watching the warm poison rats

Idag var jag i Stadsparken för att intervjua lite folk om deras valborgsfiranden. Hehe. Vi såg en halv cheeseburgare på ett biltak, och det var det enda roliga som hände.

Det enda jag ska göra för att få MVG i Svenska A är att skriva en läslogg och göra ett reportage och göra det SVINBRA. Hehe ofta.

Ikväll ska jag till Emmy och fira valborg på hennes gräsmatta tillsammans med David och Madelein. Innan dess ska jag gå ut med hundarna, ge dem mat och klippa min lillebrors hår. :)

i'll tremble for you, love, always

Klockan halv ett idag fick jag ett paket som jag studsat runt och väntat på längre än jag borde väntat på det. Jag visste att det skulle komma idag, men det tänker väl inte jag på när jag är rastlös och förväntansfull?
I vilket fall som helst så känner jag mig lite rusig i hjärtat och vet inte riktigt vad jag ska göra och var jag ska ta vägen.





you set my soul alight

jag är fruktansvärt rastlös. VARFÖR KOMMER INTE POSTEN FÖRRÄN PÅ EFTERMIDDAGEN?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

it's in the abc of growing up

Sitter i skolan sådär motvilligt och argt. Vi ska förbereda EXPOT som vi ska ha nästa torsdag på den här jävla skolan. Jag ska "visa" min version av trailern till Ghostbustersspelet. Men nu när jag har bestämt det, kanske jag borde få gå hem? Känns inte riktigt bra att sitta här utan Deniis igen. Fan också!


s.

Tycker inte riktigt om att det är regnigt och åskigt. Men what 2 do?! I morgon är det Mediaproduktion A hela dagen. Vilket betyder vadå? Mediaklassen? Eller att hela musikklassen sitter i studion och bara väntar på livet? Kanske förbereda Expot, men jag vill döda skiten. Men samtidigt skickades min tröja idag, så jag bör få den i morgon eller på onsdag... Kanske Twilight kommer i morgon också, om jag inte hoppas FÖR  mycket.

Och nu har jag skrivit i morgon som idag och idag som igår... Förvirrande. Så går det när klockan är tio över tolv och jag är trött.

s.

Sitter och har panik över att jag inte kommer få MVG i Svenska A. Fattar inte varför. Förtjänar det ju inte. Men jag känner någon äcklig press och jag HATAR att alla jag umgås med är bra på svenska och vill ha bra betyg i svenska och måste vara duktiga i svenska och bla bla bla svenska svenska svenska. Jag är världens sämsta, that's it. Antingen så är man bäst eller så är man dålig. Jag är dålig.

Vill dessutom till Hultsfredsfestivalen. Och Peace and Love. Egentligen mest Peace and Love, även om jag vill se fler band på Hultsfred. Är så avundsjuk på att folk i min klass ska till Peace and Love, men inte jag. Vill inte att de ska uppleva det, när jag själv inte får. Jag vill också springa runt på Kullen, dansa hela natten nedanför den och sen ta nattbussen till Djurås. Jag vill också se Håkan Hellströms enda spelning i sommar! Livet är inte rättvist, och jag vet att ingen någonsin försökt få mig att tro det. Det känns bara så meningslöst när man upptäcker det själv, man känner sig så lurad. Gång på gång.

s.

Lenin betyder egentligen "mannen från floden Lena" och det tycker jag passar jävligt bra till min hankanin som i ett halvår levt som en honkanin vid namn Prinsessan Hurricane Lena. Alltså byter jag nu namn på henne(honom). HAN heter nu Prins Lenin. Kanske ska man lägga till Vladimir eller något sånt, bara för att jävlas. Eller jag vet inte. Är så trött att jag knappt orkar tänka. Haha.

