be mine little rock&roll queen

Håller på att packa nu. Mitt handbagage alltså. Kläder och sånt är fixade... Men jag kan fortfarande inte bestämma mig för vilka böcker jag vill ta med mig. Därför jag HATAR att Twilight- och Harry Potterböckerna inte släpps i pocket på svenska. Hur FAN ska man orka bära på elva jävla inbundna böcker? På väg hem från Skottland fick vi betala någon jävla avgift för att våra väskor vägde för mycket, vilket delvis berodde på att jag hade alla Twilightböckerna med mig.

Innan har jag tänkt typ "jaja, jag tar väl en av dem med mig, det är ju bara två kvällar." Men nu tänker jag "faaan hur ska jag klara mig på en bok på två kvällar?" Läser ju sällan från pärm till pärm, hoppar bara mellan mina favoritdelar i alla böckerna. Vilket gör att den där perfekta Twilightboken med alla mina favoritdelar hade varit så jävla bra just nu. Fast med Harry Potter hade det ändå varit svårt...

Har ju en av dem på engelska i pocket. Men det är ju bara Twilight, och jag vill ju egentligen läsa den MINST. Så det är ju ett fett problem. Och så en timmes flygresa...

Åh jävla skit.

Ska städa min kaninbur medan jag funderar. Det är fan skitstörigt

do not keep your distance

Sitter vid mitt matbord med min dator och äpplejuice och väntar på någon snubbe som ska serva vår värmepump. Han ska komma mellan tolv och fyra idag. Jag ska sitta på vakt mellan tolv och halv två och sen kommer mamma hem och byter av mig, eftersom att jag ska till musikskolan och sen till Malmö för att träffa Nanne och hämta ut våra biljetter till eMiL Jensen.

Min hund har någon typ av problem. Tror att han är rädd för min dator eller för sladden, som tyvärr måste sitta i uttaget som är vid hans korg. Men på riktigt, det finns ingen anledning att vara rädd. Vad tror han ska hända?! D:

Usch jag har bull. Ska det vara såhär i en och en halv timme till? Blir lite dampig, faktiskt. Och jag måste ju låsa in hundarna någonstans om han kommer, och så måste jag visa var uteanordningen sitter och sen var inneanordningen sitter och sen måste han antagligen springa emellan en jävla massa. Vilket kommer innebära att jag kommer vara i vägen, var jag än sitter. Tänker ju inte sitta i vardagsrummet, eftersom att inneanordningen är där... och matplatsen korsar ju till vägen ut. Fan också, varför är mitt hus så litet?!

the dark of the alley, the breaking of day

Tittar på Sex and the City med Bettelibettis!

Spenderat dagen i säng. Sova sova, det är bra när man är uppe till klockan fem hihi. Tittade på gårdagens Idol och skakade på huvudet åt IDOLERNAS försök att tolka Michael Jackson.

Sen lyssnade jag på Kings of Leon och dansade lite medan jag samlade ihop min smutstvätt....

Man måste älska helger

i was broken for a long time

Jag köpte en Försvarets Hudsalva idag. I går. Blev av med min gamla i söndags eller i måndags. Ganska mycket misslyckat. Älskar den. Och den är ju rosa nu för tiden. För att stödja Rosa Bandet-kampanjen som håller på.

Den är i alla fall underbar. Mina torra läppar är nu ett minne blott. Jag har mjuka läppar igen, vinter - here I come! Lypsyl har aldrig funkat och Försvarets Hudsalva är för alla torra delar. Hehe. Torra knogar? Nixpix, jag har Försvarets Hudsalva. Funkar nog på hälar och grejer också, sånt som jag inte kommer testa eftersom att jag inte vill ha min Försvarets Hudsalva i närheten av mina fötter. EEEEEW liksom. Men armbågar och sånt...

Jaja, nu ska jag försöka få mitt datorbord stabilt, för jag kan knappt skriva. Dessutom ska jag krypa till kojs nu. Klockan är över tre och jag måste få lite skönhetssömn innan jag ska plugga matte och sjunga på Kullenatten. Livet är najs och nu är jag off

were is the love?!

