fan ingen soldat

Drack ett jävla glas saft och tittade på AFV och dricker upp min jävla saft och så säger min pappa "HAR DU REDAN SLÖGET DEN?!" Vad FAN är slöget?! D: Mamma bara "Kan du stava det?" Tror inte han kunde det, så jag hittade på en egen stavning.

Det är satans varmt

jag offrar och betalar vad som krävs

Jag har ont i min kropp. Satt i min soffa i hundra år med min katt och det värker i min höft och runt mina revben liksom. Vet inte riktigt hur jag ska förklara. Men det gör inte så mycket. Jag ska gå och lägga mig nu, så det kommer väl gå över över natten.

I morgon ska jag till körskolan, trodde det var idag men det var det inte. I morgon 7.30! HEH HEH. Upp klockan sex. HEH HEH! Sen skola 8.50 HEH HEH! Det känns inte på topp men jag vill klara det.

Jag vill VÄLDIGT gärna se Lars Winnerbäck. 20 november. Fan. Men jag har inga pengar och ingen att gå med, och jag vet inte om det spelar så stor roll. Det kommer väl fler gånger och även om jag hade pengar vet jag inte om jag är beredd att lägga dem på det.

Jaja. I dag var jag i skolan! Hell yeah. Det var inte så hemskt. En 40 minuters Ensemble-lektion och en timmes samtal med kuratorn. Sen var det bara att åka hem igen och titta på trevliga teveprogram. Jag börjar bli teveoholic. Igen, typ. Det går väl i vågor, som allt annat.

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig och läsa lite Så länge vi båda andas.

you do not really care for music do you

Idag har varit en helt sjukt jobbig dag. Jag var i skolan, det var ganska läskigt, i alla fall att gå förbi stora gäng med människor som stod och rökte utanför tunneln. Att prata med Anna var inte lika läskigt, det gick ganska smärtfritt. Vi bestämde att jag skulle försöka komma till skolan i alla fall torsdagar och fredagar, så att jag inte missar musiken, eftersom att jag inte kan läsa musiken hemifrån. Men matten, svenskan, engelskan och religionskunskapen ska jag läsa mest hemifrån, och förhoppningsvis mediakommunikationen också. Idrotten ska jag få IG i, och försöka läsa en extra kurs i trean i stället för att inte messa för mycket med poängen, liksom.

Sen när jag kom hem tittade jag på The Haunted Airman. Sjukt bra. Sen tittade jag på Wild Child, Tyra Banks Show och medan jag lagade mat tittade jag på Australias Next Top Model. Maten var störig att laga och äcklig att äta. Dessutom luktade den helt sinnessjukt äckligt, vilket nu fått hela min övervåning att lukta riktigt illa. Min mage vände sig och jag mår illa illa illa.

Jag blev lite sugen på att äta pommes och smör. Alltså som i Wild Child, när Freddie bjuder Poppy på mackor med smör och pommes. Verkar ändå ganska gott.

Min lillebror har tagit sönder sin dator. Eller han vet inte riktigt vad som är sönder, men igår slutade hans skärm att fungera, efter att en högljudd knall överröstat teven och en bränd doft trängt sig igenom den instängda luften och nått hans näsa. Jag erbjöd honom att låna min gamla datorskärm, med dödshot om han förstör den eller dess dekoration. Han fick såklart inte skärmen att fungera ändå, så jag var tvungen att fixa det. Men nu har hans tangentbord slutat fungera, och jag vet inte om jag vågar erbjuda honom att låna ett av mina... Får se om mamma kan fixa skiten, annars är det väl risk att vi får ringa någon... Typ Edvin. Heh heh heh

Sen övningskörde jag till biblioteket för att lämna tillbaka några böcker som är bara lite försenade. Typ fjärde dagen i rad jag övningskör, och i morgon ska jag till körskolan och övningsköra. Det är ju trevligt trevligt.

Jag är trött och mår illa och är hungrig. Jag åt ju inte den äckliga maten. Så egentligen funderar jag på att gå och lägga mig, men eftersom att jag inte kommer kunna somna så är det ju ett _problem_ som jag inte riktigt orkar ta itu med just nu.

Är riktigt sugen på kolhydrater. Fanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfan. Och choklad

once i put my coat on

Ska snart till skolan. Hör och häpna. Men jag ska bara snacka med min engelskalärare/studierektor om hur i helvete det är meningen att jag ska klara skolan. HAHA oftaah. Men ja, jag ska nog klara att vara där den lilla stunden. Sen ska jag förhoppningsvis spendera en timme med Emmy och Vera, eftersom att de har lunch och jag... inte tänker gå tillbaka till skolan :D Hehe, vi får se. Hoppas de är i skolan bara. Ska nog skicka ett sms först, så att jag inte gör bort mig totalt.