I alla fall så hade Prinsessan Hurricane Lena och Sir Henry Göran Smith playdate idag, för att vi ville få Lena på smällen. Lena knullade Henry ganska ordentligt. Så Henry beräknas föda den 25 maj. Får se hur det går. Haha

s.

sitter och väntar på ork. jag måste ta på mig strumpor och gå till bussen. jag missar bussen ändå. går om tre minuter. lol. så bra gjort, sabina, verkligen!
vaknade, kom på att jag kunde skita i allt innan lunch och komma efter lunch, göra np och sticka
emmy ringer och säger att jag kanske kan få åka med dem till skolan, så jag går upp och sminkar mig
emmy ringer igen och säger att hennes mamma fick damp och att jag inte kan åka med dem
jag tar på mig kläder och tänker att jag ändå kan ta bussen och inte komma jättesent, liksom
jag sätter mig vid datorn och nu går bussen
<3333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333

s.

Om 285 arbetspoäng är jag en nivå äldre

s.

Har precis varit och sjunig. Fick fyrtio minuter i stället för tjugo. Och mannen, jag skulle lätt kunna göra det till en vana! Så skönt att slippa stressa saatan för att hinna sjunga en låt. Ibland hinner man sjunga låten kanske två gånger, men nu hann jag verkligen sjunga om och om igen tills det kändes perfekt. Så äckligt najs.

s.

Jag behöver 458 erfarenhetspoäng för att lämna nivå 35 bakom mig och hoppa in i den underbar världen av nivå 36. Jag har $799 på banken och $0 i handen. Jag behöver 54 arbetspoäng(i Ork, Skytte, Lägga fäller och Gömma sig) för att kunna jaga prärievarg och 18 arbetspoäng(i Ridning, Reparation, Ledarskap och Handel) för att kunna reparera en övertäckt vagn. Jag behöver kunna båda. För varje ny nivå får man 3 erfarenhetspoäng och 1 attributspoäng. Jag är inte riktigt säker på hur jag ska tackla problemen.

Men andra ord: The West dödar mig!

s.

Stack hem på lunchen. Varken Vera eller Emmy var i skolan och vi skulle spendera Multimedian med mediaklassen, eftersom att Dennis fortfarande är sjuk och vi inte fått någon vikarie än. Så jag åkte hem, helt enkelt. Har spenderat tiden med att läsa Linas kvällsbok och tittat på 300 eMIL. Inget jättespännande, och det är kallt på mitt rum. Jag får skylla mig själv, jag stänger av elementen när det blir för varmt(vilket det blir efter ett tag) och jag orkar inte starta dem igen för att jag vet att det blir för varmt.

I morgon är det NP. Jag är fruktansvärt orolig, det kommer gå riktigt dåligt!

Ikväll ska jag sjunga. Ska ha vikarie, vilket är lite störigt. Har hållt på med samma låt i evigheters evigheter nu och vi skulle egentligen byta låt idag, men eftersom att det är dumt när jag ska ha vikarie, så får det vänta till nästa vecka. Stööörigt. Sen är det väl scouter och jag vet inte om jag ska dit, för jag är trött.

s.

Well, Jag har haft en trevlig kväll, skulle jag tro! Hängde med Emmy på Arena 305 och kollade(och lyssnade) på när Davids band hade spelning med två andra band. Sen åkte vi bil ett tag och det var mysigt. Trevligt att träffa Davids föräldrar igen, för det var ett bra tag sen! Nu är jag trött och svettig och lite speedad. Sprallig typ. Äsch jag ska gå och lägga mig så jag får lite sömn.

s.

Om en timme ska jag till Malmö. Funderar lite på hur jag ska ha håret, som inte är helt sammarbetsvilligt eftersom att jag somnade nyduschad. Jag tänker också på vad jag ska ha för kläder. Är det kallt? Fast jag vill nog ha jeans även om det är varm, har haft så mycket kjolar och klänningar på sista tiden att det gör lite ont i mig. Och vilken tröja? Vilka skor? Sjal eller inte sjal? Vilken sjal?! Fy tusan vad jobbigt det är att vara människa. Varför ska man behöva bry sig? "Men man behöver inte bry sig!" Jo! Det behöver man visst.

s.

Jag är så satans trött på allting som har med skolan att göra just nu. På fredag är det Nationella prov i Engelska igen, uppsatsskrivning den här gången. Jag är sjukt dålig på att skriva på engelska. Jag undrar om mitt VG på den muntliga delen liksom kan väga över mitt IG på den skriftliga. Hade varit sjukt bra i så fall. Vill helst inte göra om hela Engelska A.