För ungefär fem minuter sedan skulle jag ta mig en tur till toaletten. Jag ligger på mage i sängen, med huvudet i fotändan och tittar på Sex and the City på min dator. Så jag slänger benen över sängkanten... och PANG, jag sparkar ner fyra glas(varav tre är sånadär coca colaglas från McDonalds). Och innan jag hunnit anpassa min hjärna till situationen(jag är fortfarande inställd på att kissa) har jag en vidrig blandning av glasskärvor, någon väldigt sur och gammal dryck och döda flugor(som tydligen tyckt att lukten av den äckliga drycken var lockande) på mitt golv. Vid min huvudända. Där jag ska sova om ett par timmar. Det luktar så äckligt. Jag vet inte om drycken var coca cola eller något ännu värre, men jag måste ha varit sjuk när jag skulle dricka det, eftersom att man brukar dricka upp din jävla dricka.

Så jag slår mig ner på mitt golv, på knä i mina nyaste leggins och börjar plocka glasskärvor. Jag känner ju faktiskt att det är nummer ett. Jag säger till min hund att stanna på min säng, eftersom att jag inte vill att hon ska trampa på en glasskärva och skada sig. Självklart lyder hon inte, hon tar ett klumpigt språng från min säng, landar i en (glasfri) klädhög och flyr fältet. Och hon ska vara människans bästa vän?! Hell no. Hundar är inte människans bästa vän. De är bara fega.

Och eftersom att jag helst av allt vill kasta något i golvet eller i väggen och sätta mig ner och gråta, måste jag berätta för mig själv att det inte skulle ha någon effekt eftersom att jag inte har någon som skulle tycka synd om mig. Så jag tvingar mig själv att fortsätta plocka upp alla glasbitar innan jag springer och kissar.

Från toaletten tar jag på vägen tillbaka, med mig en rulle toalettpapper. (Tur att jag och mamma köpte nytt idag, nu är den rullen slut.) Och jag börjar såklart torka upp den här vätskan som skulle kunna få mig att kräkas och gråta på samma gång.

Nu är mitt golv rent. Men det luktar fortfarande. Och jag kommer nog inte kunna somna inatt heller.

no one calls him the weasel

Om två timmar och tjugo minuter ska jag titta på Southland. Det ska bli spännande. :):):):):):):):):):):):):):)

I morgon ska jag till något ställe... Lund, juste. Ja, jag ska till Lund i morgon. Ska till skolan och träffa min kurator och så ska jag snacka med Dennis om vad jag ska göra under praktiken. Visserligen har ju halva praktiken flugit förbi snart, heh heh. Sen ska jag fika med Emma. Det är var jag ska göra i Lund i morgon.

Nu tror jag att jag ska titta lite på Sex and the City. Har fyra avsnitt kvar, sen måste jag köpa säsong sex. Tror det är min favoritsäsong, faktiskt. Borde kanske fixa den från min stationära dator medan jag väntar på att få pengar så att jag kan köpa den.

Snart är det väl dags att börja köpa juleklappar också... Det blir jobbigt. Men jag vet vad jag ska köpa till mamma. Så nu är det bara tusen kvar ;)

let's get retarded in here

Vaknar tjugo i ett och ska ta bussen till Arlöv tjugo över två. SMART

let me take your hand as we walk in the dimming light

New Moons soundtrack släpps på fredag. FREDAG! För fan, det är typ... MINST en vecka för tidigt! AAAARGH jag har inga pengar att köpa årets mest efterlängtade skiva. Fuck fuck fuck fuck fuck



i will blow your mind

Jag älskar Sex and the City säsong 5 episode 1. Jag ska börja skrika så fort vädret ändras lite, lite. Så fort det börjar regna ska jag ställa mig på det största torg jag kan hitta och bara skrika, högt och rakt ut. LOL på hög nivå!

Sen ska jag sätta mig på en bar och käka chokladglass, strösslad med lithium. MUMS! (Självklart ska jag skrika "MMMM DETTA ÄR SÅ GOOOOOTT!!!" när min mamma går förbi)

you will hear the shrillest highs and lowest lows

På riktigt. Alla hormoner/satcavsnitt dödar mig. Jag gråter så fort det är sorgligt och så fort något bra händer. Vet fan inte vad som händer med mig


(gillar att jag citerar samma låt i nästan varenda rubrik)


it is not unusual to see me cry

Alltså idag har varit sinnessjuk. Mest har jag legat i min säng och tittat på Sex and the City. Hmm det var en massa jag tänkte skriva här, men nu har jag glömt det. Fan jag borde ha med mig en anteckningsbok eller något sånt överallt. Min dator kanske. Fast jag tror jag tänkte på det på IKEA och det hade varit sjukt jobbigt att dra med datorn dit bara för att det KANSKE kommer upp något mysigt att jag berätta om.

I alla fall.. jag var på IKEA. Längtar till den 21a när de öppnar den nya butiken på Svågertorp. Eller är det I Svågertorp? Nääää "på".