Nu ska jag ta på mig anständiga kläder och sminka mitt ansikte

jag _dör_



1. DEATH CAB FOR CUTIE - MEET ME ON THE EQUINOX
2. BAND OF SKULLS - FRIENDS
3. THOM YORKE - HEARING DAMAGE
4. LYKKE LI - POSSIBILITY
5. THE KILLERS - A WHITE DEMON LOVE SONG
6. ANYA MARINA - SATELLITE HEART
7. MUSE - I BELONG TO YOU (NEW MOON)
8. BON IVER & ST. VINCENT - ROSYLN
9. BLACK REBEL MOTORCYCLE CLUB - DONE ALL WRONG
10. HURRICANE BELLS - MONSTERS
11. SEA WOLF - THE VIOLET HOUR
12. OK GO - SHOOTING THE MOON
13. GRIZZLY BEAR - SLOW LIFE
14. EDITORS – NO SOUND BUT THE WIND
15. ALEXANDRE DESPLAT – NEW MOON (THE MEADOW)

Bara en månad kvar! Minus en dag ;) Och bara 59 dagar kvar till filmen!

alla dessa spelningar

Det är så många jag vill se i höst. Regina Spektor, Lars Winnerbäck, Tegan and Sara... Listan kan nog bli längre om jag ger mig tid att gå in på alla sidor och kolla scheman, igen. Och så många filmer. New Moon, Prinsessa... ja jag vet inte, det är ett par stycken fler men jag glömmer. Och eftersom att jag vill se New Moon fler än en gång så fan. Jag har inte tillräckligt med pengar för hälften av dem! Varken konserter eller biovisningar. Såg idag också att Björn Skifs ska ha någon show! ;);););););););););););););););););););););););););););););););););););););););) Det var ju en ganska bra dag, förra gången.

I alla fall. Nu ska jag nog byta om och springa och se om jag har fått post :>

att vara hollywoodfru



Tittade på Svenska Hollywoodfruar. Fan om man ändå var en sån. Rik som satan. Tänk er att kunna unna sig en ansiktsbehandling i renaste jävla 24 fucking karats guld. För 350 dollar! Tror det var Anna Anka som sa att hon lägger ungefär 100 000 dollar på naglar och ansiktsbehandlingar om året. Det är minsann inte någon 10kronors ansiktsmask och en 10kronors nagelfil från H&M. Det är THE REAL THING! Så det ska vara, liksom. JAJA man kan väl drömma!

Nu ska jag läsa lite I Heart Robert Pattinson, käka hallon och dricka äpplejuice. Sen ska jag läsa Så länge vi båda andas och sist men inte minst så ska jag sova. Om ungefär hundra timmar.

before nothing can be done

Haha, jag läste inte hela bok 1. Jag läste nästan hela, men när jag började läsa kapitel sex bara slocknade jag. Så när jag vaknade läste jag resten och sen somnade om. Sov till för ungefär en halvtimme sedan. Nu ska jag satsa på att bli snygg innan jag åker iväg på sånglektion.

Mamma ringde precis (stod vid min spegel och skulle sätta i nya gummiband och plötsligt hör jag högt och tydligt "Are you afraid?!" från min säng. springer bort lite entusiastisk och svarar. det var lite av en besvikelse...) och så att jag måste slänga in all mörk smutstvätt i tvättmaskinen, för den startar automatiskt vid tvåtiden. Vet inte om jag har mycket mörkt som ska tvättas... Men nu när jag tittar på mitt golv ser jag att jag har hur mycket som helst.

Mamma snackade också en jävla massa om körningen. Typ vilka moment som jag har kvar och bla bla bla, de flesta har jag ganska bra koll på, men jag undrar hur hon får någonting gjort på jobbet, om hon bara sitter på Vägverkets hemsida och chillar. Jag ska i alla fall köra på torsdag, så hon sa att jag borde fråga min körlärare om halkkörningen då. Ofta jag bryr mig :( Hon bara "Det känns ju som att det närmar sig uppkörning..."

Usch jag blir bara irriterad nu. Haha, vilket morgonhumör! Mitt på ljusaste eftermiddagen. Nu ska jag sminka mig

or do not give it to me at all

Jag är arg och har ont. Vet inte riktigt var, dock. Lite överallt.

Jag är satans arg på Facebook just nu. Bara dampar satan. Får ändå spel och lust att typ kicka dess feta arsle.

Men skit samma. I går(även om det känns som idag) läste jag hela Ljudet av ditt hjärta, och jag tror att det börjar bli allvarligt. Jag ska i alla fall satsa på att läsa Bok 1 av Så länge vi båda andas innan jag ska sova. Vilket jag antagligen kommer att hinna också, eftersom att jag inte är ett dugg jävla trött. Eller jo, trött på det mesta, men inte direkt sömnig. Jag vill bara läsa. Försvinna. Läsa och försvinna, läsa och försvinna.

I morgon ska jag försöka skriva igen

now you know what you have lost

Läste hela När jag hör din röst i natt. Det har jag inte gjort på väldigt länge. Varken läst hela boken eller läst hela på samma gång. Det var en trevlig upplevelse. När jag vaknade plockade jag fram Om jag kunde drömma och läste den hela dagen. Det var också en trevlig upplevelse faktiskt. Har inte läst ut hela än, men jag bryr mig inte så mycket om det.

Har precis duschat, förhoppningsvis kommer Elisabet och Rebecca hit i kväll, så jag ska fixa mitt hår och sminka mig. Allt för att se anständig ut!

meet me on the equinox

Jag har inte hittat någon fullständig lista. Men jag har köpt The Haunted Airman. Det kommer bli fint att få titta på en ny Robfilm.

Dessutom är det bara en månad kvar till soundtracket finns i butik, så då får jag ju höra det i alla fall. Och nu ska jag bara välja film att titta på innan jag somnar.


Var är min soundtrack-lista?!