Jag är sugen på daimglass! Riktigt jävla sugen är jag. Men ikväll ska vi äta på McDonalds och sen ska mamma och pappa på något föräldramöte på Consensum. HA HA! Är hungrig så att jag kan dö. Missade lunchen för att jävla Martin bokade om studion hundra gånger utan att berätta det, så vi fick spela in mellan tio och halv tolv, och vi drog såklart ut på tiden så vi var inte klara förrän tolv. Och lite ägda blev vi ju då, för lunchen är mellan elva och tolv! Och resten av dagen gnällde Martin på att han VAR SÅ JÄVLA HUNGRIG och "JAG SKULLE KUNNA ÄTA DIG NU, TRIBBE!!!". Skyll dig själv, pucko. Ja jag är arg! Och sen gick Vera hem för att hon är sjuk, så vi fick stryka henne från vår "grupp" och då var det bara en jobbig Martin och jag kvar. Så då satt jag och fixade trummor medan han sprang runt och gnällde. "Jag går senast klockan tre, för jag tänker inte hålla på med det här längre!" Herre! :(

I morgon kommer 300 eMIL ut! Så lite bra finns det väl fortfarande kvar i världen.

s.

Övningskörde lite med pappa idag. Inte alls länge, bara kanske  en halvtimme. Men det känns bra och jag har börjat leta körskola så att jag kan börja på riktigt. Vill vekligen ta körkort så fort jag kan! Är trött på att få fråga "kan ni köra mig?", så jag längtar verkligen till då jag kan fråga "får jag låna bilen?" i stället.

Vi har startat ordentligt med projektet i Svenska och Mediakunskap idag. Jag, Emmy, Vera, Christoffer, Jim, Robert och Jonas är i en grupp. Vi ska göra ett radioprogram på ungefär trettio till fyrtio minuter och det kommer bli så sjukt roligt! Vi har börjat planera och skriva lite idéer och manus och grejer. Jag och Vera skrev på en debattidé och sen försökte jag hjälpa Jim och Jonas att träffa Timbuktu till deras inslag om skånsk hiphop medan Vera lekte i ProTools för att få fram lite jinglar och Christoffer sprang runt med en kamera och dokumenterade vårt arbete.

Är lite dampig över Datorkunskapen(hade elevrådsmöte under lektionen, så det blev inget med min hemsida idag heller). Jag kommer nog inte bli klar med min jävla portfoliehemsida, och antagligen kommer jag få IG i Datorkunskap A!

Mest orolig är jag visserligen över Muludifestivalen, fortfarande. I morgon är sista dagen och vi måste få allting inspelat, både demon och den "riktiga" versionen. Får sån överspel. Martin och sprungit runt hela dagen och gnällt på mig och Vera "ni MÅSTE verkligen komma i morgon!!!". Som om vi inte brukar komma. Det är fan lika mycket vårt projekt som hans. "Jag KLARAR verkligen inte att få IG!". Neeeeej, inte vi heller! Ingen vill väl få IG?

Palla! Nu ska jag och min mamma gå ut en megapromenix med hundarna, vilket kommer vara tråkigt och jobbigt och soligt i mina ögon.

s.

Lyssnar på Tegan and Sara, vilket jag inte gjort på ett tag, faktiskt. Känner ett konstigt sug efter förra våren. När jag sprang runt i Malmö och gnällde och grät. När jag inte gick i skolan, men trivdes med det. På den tiden skulle jag aldrig sitta vid min dator och oroa mig över att jag fick VG på den muntliga delen på nationella proven i Engelska, samtidigt som jag vet att jag kommer få IG i Datorkunskap och i alla andra ämnen, typ. Oroade mig inte alls för skolan för ett år sedan, och så sjukt mycket skönare livet var! Jag oroade mig ju inte för något, egentligen. Bara typ bussarna till Malmö. Resten gick att trycka bort. Nu går inget att trycka bort, bara det jag verkligen inte vill trycka bort! Det jag vill ha kvar i skallen MÅSTE tryckas bort för att som jag inte vill tänka på.

Livet var så mycket bättre för ett år en
hur sjukt i huvudet det än låter

RSS 2.0