s.

Asd. Bra bra. Jag är tråkig. Eller uttråkad är kanske ett bättre ord. Jag har målat på mitt rum idag. Ett källarrum med sidengrå väggar, låter det romantiskt eller vad?! Jag har städat min kaninbur också. Och valt en fin säng. På Internet. Ska till IKEA och köpa den sen, tror jag. Beror väl på. Men jag ska till IKEA i alla fall! Köpa mattor också. Och det roliga med livet just nu är att mina föräldrar FORTFARANDE hotar med att jag inte kommer få flytta ner i källaren. Bullshit! Vi har faktiskt målat både tak och väggar nu, och allt som behövs är lite prickar på fondväggen och möbler, sen är jag där! Fattar inte att de fortfarande försöker. Jag kommer ändå få precis vad jag vill. Jag är en bortskämd liten skitunge, klart som fan jag får vad jag vill!

Mamma steker köttbullar. KÖTTBULLAR! Som om man vill ha mer julmat, inte ens en vecka efter jul?

Funderar på att följa med Emmy och UIlis och se Twilight i morgon. Men jag vågar nog inte. Den verkar sjukt läskig, och jag är inte into vampyrer. Någonstans! Jag vill se Maria Larssons eviga ögonblick! Men jag tror inte någon jag känner är intresserad av svenska mysfilmer med Micke Persbrandt och eMiL Jensen. I alla fall inte intresserade av att betala 100 kronor för att se den en gång. Fuck.
Och sen jag vill se Wild Child och Penelope(igen) också! Fuckkdgodkaäg.

Jag känner att jag vill skrika på någon. På honom. Men jag tror inte det hjälper. Tror inte min livssituation ändras ett dugg. Och egentligen är det ju vad jag vill. Ändra alltihop.

Jag hatar att det är nyår nu snart. Vem bryr sig på riktigt?! Jag hatar 2008, men jag känner att jag kommer hata 2009 tusen gånger mer! De två första veckorna av 2008 var ju ändå bra. I alla fall nästan bra. Och det är allt som behövs för att jag ska kunna lura mig själv lite.

Tror jag ska isolera mig ett tag. Så fort jag kommit ner på mitt rum ska jag sitta där ett par veckor och inte göra någonting. Mata min kanin och spela Oblivion. Det känns som ett liv värt att leva.

s.

varför går inte livet ut på att spela oblivion?
palla livet utan det liksom o:


s.

losers.
with every bit of me with all my heart
jag är trött. har städat som en liten tok efter det feta partajet o;
well. jag undrar om det här räknas som en storm. jävligt störigt i alla fall.
jag har ont i huvudet. jag är arg. jävla livet.

s.

Fortfarande inget Internet hemma. Men mamma är bra och har sin jobbdator med sig, och hon har mobilt bredband på den ja! Så jag kan surfa(cooling) lite (H). Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, bara. Vill inte sitta och chilla som jag brukar, så det blir väl att sätta mig vid teven och låtsas att allt är bra.
Idag har jag varit på bup. Och sen åkte jag till skolan och var på elevråd, sen åkte jag hem och njöt av ledigheten. Eller egentligen inte, jag hängde med Elisabet ett tag sen drog jag hem och lagade mat.
Usch, jag är trött. Prov i engelska i morgon, kommer ju gå sjukt jävla dåligt. Har inte pluggat ett dugg och kommer inte plugga ett dugg heller. Hoppas jag inte är jättedålig bara, vill ju helst klara skiten. Är ju egentligen omprov, eftersom att jag missade första provtillfället.

På fredag är det julavslutning, så jäääääääääääävla skönt. Blir chilldag, men jag vill inte avslöja något, eftersom att minst en från min klass läser min blogg ;)

Funderar på att hålla min mamma sällskap vid teven och BONDE SÖKER FRU!, men jag vet fan inte om jag pallar. Är ju så jävla tråkigt egentligen.

s.

vet inte riktigt vad man säger, men grattis!
?

s.

SKOLA!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarggggggggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

s.

Nu har jag sett hela Dieselråttor och sjömansmöss också. Vilken julkalender ska man se nu då? Voj öde :/

s.

Idag ska jag och mamma och Stefan iväg och köpa kläder till typ julafton. Helt galet, vad ska man med det till? Inte direkt så att man klär upp sig för någon speciell. Tomten, eller?! Nixpix, det blir ju ändå bara jag, mamma, pappa, Stefan, mormor och morfar. Inte ens Simon kommer hem ju. Och jag vet inte ens vad jag vill ha på mig. Mamma tycker jag ska ha en fin klänning, men det låter väl lite för överdrivet.
Usch och pi :/

s.

Snart äre Scrubs! Trallalalallalalalalalllalalalalalalalala. Jajajajjajaa spela roll. Idag har varit.. öh jag vet inte. "glad att jag gick fel när jag vet hur rätt det blev"
Vet inte om det blev så mycket rätt, men jag köpte en fin nyckelring och pepparkakshusformar, typ. så imorgon ska jag göra mumin-pepparkakor till vårt muminpartaj. Måste bara försöka hitta ett rödvittrandigt förkläde. Ofta.

Har snart tittat klart på När karusellerna sover, och kan inte bestämma mig för vilken jag ska titta på efteråt.

Och jag måste bestämma vilken novelljävel jag ska lämna i! Alla handlar ju om typ samma sak, men ändå inte. Oj herre vad dumt det blev. Jajajajajajajajajajajajjajaja.

Jag svär på koranen att jag är trött som en sate D:

RSS 2.0