Jag blir så ledsen :( NY Times lovade hela listan på låtar som ska medverka på soudntracket till New Moon. IDAG skulle de komma. Men nää jag har inte sett någon lista än. Blir så besviken. Fan jag vill kunna sitta och njuta av fler låtar än Death Cab for Cutie, även om jag Ä-L-S-K-A-R dem, så vill jag veta fler! Jag ska söka igenom cyberrymden tills jag hittar den förbannade listan! Sen ska jag titta på en trevlig film och gå och lägga mig. Mina nattgummiband är i och vi lever lyckliga tillsammans i en olyckligvärld utan New Moon-soundtrack

mailkompis (a)

Nu har jag skickat ett mail till min engelskalärare och studierektor i hopp om att fixa någon plan på hur jag ska klara av skolan. Ska försöka åka dit på måndag. Men nu är det helg och jag ska spendera den på det bästa sättet jag vet: läsa Twilight. Eller ja, jag kan ju inte bestämma det nu men antagligen blir det ganska mycket av just det.

Nu ska jag "städa"

läkaren

Det är svårt att vara Elisabet.

Idag var jag hos läkaren. Efter ett blodprov för att kolla min sköldkörtel skickade hon en remiss till någon psykiatrisk öppenvård i Arlöv. Får se vad som händer.

När jag kom hem tittade jag på Ellen och sen gick jag ner på mitt rummmmmmmm. Där var det kallt så jag tog på mig den tjockaste tröjan jag kunde hitta med känner ingen skillnad, faktiskt. Funderar på att ta fram Så länge vi båda andas och krypa ner under täcket och läsa en stund. Får se vad som händer. ;)

Ska i alla fall läsa, får se om täcket verkligen är nödvändigt

i need a reason

Synd att Elisabet inte fattar skämt :)

Jag har ont i magen igen. Min mamma tvingade mig att svara i interntelefon, så jag var tvungen att ta ut ett av de hårt fästa gummibanden i min mun för att kunna väsa lite ur ena mungipan. Jag kan knappt andas med dem. Dock är det väl inte gummibandens fel, utan snarare det faktum att jag inte kan andas genom näsan. Det är visserligen mitt eget fel... Jag har aldrig andats med näsan. När jag var liten var jag alltid täppt i näsan på grund av allergier och hösnuvor och det blev en vana. Jag har alltid suttit med munnen på glänt som en liten idiot och andats. Nu för tiden kan jag andas med näsan, men det gör lite ont och sticker liksom. Haha. Spela roll, mest irriterande är de där gummibanden för att jag inte vet hur jag ska ha mina käkar. Jag vill helst dra tillbaka dem som de "ska" vara, men ibland trillar liksom underkäken fram. Jävligt dumt egentligen, eftersom att det är överkäken som är missbildad.

Men just nu orkar jag inte bry mig. Jag tror att jag ska fortsätta läsa lyckliga delar ur Twilightböckerna och sen ska jag försöka sova till den underbara stämman som tillhör Robert Thomas Pattinson, när han sjunger sina vackra låtar och får mig att somna som en liten, nästan lycklig och nästan mänsklig varelse.

Syskonkärlek

Sitter här och har inte mycket att göra. Elisabet satt vid datorn innan medan jag läste Syskonkärlek. Men helt plötsligt vänder sig Elisabet om, säger "Ge mig boken!", tar den ifrån mig och sätter sig och läser! Så dum hon är. :( Precis som jag och Rebecca säger: när man umgås med Elisabet går allting ut på att anpassa sig efter henne. Annars går hon hem. Man märker det så sjukt tydligt nu också, även om hon är mer diskret med det. Sitter man vid datorn och hon inte gör någonting så säger hon ganska ofta "Egentligen borde jag gå hem och plugga..." Men ändå sitter man här nu, ett par timmar senare och har blivit bestulen på sin biblioteksbok mitt framför näsan på en. Av ens bästa kompis

klädbrist

Jag har kläder överallt, verkligen. Men ändå känner jag att jag inte har några kläder alls. Jag vet visserligen vad det kan bero på: jag har inga byxor men en massa tröjor. Jag har en massa leggins och tights, både denim och "vanliga". Men samtidigt känner jag att om jag hade ett par jeans som passade, hade jag inte behövt oroa mig över att inte kunna ha normala tröjor. Fan vad jag får spel på att vara fattig och tjock

ääääntligen

I morgon kommer hela soundtracket till New Moon publiceras! Fan vad jag längtat :D

so what if you catch me

Jag har ont i magen och får damp på att min skola lagt sista lektionen i morgon och satt den innan lunch idag. Jag tänkte faktiskt åka till skolan, trots magen, men när jag insåg att jag redan missat en lektion sa det stopp. Aldrig i livet att jag kommer försent första dagen efter hundra års frånvaro!

Jag funderar just nu på att ställa mig framför spegeln och styla mitt hår lite. Även om jag inte ska ut idag, och antagligen inte träffa någon mer än min familj, så bryr jag ju mig inte. Jag vill ju helst kunna se mig i spegeln och inte vara tvungen att titta bort, även om jag bara är hemma. Dessutom tycker jag ju att det är ROLIGT att fixa håret! Fan annars hade jag ju inte gjort det.