Skulle kunna döda för en snubbe som Mr. Big. Heh heh. Eller jag vet inte. Känns lite som otrohet när jag redan vigt mitt liv åt Robert Pattinson.

Wow jag fattar en massa om vad de snackar om i Sex and the City om Skottland och clans och highlands och sånt. Fett COOLT!

Fan jag tror någon ockuperade mitt badrum. Fuck fuck fuck jag måste byta tampong. Det är äckligt att vara kvinna som faktiskt fungerar som en kvinna. Hatar det!

you are all i think about when i am sitting on the toilet

Det är mest wizard rock som gäller just nu, faktiskt. Fast det är ju inte något dåligt, I do love it! Har precis startat min stationära dator för andra gången på två dagar! För jag ska lägga över all wizard rock från den till min laptop. Har ju sjukt lite musik på den och dessutom vill jag kunna lyssna på fler låtar än vad som finns på MySpace och sånt.

you know that i could use somebody

Tror mina föräldrar borde önska att jag var sämre på att ljuga. Mamma ringde precis och frågade hur det går med skolarbetet... Jag sov. Så jag svarade inte, för jag vaknade och trodde att hon ringde för att kolla så att jag var i skolan, innan jag kom ihåg att min mamma är bäst och inte förväntar sig att jag ska åka till skolan :)
Så jag sa att jag läste i min svenskbok. Men jag tror att jag vill skriva lite på min wizard rock-assignment i stället. Heh heh, man väljer ju mogna saker att skriva om.

Det mest spännande med wizard rock är att nästna alla band är från usa. USfuckingA! Trots att wizard rock är baserad på Harry Potter-böckerna, som är skrivna i Skottland och utspelar sig i England och Skottland, liksom HALLÅÅÅÅÅÅ!!

Haha, jag är fruktansvärt mogen. Och hungrig! Vet bara inte vilken färdigrätt jag ska välja; har bara två kvar. En är typ pepparstek och den andra är typ "mixed shit" eller något. Kycklingfilé och någon biff.

Mitt hår har fastnat i mitt halsband. HELVETE OCKSÅ

Jag önskar att man hade en kamera inbyggd i sig. Så att man inte missar några gyllene moments. Missade ett par på min katt, när hon satt på vår bänkpressgrej och bara glodde på mig med enorma ögon. Hon såg för jävla rolig ut, faktiskt. Lite som om jag kommit på henne när hon gjorde något hemligt. Det var lite spännande

it is thoughts like this that catch my troubled head

Tittar på "Björn Gustafsson - Ett livsverk". Living the dream, liksom. Mmmmmmmm sprutgrädde!!! Alltså på riktigt, jag är ganska trött. Men så pallar man ju inte gå och lägga sig.

Millan ligger i min säng. Vet inte hur det gick till, låste grinden till källaren och sånt, så hon har antingen lärt sig att öppna grinden eller så lyckas hon nu för tiden att krypa under grinden. Sinnessjuk jävla hund, det där.

Man har ju ganska mycket på gång, liksom! ;)

Ska börja duscha och träna samtidigt, fan bästa sättet.

Vet inte om jag ska till skolan i morgon. Det är ju praktik och sånt, men alla som inte har praktikplats ska till skolan i morgon klockan nio och få sån uppgift eller något av Dennis. Men ORKAR MAN?! Nio på morgonen, liksom. Fan jag sover ju då!

Ska nog glo på Sex and the City innan det är sleepingdags. Man vill ju ha lite koll på vad som gäller.
Living the dream

when you want it, she want it

Väntar på att maten ska bli klar.

Idag har jag och mamma varit lite överallt. Först var vi på Burlöv Center, fixade ett cerat till mina sönderspruckna läppar på Apoteket och skaffade nya kläder på Gina Tricot. Hade fem hundra kronor, handlade för 1530 typ. Sen åkte vi till Mio i Malmö och tittade på möbler. Sen Svedala och köpte skor till mig, och sist Härliga hem i STAFFANSTORP och fortsatte att titta på möbler.

Tror maten är klar snart.

