i am no superman

OCH VARFÖR SURRAR DET I MINA HÖGTALARE HELA TIDEN?!?!?!?

i can not do this all on my own

Sabina till sig själv: "idag ska jag inte vara uppe hela natten. jag ska försöka gå och lägga mig i tid och försöka somna någorlunda tidigt. och försöka komma upp i morgon"
Well, here I am. Fyra på morgonen och har precis tittat klart på säsong åtta av Scrubs för hundrade gången. Way to go!

Skolan börjar snart. Jag känner det. Har panik hela tiden och det känns som att det är fel sätt att njuta av sitt sommarlov.

i want to love you

Ikväll ska jag titta på 40 year old virgin på TV3, bara så att alla vet. Det kan ju vara roligt för folk att vara uppdaterade. Tror nämligen att alla sitter och tänker  "undrar vad Sabina ska göra ikväll", så det sparar mig en massa tid att besvara er fråga här: JAG SKA TITTA PÅ 40 YEAR OLD VIRGIN PÅ TV3. Mellan 21 och 23, skulle jag tro. Bara tre timmar kvar, hihi. Funderar på att sticka till City Gross eller något sånt och köpa ett Marabou Sommar så länge. Så att jag har något att göra. Tre timmar </3. Plus att det är ju så tråkigt att titta på film utan något att äta på under tiden. Måste nog titta i TVrummet i källaren, dessutom. Min jävla teve är dum i huvudet, och vem vill titta på film med sina föräldrar?

Nu när ni har fått svar på vad jag ska göra ikväll tror jag att alla tänker "undrar hur det gick på Sabinas körlektion", och det ska jag också berätta: DET GICK BRA. Övade på att backa, och jag vill inte skryta och säga att jag är världsmästare på backning... För det är jag inte. Men jag ska öva mer, och det ska gå bättre!

Jag måste samla ihop mina biblioteksböcker... Mina föräldrar kommer säkert åka till biblioteket om ett par dagar. Och då är det bra att ha böckerna redo, så att jag bara kan grabba tag i dem och kasta mig in i bilen.

Har ni märkt att det är RIKTIGT JÄVLA VARMT? Det har jag. Jag smälter :(

Hejdå, alla mina fans och stalkers. Jag älskar er.

shake your body down to the ground

Nu ska jag iväg på körkletion. Vaknade för en halvtimme sen. Vill nog hinna äta något först. Typ en macka med Philadelphia. Är så sjukt trött. Fattar inte varför jag ska göra såhär mot mig själv! Och det borde ju inte vara så svårt heller, jag somnade ju fan vid sex. Alltså: mer än åtta timmars sömn! Och det är mer än jag är van vid. Skit samma. Har bråttom nu :D

it is a world where madness craves

Klockan är fem. Kanske dags att gå och lägga sig. Men vad ska det vara bra för?

i want you to notice

En bra film: Mini's first time.

Min önskelista:
  1. silvrig Volvo C30
  2. miniPC
  3. systemkamera
  4. pengar
Pengar för att det är mycket lättare att köpa grejer jag vill ha själv, eftersom att jag vet vad jag vill ha. Men det gör inte resten av världen. Inte ens min släkt.

Bara 58 dagar kvar till jag blir 18, så det är ju dags att börja planera.

Och btw, jag är världens mest bortskämda människa. Efter Paris Hilton :)

vem ska få mig att drömma?

Jag tror att jag vill läsa Naturkunskap B. Men jag tror att jag inte ska läsa Naturkunskap A förrän i trean. Vilket betyder att jag antingen måste läsa Naturkunskap B på Komvux eller att jag måste be om att få läsa Naturkunskap A på distans nästa läsår och sen Naturkunskap B på distans i trean. Naturkunskap B är nämligen den enda kursen som jag behöver, som jag inte kommer läsa, för att jag ska kunna komma in på Sjuksköterskeprogrammet. Lund Universitet, here I come liksom...

Funderar på om man ska läsa till barnmorska sen. Man måste vara legitimerad sjuksköterska och typ jobbat ett år. Men om jag börjar läsa till sjuksköterska direkt efter gymnasiet och sen börjar jobba direkt efter det, så går det väl ganska snabbt, skulle jag tro.

Förkunskapskraven för att läsa till barnmorska är "grundläggande behörighet samt leg. sjuksköterska med 180 hp inkluderande ett självständigt arbete om 15 hp eller motsvarande samt yrkesverksamhet motsvarande 1 års tjänstgöring som leg. sjuksköterska inom sluten somatisk vård". Och jag är inte riktigt säker på vad "ett självständigt arbete om 15 hp eller mosvarande" innebär.

Jaja, framtiden är bull. Fattar inte varför jag bryr mig.

ett spöke bland isflak

Det är ju roligt. Livet. Heh heh! Orka. Så jävla trött på allting.

Jag kan inte röra mitt vänstra ben. Jag har svinont och så fort jag rör det skriker jag. Av smärta. För det gör ont!

Så fruktansvärt trött på det här nu. Sluta, snälla

de som säger att tiden läker alla sår de ljuger

Jag fattar inte livet

jag vet men det känns så än

Jag har skaffat pass. Så min pappa får sms när det är klart haha. Well, ett steg närmare Skottland och London i guess. Mitt gamla pass är finito :( Sorglig dag, rly.

Annars har min dag sett ut såhär:

Tittat på OC.

Badat fötterna i poolen.

Ätit kladdkaka.

Druckit äcklig smoothie.