Jag undrar lite om någon kommer ihåg Twilightboken jag tjatade om för ett tag sedan? Den med alla najs kärlekscitat i? Haha, jag önskar verkligen att den fanns. Jag är inne i en Twilight-period igen, men helst vill jag ju bara läsa alla lyckliga grejer, så jag hoppar väldigt mycket just nu. Läste från att de faktiskt blev tillsammans i Twilight, hoppade mycket i Ecplise och läste bara det finaste liksom(typ förlovningen och sånt) och sen läste jag Bok 1 och nu läser jag Bok 3 i Breaking Dawn. Har inte kommit till de olyckliga ställena än, de är fortfarande saliga över Bellas förvandling och över Reneesme. Vet inte om jag vill fortsätta läsa när det är en massa problem hela tiden, men eftersom att Bella och Edward inte bråkar utan typ är gulliga mot varandra, så tvekar jag. Jag vill läsa det gulliga och tröstande, men inte resten. Haha, jag är världens tönt.

Nu ska jag ta på mig lite kläder, sminka mig och fixa mitt hår på ett eller annat sätt. Dags att ta itu med dagen

jävla mage

Jag har ont i min mage. Det gör satans ont och jag kan knappt röra mig. Jag sitter väldigt, väldigt still för att den inte ska få en enda anledning att protestera. För den gör det. Och den gör det ordentligt!

Är så trött på det, vill egentligen typ åka till Burlöv Center och småshoppa. Behöver snart en ny eyeliner, ny foundation och nytt puder. Men det går tyvärr inte att fixa, på grund av helvetesmagen. Dessutom är jag otroligt fattig just nu, så nej. Det får bli en annan dag. Fan då

I övrigt känns det ganska värdelöst. Inte bara för grejer jag inte kan göra, men för att man inte vill ha ont i magen hela tiden. Dessutom gör det inte bara ont i magen, utan i huvudet och ryggen också. Och ibland i ben och armar. Jag vet fan inte vad det är heller.

Vill skriva också, men jag känner mig inte tillräckligt uppe liksom. Jag har ingen glädje att utgå ifrån, jag kanske borde börja skriva på något mindre glatt också, så att jag kan utnyttja all oglädje som verkar dominera just nu. All ilska och ledsenhet och sånt.

Mitt rum är också hopplöst just nu. Det går knappt att se mitt golv för alla kläder som ligger och skräpar överallt. Men jag har varken lust eller ork att ta itu med det, så det får bli en annan dag. Det också.

Nu ska jag nog lägga mig och läsa en stund, och kanske lyssna på lite Robert Pattinson. Frågan är om jag ska läsa Harry Potter, Twilight eller Syskonkärlek... Fan ocksåå

hatar pengar

På riktigt så tror jag att jag kommer sluta med hundra tusen kronor minus på mitt konto. Just nu leder jag en auktion på Tradera om ett armbandsur, som just nu ligger på 87 kronor, och jag leder en annan auktion om ett örngott som just nu ligger på 205 kronor. Samtidigt som jag vill ha de här sakerna, så måste jag hoppas att någon bjuder över. Jag har inte råd med dem! Fan. Och så vill jag ha tusen andra saker, som anteckningsblocket och dagböckerna. HELVETE! Men nej. Jag ska inte slösa upp mina pengar. Jag ska inte det! Jag måste lära mig hålla i pengar. Ska man behöva gå en kurs för det? Fan också. Måste kanske börja tänka "behöver jag detta? kommer jag använda detta?", men det vill man ju inte göra när det är samlarsaker man köper. Fast visserligen: om jag vinner armbandsuret så kommer jag använda det, och samma sak gäller örngottet. Dagböckerna skulle jag nog använda, faktiskt. Och antagligen anteckningsblocket också. Så vad whinar jag om? Juste ja, pengarna

Twilight-dagböcker

Herre, tittade precis på Twilight-grejer och hittade världens coolaste dagböcker. Twilightbokmotiv på utsidan och typ Twilightcitat på insidan!!! Finns på CDON... bud på att köpa. Men jag vet inte om jag vill lägga typ 130 kronor... Faaaaaan alltså D:


Snyggaaaah!

Bite me

I alla fall, jag vill ha det här blocket. Det är så jävla coolt.

Helst vill jag ha det så fort som möjligt. Tyvärr så kostar det $9.95 och skickas från USA, zå det blir ju satans dyrt. Jag tror dessutom att man måste betala med PayPal och jag vet inte riktigt hur det fungerar...


glödlampa

Jag har kommit på varför min blogg är så fruktansvärt ointressant. Jag gör ju aldrig någonting! Riktiga bloggare skriver ett godmorgon-inlägg, gör lite grejer på förmiddagen, bloggar till lunch, gör lite grejer på eftermiddagen, bloggar till middagen, gör grejer på kvällen, bloggar ett inlägg om hela dagen och sen bloggar en gång till för att säga godnatt. Ibland lägger man dessutom till blogginlägg mellan alla grejer, om man gör flera saker på förmiddagen till exempel.

Jag kanske borde börja bli en aktiv människa för att bli en bra bloggare. Eller så borde jag flytta till ett ställe där det händer saker. Vet inte om jag helst vill skylla på Staffanstorp eller mig själv.

magen

Jag och min mage är ovänner just nu. Jag kan egentligen inte sitta vid datorn för det gör så satans ont att jag vill skrika högt. Mitt huvud gör också ont, men inte samma onthet. Snarare lite lite huvudvärk och det kvittar liksom om jag sitter eller ligger, eller hur jag ligger. Men min mage har krav. Jag kan inte ligga hur som helst; om jag vill lika raklång och titta upp på Rob i taket, så kan jag ju glömma det. Måste ligga ihopkurad till en jävla köttbulle, och helst inte en för liten köttbulle! Jag måste kura ihop mig helt lagom, annars jävlar!

ingenting händer

På riktigt. Ingen uppdaterar någonstans, inga spel blir färdiga snabbt nog. Jag är rastlös. Så vad gör man? Sitter och rullar tummarna medan tiden går långsammare än en lus på en limmad sticka? NEJ, man spelar Oblivion!

discshop

Jag undrar hur Discshop tänker när de bestämmer sig för att ha en kiosk. Ska man beställa godis där som sen skickas hem till en efter tre dagar? Och varför består då huvudsakligen deras godisutbud av choklad? Fattar det inte.