I morse hände världen äckligaste grej. Jag vaknar halv åtta av brandlarmet. BRANDLARMET! Håller på att dö, på riktigt. Blir skiträdd, på riktigt. Kan typ inte röra mig på hundra år och sen tar jag på mig ett par leggins och går ut för att kolla om det brinner. Pappa kommer ner och frågar vad jag gör, och det visar sig att bara brandlarmet i källaren har utlösts. Fatta så sjukt jävla läskigt. Om det blir en riktigt brand kommer jag brinna inne, med tanke på att jag inte kunde röra mig på typ hundra år. Jag är fortfarande ganska rädd, faktiskt.

it is a bit of shade

Glor på Twilight. Världens bästa film, vilket allt jag har att säga om den saken. Alla vet, yes you do. Rebecca och Elisabet sitter i soffan med filtar och grejer. Bettan tjatar om hur dålig filmen är och Becki är mest cool.

Balen är en rolig fest heh heh. Jag vill inte att du ska missa något.

Nu är jag mest löjlig. Tycker den här filmen är bra, vet inte varför jag gör narr av den 24/7 :'(

Nu ska de dansa och pussas sen är filmen slut. Då ska vi antingen se Eva och Adam eller så ska brudarna gå hem. Det är väl mysigt.

i hope it is gonna make you notice someone like me

Funderar på att flytta ut min DVDspelare i tvrummet, så att jag slipper göra det ikväll. Om det nu blir så att jag, Rebecca och Elisabet får för oss att titta på en VHS. Till exempel Eva och Adam. Man vet ju aldrig med oss, och efter sista Harry Potterfilmen så kan man behöva något lite mer... barnsligt. Eller jag vet inte. Kan ju bli jobbigt om jag vill titta på Sex and the City i natt. Eller so fucking what; nu ska jag flytta lite elektronik!

corresponding shapes like puzzle pieces from the clay

Such great heights. Brukade vara med Iron & Wine, nu för tiden med The Postal Service.

Jag gillar covers. Och covers som man inte riktigt kan bestämma sig för om det är en cover eller en remix. En coverremix. Do not know. Och det är det som lockar mig. Jag älskar låten, älskar älskar älskar. Min favoritlåt från någon som inte är Robert Thomas Pattinson. Och det är väl det som är så jävla galet.

Dagen kan liksom sammanfattas med "The Postal Service - Such great heights". Gårdagen också för den delen. Har ingen lust med något annat. Fast nu ska jag faktiskt fixa lite mat och sen ska jag fortsätta lyssna.

how could you be so heartless?

Sitter och tittar på I ditt ansikte medan jag väntar på att The West värld 3 ska öppnas. Vill äta, men vågar inte lämna datorn egentligen. Om två timmar måste jag åka till Lund. Det stör mig som fan i helllllll. Måste dessutom hämta kläder där uppifrån. Fuck fuck. Världen tar död på miiiig

but we will stay

Om ungefär tre timmar måste jag sticka till Arlöv. Jag fryser. Riktigt mycket. Funderar på att försöka sova en liten stund. Eller kanske titta på Twilight. Eller läsa Twilight. Men jag har sån lust att titta på filmen. Vet mest inte om jag orkar. Vet inte om jag orkar någonting överhuvudtaget. Lägger mig nog och tittar på Scrubs i stället. Har Scrubs säsong 3, skiva 4 i DVDspelaren, så det är inte så jobbigt

Tittade precis på avsnitt ett av Nurse Jackie. Tillräckligt bra för att jag ska älska det om ett par avsnitt, men eftersom att jag fryser och vill sova så vill jag inte fortsätta titta på det just nu.

madness craves

I natt drömde jag att värld tre i The West öppnades. Och jag var först. FÖRST FÖRST FÖRST. Kunde verkligen välja och vraka bland städerna, haha. Ja, och alla städer var olika bra redan från början. Och när jag gick in på Rankningslistan (som var placerad i vänster menyfält(!!!)) så stod det "Inga andra medlemmar finns". Sån skön känsla det var!

Nu ska jag fixa mig fin till skolfotot idag :)))))))))))))))))))))))))))))

sharpen my body like a pen

Jag sitter i skolan. WOHO. Grejernas grej. Det var ett jävla tag sedan. Visserligen ska jag nog inte vara kvar speciellt länge, men det har ju varit mysigt så länge det varat :))))))))) Skolfoto och sen matematik. Utan bok, visserligen, men w/e. Satt mest och chillade, vilket inte är helt fel det heller.

Har fått bok i Svenska så nu jävlar ska jag komma ikapp i mer än matten. Lite trött på att känna mig som världens segaste människa. Men that's life. I morgon ska jag till Arlöv och sen kommer jag förhoppningsvis skärpa mig. Eller något. Ska till skolan i morgon också. Individuellt foto då. Ska försöka komma på svenskan också. Och kanske matten. Antagligen blir det ingen eftermiddag i skolan, men där kan jag ju skylla på Arlöv. Ska vara där klockan två, tror jag...

