wonderwall
Jason Mraz - You and I both
James Blunt - One of the brightest stars

Är jättekär i dem. Blir lite lugn och sånt, vilket är skönt ibland. Så att jag kan varva ner lite. Dagen har varit helt sjuk, en massa städförsök och lek i trädgården med hundarna. Gråter dessutom inte till dem, så det är skönt det också.

Ska uppdatera lite onlinespel, kanske titta på en film och läsa Twilight eller The Host och sen sova. Kalas för mamma och pappa i morgon, så det kommer vara fullt fucking upp.

Saknar tiden när jag lyssnade på James Blunt tjugofyrasju. Han är bra, han.


more deep inside of you

Jag har varit vaken jättelänge. Typ i fyra timmar. Det är sjukligt. Jag vill sova men har en hel jävla källare att städa D:

Det går bra i mina onlinespel i alla fall :):):):):):):):):):):):):):):):):)::):))
Jag bygger en bro i The West spelvärld 1
Jag bygger hotell i The West spelvärld 2
Jag väntar på tusen plantor i Molehill Empire
Jag arbetar i stallet i Gladiatus
Jag tränar swordsmen i Tribal Wars

Och så övar jag min handstil så att jag kan skriva brev till Robert Pattinson

Är fortfarande hungrig.......... har inte ätit heh heh. Blir mer äcklad hela tiden ;(

you are wearing me down

Jag är hungrig. Men samtidigt så jävla äcklad av allting. I alla fall. Gammal vaniljsås är svårare att få bort än gammal chokladpudding. Men det är egentligen möglet på chokladpuddingen man är riktigt äcklad av. Öhrk. Allt detta för att mina föräldrar råkar fylla år och ha bröllopsdag och sånt trams. Jag är en bra dotter!

En liten ledstjärna i sommarnatten

quote of today:
"Solen går ner, och här ligger jag någonstans mitt i livet"
- Ernst Kirchsteiger

Och Ernst är ju en himmelsk människa. Han är helt gudomlig. Och jag skulle kunna sitta här och prisa Ernst till skyarna hur länge som helst, men i stället ska jag titta på Sommar med Ernst på TV4s hemsida. Sen ska jag sova. För Ernst gör mig liksom så drömsk, på något vis. Jag önskar bara att jag hade hans bok "Ernstologi", för den hade varit min bibel.







vem vill leva så?

Klockan är halv elva. Jag är vaken. Det är ganska sjukt, faktiskt. Sex timmar innan jag brukar vakna. Ungefär. Det känns ganska jobbigt faktiskt. Jag menar... vem är uppe NU? Typ min lillebror för att han har hundra teveprogram han vill se. Och resten av världen för att de har ett liv. Men jag tittar inte så mycket på teve och jag har inget liv, så vad gör jag uppe?!

Så minns vi Michael Jackson

Tittade på SVTs hyllningsprogram om MJ: Så minns vi Michael Jackson. Jag förnekar inte att jag grät, men jag gråter ju ganska ofta. Men det var fint, det var mycket, mycket Michael Jackson. 45 om hans musik. Inte ens massa trams man inte bryr sig om: bla bla bla plastikoperationer bla bla bla hudblekning bla bla bla pedofili. För det är inte så man kommer minnas honom, det är inte så jag minns honom. Det är inte allt skitsnack om hans privatliv som kommer fastna.

Det är musiken som kommer leva kvar, och våra barn och barnbarn och kanske till och med barnbarns barn (beroende på hur vi tar hand om vår värld) kommer lyssna på hans musik och tänka "wow". För det är vad hans musik. Det finns liksom inte ord att beskriva hans musik med. Det enda man kan göra är att lyssna och sen tänka "wow", för man kommer inte på mer att tänka. Michael Jacksons musik gör att till och med våra hjärnor blir stumma.

Det är DET som kommer leva för evigt, och jag tycker att SVT med Magnus Broni i spetsen lyckades visa det ganska bra.

det krävs en idiot

Funderar på vad min mamma ska få i födelsedagspresent. Hon är i Göteborg idag, så antagligen kommer det första pappa säger när han kommer in genom dörren vara: "Har ni köpt något åt er lilla mams?". Börjar bli tråkigt att höra inför varje födelsedag, morsdag och jul.

Borde nog titta till min fläskpannkaka som står i ugnen. Undrar om vi har någon lingonsylt. Fläskpannkaka utan lingonsylt är inte mycket värt, liksom.

Tävling på The Twilight Saga !


Thetwilightsaga har just nu en tävling på bloggen och jag är med och deltar. De lottar ut 3 stycken New moon postrar i samarbete med Discshop. Så nu tycker jag att ni ska ta chansen och också vara med i deras tävling!
Tävlingen hittar ni här!

Jamie Cambell Bower

Jamie Campell Bower är en brittisk skådespelare från London. Han föddes 22 november 1988. Han är sjukt söt, och pratar så himla fint! Det beror ju på hans brittiska accent (H) som jag äääääälskar.

Han är mest känd för sin roll som Anthony i Tim Burtons Sweeney Todd, där han spelar mot tre av de största skådisarna i min bok: Johnny Depp, Helena Boham Carter och Alan Rickman. Två av dessa (Helena och Alan) spelar han tillsammans med i den senaste Harry Potter-filmen: Harry Potter och Halvblodsprinsen. I den spelar också Timothy Spall som han också spelar mot i Sweeney Todd. Jamie kommer nog inte spela mycket mot just dessa i filmen. Han spelar Albus Dumbledores före detta vän och fiende, Gellert Grindelwald. Harry Potter och Halvblodsprinsen har biopremiär 15 juli 2009!

En annan medlem av Harry Potter-gänget är Robert Pattinson (min stora kärlek, för er som undrar). Rob spelade Cedric Diggory i Harry Potter och den Flammande bägaren, där han tyvärr dog i slutet. Robert spelade senast i succén The Twilight Saga: Twilight, i vars uppföljade The Twilight Saga: New Moon Jamie spelar en av de "onda" vampyrerna i Voltourifamiljen; Caius.

Jamie och Rob är hittills de enda som vara del av de två största serierna genom tiderna. Harry Potter och Twilight är, enligt mig i alla fall, de två största film- och bokserierna i världen. Förutom möjligtvis Sagan om Ringen-trilogin. Kan detta leda till en stor framgång för Jamie? Som det gjorde med Rob? Han har utseendet, charmen och potentialen.

I Sweeney Todd fick vi höra Jamie sjunga. Så uppenbarligen har han rösten också! Jag tycker han sjunger som en gud. Rob är också känd för en underbar sångröst, vilket han bevisar två gånger i Twilight. Likheterna mellan Jamie och Rob är många, och det skulle förvåna mig om vi inte får se mycker mer av Jamie i framtiden.

Frågan är: Kan Jamie Campell Bower bli nästa Robert Pattinson?


Jamie | Rob

RSS 2.0