Och så har det kommit nya Twilightdockor. Nu ett fyrpack med Edward, Bella, Jacob och Alice. 799 kronor. Ganska fula dockor, så jag vet inte varför jag gnäller över det. Vill helst ha Tonner-dockorna. Eller dockan. Vill ju bara ha Edward. Men den kostar typ tusen spänn och går inte att beställa i Sverige så jag får nog fundera ett tag till

vecka 38

Det var ett tag sedan...

Bättre få ord och fyndiga än många och myndiga.

Håkan

På fredag spelar Håkan på Liseberg. Det har jag skrivit in i min kalender. Jag blev ganska förvånad, men när jag tänkte efter så kom jag ihåg att jag skrev in det efter att ha gråtit floder över vetskapen att missa honom på Peace and Love. Därför planerade jag i hemlighet en tripp till Göteborg när han gör sin årliga Lisebergsspelning. Jag har planerat den flera år, tror jag, men aldrig fått tummarna ur röven. Förutom den gången med Rebecca och Elisabet, men det var så länge sen!

Anyway. Det blir nog varken Håkan, Liseberg eller Göteborg för mig på fredag, men det är en ganska trevlig tanke att jag ändå planerat att unna mig något så fint.

trailer nummer tre

Jag kan inte sluta titta!


Death Cab på New Moon Soundtracket

Åh jag älskar Death Cab for Cutie. Jag tror inte jag överdriver när jag säger att det är ett av mina favoritband. Och att deras låt "Meet Me On The Equinox" är den första singeln på New Moons soundtrack gör ju inte min dag sämre, om man säger så. Lyssnade på den precis typ hundra gånger. DEN ÄR SÅ BRA!

MTV Shows

Japp där är den. Vad ska man göra resten av dagen då?

MTV VMA 2009!

Jag stannade uppe. Såg nästan hela tror jag, såg ändå en och en halv timme av själva galan och hela previewen. Jag stängde av teven efter New Moon-trailern, för jag trodde jag skulle skrika högt. Och om jag gjort det hade jag väckt alla, för jag satt i teverummet i källaren. Mitt hjärta började dundra som en jävla galopperande häst när Rob kom ut på scenen. Han var så sjuhelvetes SNYGG! Sen när jag sett trailern gjorde det liksom ont i hjärtat så hårt som det slog. Jag tror inte att Twilight och Robert Pattinson är något för någon med klent hjärta och jag hoppas att jag inte kommer få en hjärtattack när jag ser filmen på bio. Och jag börjar dessutom bli mer och mer sugen på att se den på premiären. Ååååh

MJ-tributen var väl bra. Den var ju välplanerad, men eftersom att de sa att Janet skulle göra en tribute så tänkte jag mig faktiskt att hon skulle vara med mer. Men jävlar vad de dansade!

MTV VMA 2009 eller inte MTV VMA 2009?

Fan alltså. Vill egentligen se MTV Video Music Awards i natt, men eftersom att jag planerar att gå till skolan i morgon och jag ändå behöver sova mer än en timme typ, så vet jag inte om jag kommer palla. Om jag nu inte går och lägger mig nu, vaknar och tittar på galan och sen går och lägger mig igen. Men eftersom att det kommer ta mig hundra år att somna så vet jag inte om det kommer vara värt det. Får se om jag håller mig vaken eller inte. Vill ju se Rob. Och den nya New Moon-trailern lagligt (har tyvärr inte kunnat hålla mig ifrån att se olagligt uppladdade versioner)

Jag såg i alla fall på Twilight. Det var underbart. Har typ inte sett den på hundra år eller något, och den är så sjukt braaa! Dör lite.

Kanske ska läsa lite Om jag kunde drömma. I stället för att sova alltså. Så att jag håller mig vaken till VMA... Har ju problem att bestämma mig i dag... Kanske ska jag spela lite Oblivion? :D

Fan. Innan spelade jag Oblivion, och så bara dampar datorn eller spelet eller livet eller w/e, i alla fall så slutar det funka. Tror jag spelat en stund från senast sparat ändå. Jagade äckliga fiskar till fiskaren i byn utanför Imperial City. Funderar lite på om jag ska installera expansionpacken också... Vill nog göra pilgrimsskiten, men vet inte om jag orkar egentligen. Har dessutom svinont i skallen, vilket är ganska irriterande.

Usch och så måste jag packa min jävla skolväska. Varför bestämmer jag mig för att gå till skolan? Det är ju sinnesrubbat D:

choking on the dust

Vill se How to be eller Twilight. Kan inte riktigt bestämma mig för vilken jag helst vill se. Vill egentligen se dem för Robs skull. Och för musikens skull. Och mest för Robs musiks skull. Och då är problemet att Rob bara spelar två låtar i Twilight, men det är liksom musikaliskt bra låtar, medan han spelar lite hela tiden i How to be, men eftersom att han spelar en snubbe som inte kan spela gitarr så låter det ju lite dåligt. Fan jag kan inte bestämma mig. I slutändan blir det nog Twilight, så det är väl lika bra att sluta försöka välja och bara se den ...