Nu ska jag nog smita iväg och prata med min engelsklärare om praktik och grejer.

it is a crime to hold back the tears sometime

Nu har jag mosat i hårfärg i mitt hår. Det ska sitta i en halvtimme och sen ska jag ha i MER hårfärg som ska sitta i en kvar. Heh Heh. Vilket betyder att jag kommer vara klar halv två. Jag måste också börja dra mig hemifrån halv två, så jag är lite ägd. Vet dessutom inte om jag ska cykla eller gå. Om jag cyklar jag kan åka aningen senare, men om jag går så kan jag ta bussen hem. Störigt val

you can call on your mind

Väntar på svar från en Blocket-annonsör. Heter det så? Heh heh. Jag är ganska rastlös. Egentligen har jag inte tid att vara rastlös. Om drygt en timme ska jag till musikskolan och jag måste tvätta mitt hår innan dess. Ibland måste jag erkänna att jag inte är så jävla smart som jag försöker verka.

Nu ska jag lyssna lite på Not while I'm around och Johanna, så att jag är förberedd för min sånglektion (H) Har ju trettio minuter nu för tiden :D

vi borde bilda en orkester

Nu lyssnar jag på Babian. Kan inte riktigt bestämma mig för vad jag ska lyssna på, liksom. Tror visserligen att jag snart ska stänga av musiken på datorn och skruva upp Rob i iPod-högtalarna i stället. Blir ju inte lika sprallig av någon annan, som av Rob.

Sitter och virrar i havet av Twilight- och New Moon-merchandise. Det är verkligen förvirrande. Vill ju ha allt, även om jag inte bryr mig väldigt mycket om Quileute och Volturi, och egentligen inte mycket om Cullens heller. Mest är det ju bara Edward. Och verkligen inte Bella. Haha, jag känner mig så jävla dålig. Men i alla fall... jag har inte så mycket pengar nu och det mesta är antagligen amerikanska sidor, och eftersom att jag inte är så intresserad av att få det skickat till Sverige för hutlösa priser så väntar jag ett tag. Även om jag hittade ett helt underbart Edward-halsband som jag kommer gnälla på mig själv för.

Jaja, jag är redo för ännu en rond

it will be you who wears the crown

Sitter och lyssnar på Muse. Funderar på att leta upp någon billig cd. Nu när jag har pengar, liksom. Haha, jag är så jävla dum. Vet inte hur man håller i pengar.

I alla fall. Must = kärlek.
Borde kanske i stället beställa New Moon-soundtracket.
Och Twilight-soundtracket.
Önskar att Robert Pattinson spelade in en skiva

I dag eller i morgon ska jag färga mitt hår. Trött på att det ser för jävla fult ut med utväxten. Ska dessutom fota mig på tisdag och onsdag, och utväxt på klassfoto? Svar: nej tack!

Skrattar när jag tänker på att Muse var förband tillsammans med Sugarplum Fairy till Depech Mode. Sugarplum fucking Fairy, liksom. Heh heh

Nu lyssnar jag på Sweet Jackie. Fan, har inte hört den på sinnessjukt länge. Men jag är hundra procent säker på att jag hade en annan version än den jag hittat på Youtube. Fast nu hittade jag en som låter lite mer som den jag kommer ihåg. Alltså jag kommer inte ihåg mycket, men just att den inte var så slö som den första jag hittade.

Nu ska jag nog göra något vettigt :) Typ läsa Harry Potter och Hemligheternas kammare eller städa källaren

can you dance like a hippogriff?

Yes jag har inte uppdaterat på hundra år och det är för att jag inte varit vid datorn på hundra jävla år.

Just nu tittar jag på Harry Potter and the Goblet of Fire med Rebecca och Elisabet. Den är snart slut, och jag höll på att gråta efter Ceds död, som vanligt. Men jag satt vid datorn då och beställde Genom dina ögon, så jag var inte så uppmärksam. Men när hans pappa började gråta och sånt, det är så jävla RÖRANDE! Heh heh, men det är väl egentligen det som är det värsta alltid. Och att det är Rob, men ändå. Det är ju inte så dramatiskt och överspelat, så det är ju över på en sekund ändå.

Snart slut, yes. Sen ska vi se Fenixordern. Har svårt att vänta till Halvblodsprinsen kommer på DVD. Men det är väl bara typ en månad kvar eller något sånt.

Snart kommer New Moon på bio också! Bara typ 58 dagar kvar eller något sånt, aAARGNJasgskj! Happi

RSS 2.0