London

Nu är det bestämt och bokat en resa till London på höstlovet. Får lite spel, vet inte om jag vill. Vill ju till London men helst inte med mina föräldrar och min lillebror, liksom. Jaja, vi åker måndag vecka 44 och kommer hem på onsdagen. Alltså bara tre dagar, men ändå lite störigt.

Vet inte om jag borde skaffa ett mobilt bredband tills dess, så att jag tjänar på att ta med min dator. Ska leta efter lite billiga grejer, vet att Comviq hade något i somras som verkade billigt, men jag vet inte om det fortfarande finns, och om det egentligen är så billigt. Får väl åka till Phone House eller något och fråga ut de som kan något!

drömmer sjukt igen

Drömde om Rob i natt också. Vi var tillsammans igen. Så klart! Men vi träffades i alla fall den här gången. Det var fint.

Jag ville egentligen få sova hela dagen så att jag orkar vara vaken i natt och titta på MTV Video Music Awards, men eftersom att jag inte kan hålla mig sovandes längre än tjugo i ett så kommer det bli svårt. Fast visserligen börjar galan tre i natt, och om jag vill titta på röda mattan (som jag vill) så börjar det två... Jag kommer nog kunna hålla mig vaken.

Ska spela en massa Oblivion i dag tror jag, och då kommer det nog inte vara några problem med tanke på hur tiden rusar iväg när man spelar det.

frånvaro

Kollar på Adela nu. Jag har 1970 minuter rapporterad frånvaro... Sen har jag tydligen varit på alla lektioner torsdag-fredag den här veckan ;) Dennis är världsbäst.

Jag har också räknat ihop min frånvaro i procent. 72,3% frånvaro. Jag är ju också världsbäst . . . . . . . . . . . . . . . .

Oblivion

Jag installerade Oblivion på min laptop för ett par timmar sedan. Det var bäst. Helt jävla underbart! Kommer spela det som en idiot. Och om jag någonsin börjar gå i skolan ordentligt kommer jag alltid ha med min dator så att jag kan spela Oblivion på rasterna! SÅ SWEEEEEET

BMHB

Som jag tjatat om The Bad Mothers Handbook egentligen. Men nu ÄNTLIGEN är den beställd och på väg hem till mig. Eller ja, jag har beställt den i alla fall. Trodde inte att det skulle fungera med mitt Maestro card, men jag trodde fel! 5,49 Euro kostade den. Hell YEAH billigare vet jag fan inte om man kan hitta. Gratis frakt inom Europa. Mjaaaaao :)

sista böckerna på väg

Nu är mina två sista Robert Pattinson-böcker på väg! Jag är happi. Jag har bara tittat igenom de andra tre och jag tror att jag i helgen ska sätta mig och verkligen läsa dem. Det ska bli _s_w_e_e_t_. Sen ska jag antagligen scanna in det roligaste(eller allttihop) och lägga upp på rpattinson.blogg.se men jag får se hur det blir med den saken. Har lovat läsarna att lägga upp allt, så jag kommer nog lägga upp väldigt mycket. Det kommer ta sån jävla tid bara. Men jag är i alla fall glad nu fast jag har huvudvärk och det är varmt och jag måste duscha i kväll, för jag ska på körlektion och till skolan i morgon.

Oprah

Tittade på The Oprah Show innan. Haha det var något av det mest skrattretande jag någonsin sett. Ett gulligt fjortonårigt par med deras mammor satt uppe på scenen tillsammans med någon sexterapuet och Oprah och snackade om att de ville ha sex trots att alla tyckte att de var för unga och omogna och bla bla bla. De satt där och höll varandra i handen och bara "lala vi vill ha sex, vi vet hur man använder en kondom" och så vidare. Det var ganska roligt att se att det blev ett fett Oprahprogram om vidare ungdomar ska få ha sex eller inte.

Och sen var där en jävla brud som snackade om att killes mamma hade varit dum och oansvarig och gett honom fritt fram, för att hon gett sin son kondomer när hon märkte att de blev mer ja... jag vet inte. Sexuellt dragna till varandra. Jag vet inte riktigt, men det var sjukt roligt. satt och flabbade ganska hårt

drömfångare :):):):):):):)

Har drömt helt sjuka drömmar de senaste... fem nätterna. Jag drömde om samma människa fredag-lördag, lördag-söndag, söndag-måndag och måndag-tisdag. Och i natt drömde jag världens sjukaste dröm, på riktigt.

Jag var tillsammans med Robert Pattinson. Vi gick typ i samma klass eller något sånt och hade varit tillsammans i ett år enligt mig och två år enligt alla andra, vet inte riktigt hur det gick till men w/e. Vi har i alla fall inte träffats på hela sommaren för att han hade umgåtts med folk jag umgicks när jag var typ tretton, fjorton. En av dem heter Tobbe, men i drömmen hette han Robban, vilket var liiiite förvirrande med tanke på att man sa att "Robert umgås med Robban" och det blev störigt.

I alla fall så satt jag, min kära kusin Nina och hennes kompis Elin nere i min källare och typ käkade sjukt mycket godis och glass och allt möjligt skit, det gick inte riktigt att få grepp om vad det var egentligen. Robert bodde tydligen hos Elins familj, så Elin var som hans syster eller något, och Elin och Nina ville lära känna mig för att veta vad jag var för en person och om jag var bra för Robert. Känns lite sjukt att min kusin satt och försökte lista ut mig, för vi var tydligen kusiner i drömmen också.

Så frågade de en massa grejer om jag tog ppiller och sånt, och så berättade jag om min PCO och att jag hade för mycket manliga hormoner och sånt och Elin bara "jaaa, men det märks faktiskt sjukt tydligt!" och jag tog det typ som världens finaste komplimang. Men de blev jätteförvånade när jag berättade att jag och Rob inte haft sex än, och bara "men SHIT det har ju gått två år!" och jag bara "eehh typ ett år...".

Och samtidigt som vi satt och pratade sprang Ninas mamma runt och serverade oss mer godis, och var SKITSUR. Det är konstigt av två anledningar: 1) vi var hemma hos mig så det är helt ologiskt att Ninas mamma skulle vara hemma hos mig och servera oss en massa godis lol och 2) hon är aldrig sur

Sen när jag vaknade var jag HELT övertygad om att det inte varit en dröm och att jag faktiskt var tillsammans med Robert. Det tog mig ungefär hundra år att inse att jag faktiskt aldrig ens träffat honom. Det var sorgligt.

Sen gick jag upp och hämtade posten och då hade jag fått två nya Robert  Pattinson-böcker. Så nu har jag tre och jag ska få två till. I LIKE IT.

Nu ska jag betala lite räkningar :)

i can tell

Jag har precis sett Män som hatar kvinnor tillsammans med min mamma, pappa och lillebror. Den var väl ganska spännande. Jag kunde inte titta under inbrottet för spänningen tar alltid kål på mig och jag sitter och skriker. Haha, jag har fått det av min mamma. Har ju inte läst boken, så jag visste ju inte så mycket. Försökte läsa den i julas men det gick verkligen inte. Fick ganska mycket spel på den och att den var så sjukt tråkig i början. Nu går jag från att läsa den(fick den i julklapp förra året) eller om jag inte ska göra det(mamma har boken). Får se om jag får något ryck någon gång och läser den.

Läste Syskonkärlek i natt. Den var bättre än jag trodde den skulle vara. Man drogs faktiskt in i det ganska bra och man förstod lite varför allting var så jävla jobbigt. Men vilken jävla sjuk berättelse egnetligen. Lite äcklig. JAJA W/E. Tycker i alla fall att den var bra och tror att jag kommer läsa om den innan jag lämnar tillbaka den till biblioteket.

Just nu sitter jag och skriver. Och försöker bestämma mig för vilken lättsam film jag ska se för att kunna somna. Efter Män som hatar kvinnor kan det nog inte vara vilken som helst, hehe. Okej, ska väl inte överdriva, den var inte så läskig. Men jävligt välgjort och spännande. Man drogs in i det. Precis som med Syskonkärlek, vad är det med mig?

städlördag

Mina föräldrar är iväg och handlar. Fick inte följa med, i stället fick jag i uppdrag att städa mitt rum. För fan! Jaja, det går väl bra. Heh heh. Har städat lite i alla fall. Men jag har också skrivit, lyssnat på fet musik och fixat mig. Går runt och känner mig lite snygg och lite trött. Har packat skolväskan till på måndag också. Och lagt fram grejer för mitt pluggande som jag måste ta i tu med typ i kväll eller i morgon. Ska läsa en massa ur Gamla Testamentet till religionskunskapen. Ska ha med Bibeln till skolan också. Vad är det D: Jävla judendomen! Hehe okej, moget. Jag ska i alla fall fortsätta städa lite nu. Måst gå upp med en massa smutstvätt så att jag har kläder till veckan!

kaerlek

Jag har hittat en sida som säljer The Bad Mother's Handbook! Sidan är från UK men de skickar gratis inom EU :D Den är fruktansvärd billig också, kostar typ nittio spänn för en fabriksplastad. Så JÄVLA sweet. Tyvärr måste man skriva in kortnummer och sånt för att kunna bli medlem, så jag ska snacka med mamma på lördag när hon kommit hem från Göteborg. Men jag är ganska glad!

ägd

Jag förlorade

tomt på paket

Fick inga paket idag, för att göra livet ännu värre. Fick två scouttidningar och ett reklamblad om en loppis på scoutgården.

Ägd eller? CDON eller scouting? Fattar inte dealen.

det går inte så bra

Jag har höjt budet till så sjukt mycket att jag undrar om jag kommer ha råd. Men på riktigt, jag vet verkligen inte vad jag ska göra om jag inte vinner den här jävla auktionen! Jag kommer gå under. Nu ska jag uppdatera Tradera. Det är bara en kvart kvar. Allt kan hända!

klarade mig!

Ja, jag leder fortfarande. Bara fyra och en halv timme kvar. Filmen är så gott som min

Blev sjukt sugen på en torr räkmacka när jag tittade på Blondinbellas blogg och jag fattar inte varför

Det låter som att det regnar. Regnar det? Jag vet inte riktigt hur jag tycker om det... Regn är bra ibland och dåligt ibland. Men nu när jag tänker på det hade det varit ganska mysigt att sitta inomhus och höra hur det regnar utanför och bara känna att man slipper bry sig egentligen. Haha jag är helt sinnessjuk ibland.

Jag tror att jag ska titta lite på Sex and the City i vardagsrummet idag. Mycket större bild på mamma och pappas teve än på min laptop. Min teve har tyvärr slutat göra som jag säger.

klarar nog natten i alla fall

Jag fick två paket från CDON idag. Betalade från min internetbank och tjänade några vuxenpoäng! Märkte att jag gjort ett bra köp också: hittade en bok om Rob på Tradera för ett par dagar sedan, blev pepp på att köpa den direkt, eller ja i alla fall buda på den. Men så visste jag inte riktigt om jag hade tillräckligt med pengar (utropspriset var på 179 kronor) så jag bevakade den och tänkte att jag fick bestämma mig sen. Nu i kväll fick jag ett mail som påminde mig om att auktionen snart går ut. Jag blev lite stressad: ska jag eller ska jag inte köpa den? Jag kollar i alla fall igenom min beställning från CDON och såg att jag beställt samma bok där för 99 kronor. Sparade 179 kronor alltså! Tänk om jag köpt den och sen när jag fått den insett att jag köpt två av samma bok. Hade varit pinsamt.

Som sagt så fick jag ju två paket från CDON. Det ena beställde jag i går kväll, ganska sent tror jag. Fick det idag. Och så glad jag blev! Det innehöll bara en film(som jag egentligen borde ha beställt tillsammans med det andra): GARDEN STATE. Fan min favoritfilm! Det andra paketet innehöll Sex and the City säsong 1 och en dubbelDVD innehållande Juno och Thirteen; också två av mina favoritfilmer.

Har ju skrivit lite om min Bad Mothers Handbook-auktion också. Nu har jag höjt mitt högsta bud ganska högt, så att jag i alla fall klarar natten. Får kolla i morgon bitti. Och om jag åker till skolan, så får jag kolla det då också! KAN inte förlora, kan verkligen inte.

Nu ska jag titta på lite Sex and the City och sen sova. Poz

det gäller att veta vad man gör

Jag vet inte vad jag ska göra åt skolan. Jag tror att jag ska försöka hitta något alternativ på distans.

Idag var jag på svenskalektionen. Den första lektionen. Sen åkte jag till Staffanstorp, skaffade internetbank och satte in mina födelsedagspengar på mitt konto. Sen gick jag till biblioteket och lånade ett ton böcker. Sen tittade jag på Scrubs.

Jag mår dåligt. Mina saker har inte kommit än och kommer inte komma förrän i morgon. I morgon går jag i skolan från klockan nio till typ halv fyra. Klockan tio i två avslutas en auktion som jag måste vinna, men inte vågar buda mer på förrän i sista sekund, vilket kanske också är dumt. Men jag vet inte vad jag gör om jag inte vinner den! Fan jag kommer gråta som en idiot om jag förlorar.

Just nu vet jag inte vad jag gör, det är dåligt

vad fan

Mår så jävla dåligt av allting just nu. Mitt rum gör mig sjukt deppig, jag blir helt gråtfärdig, uttråkad och illamående. Inga filmer jag ser är roliga: har försökt att se alla mina favoritfilmer de senaste dagarna och jag har stängt av innan halva filmen är avklarad. När jag är hemma sitter jag bara i vardagsrummet i min soffa och bara... sitter. Köpte till och med en ny Mumin-film som jag skulle se igår innan jag somnade: jag såg inte ens ett avsnitt. Kunde inte hålla mig fokuserad i tjugo minuter!

I dag lyckades jag kolla på Prinsen av Egypten medan jag åt lunch, men sen var jag tvungen att äta genom hela filmen för annars klarade jag inte av det. Fast jag kollade på Scrubs sen och det gick hur bra som helst. Fattar inte vad mitt problem är.

Mår dåligt överallt, hela tiden, över allting. På bussen till skolan måste jag anstränga mig för att inte gråta, i skolan håller jag på att dö och på vägen hem från skolan är det ungefär som på vägen dit.

Går runt och sjunger på en massa saker, pratar knappt ordentligt; och om jag gör det låter det helt sjukt grötigt.

Försöker hålla mig sysselsatt: idag skrev jag ut bilder till min fickalmenacka, sorterade pengar(skrev en massa lappar om var pengarna ska och fäste dem vid pengarna med gem) och shoppade en massa på Internet. Igen. Det här kommer sluta sjukt dåligt.

Igår tvingade jag mamma och pappa att köpa ett Alfapet som jag sedan tvingade dem att spela med mig. Nyss spelade jag med mamma.

Jag knakar fingrarna HELA tiden. Mitt ena finger känns skadat: det känns typ som att jag knakat bort ben från det på något vis. Jag vet inte, men det gör ont.

Jag gråter hela tiden för att jag måste till skolan: på väg till skolan, i skolan, på väg HEM FRÅN SKOLAN(jag måste ju dit dagen efter igen....), när jag kommit hem från skolan, när jag ska gå och lägga mig. Jag kommer satsa på att ha sjukt tråkigt i helgen för att tiden ska gå så långsamt som möjligt.

Har ju inte bloggat sen i söndags, och jag startade inte datorn på hela dagen igår...

Alltså jag vet inte vad problemet är. Jag mår dåligt hemma, jag mår dåligt i skolan och jag är ingen annan stans. Eller jo, på Musikskolan, men jag vill gråta där också för vi sjunger MJ i kören (sjukt dåligt sjunger vi också).
Alltså PÅ RIKTIGT vad fan är det med mig?!

RSS 2.0