Håvat dricksglas i poolen.

Fått tid hos gynekolog för ultraljud. 22 juli.

Fått telefontid hos läkare om Gardasil. I morgon mellan åtta och nio på morgonen. Woho

Och jag tror det var allt.

Nu ska jag äta nudlar och titta på något trevligt. Sen läsa The Host och sen sova. Eller försöka sova.

jag finns i varje steg du tar

Idag dansade jag, Emmy och Madeleine runt på Emmys gräsmatta med gräsklippare och saxar. Sen förtjänade vi en titt på Pocahontas. Whoop whoop. Det var myselimysigt.

BILDBOMB! :D


Madeleine med gräsklipparen!


Jag stod på en sten och kände mig längst i världen!
(Dagens outfit: Kofta: Gina Tricot, Leggins: Gina Tricot, T-shirt: Billie The Vision and the Dancers, skor: Reebook, knapp: Broder Daniel, solglasögon: H&M)


Emmy tog över gräsklipparen när Madeleine inte orkade mer :)


Sen poserade mina vänner nedanför min härskarsten


tihi


de längsta grässtråna fick vi klippa med saxar och slänga i en soptunna :)

Sen var det slut!

det känns som om hela livet liksom domnat av

Vaknade klockan tre av ett telefonsamtal från min kära kusin och min kära vän, som förtvivlat försöker spola ner sjukt mycket papper i toaletten. Rödvin är inte bra för hälsan, säger jag bara. Men de var söta och jag efteråt var jag pigg nog att gå upp.

Träningsvärken är värre. Mycket värre haha. Jag kan knappt röra mig. Men det är lugnt. För tillfället i alla fall.

Måste nog börja laga mat nu snart.

jag ska slåss i dina kvarter

Jag har ont. Överallt, ungefär. Jag har tränat karate. Och sen gick jag tre tusen mil ungefär. Mina fötter är helt jävla förstörda och jag har en massa träningsvärk lite överallt. Även från workouten i natt. Kände av den när jag var på väg till karaten. heh heh. Min säng ser jävligt lockande ut.

JAG VILL FYLLA ÅR! För jag vill ha pengar....

i got no fight in me

Jag funderar på en plan. En budgetplan. Hur jag ska få tag på 200 000. Eller ja, typ 190 000 är det nog snarare. Men ändå. Det är mycket pengar. Visserligen räcker det kanske med 140 000. Fan ändå. Hur ska man få ihop så mycket pengar snabbt som fan? Jag önskar att mina föräldrar kunde ge mig det i födelsedagspresent. Det är ungefär runt min födelsedag som jag behöver dem. Och det hade inte hjälp med sommarjobb, för jag hade väl bara fått ett par tusen och då hade jag bara köpt en massa godis. Jag är ju inte bra på att spara. Jag vill ha alla pengarna direkt, för då kan jag inte råka slösa bort dem medan jag väntar på nästa omgång pengar. Pengar pengar pengar, jag vill ha pengar pengar pengar. Ge mig pengar!

there is beauty in a breakdown

Jag tror att jag har PCOS. Bevisen är övertydliga.

Jag städar mitt rum. Och ingen har tjatat på mig. Jag är DUKTIG.

Hmm vad mer?

Jag vet inte, jag är trött och så men jag är inte sömnig. Mest trött på att vara inomhus hela tiden. Känns inte riktigt friskt att känna så, men så äre.

avada kedavra puss och kram

save your soul before you are too far gone

Idag fyller Edward Cullen 108 år. Jag har egentligen inte firat det så mycket... Tänkte äta massa jordgubbar, men min mamma fick lite spel och nu orkar jag inte så mycket. Tittar på Simpsons säsong 1 och ska läsa Twilight såfort jag tittat klart. Mer kan jag nog inte göra.

Fast jag har i alla fall min Team Edward-tröja på mig :)


Och såklart en liten hälsning:
puss <3

wouldn't that be groovy baby

Kom hem från Emmy nu. Det var mysigt. Vi mest grillade marshmallows och pratade.

Funderar på om jag ska sova eller vara vaken hela natten. Vill läsa en massa The Host och egentligen spela The Sims 3.

Men mina fingrar gör ont när jag blandar kort, så det känns som att jag borde sova... Det är liksom ett tecken när jag inte ens kan blanda kort. Mitt enklaste, mest uppskattade nöje. Dessutom måste jag starta om min dator för att den ska sluta vara så jävla störig som den är nu.

Undrar om mina föräldrar köpte Klick! till mig. Antagligen inte, de brukar glömma sånt. :( Jag har det så hemskt.

diving too deep for coins

Det är jobbigt.

Jag ska gå till Emmy. Jag tänker nog gå strax efter fem, för jag ska vara där typ sex. Och det tar ju typ 40 minuter att gå dit, och jag ska nog gå inom City Gross och köpa choklad. Jag är sugen på choklad. Och jag vill smaka Marabous choklad med jordgubbar. Smasksmask.

Jag ska äta först. Funderar på om jag ska laga middag eller om jag typ ska äta nudlar. Jag är hungrig. Fast jag åt frukost för två timmar sedan.

Det är sorligt att min blogg har typ tre läsare. Varav en är jag själv och en är Elisabet.

Ska nog låna en säsong av Simpsons av min lillebror och titta på den medan jag äter. :)))))) Bra va?

Är arg på min dator! Den är dampig och vägrar fungera som den ska. :(

i was a quick wet boy

Idag är det midsommarafton. Det känns väl sådär. Det är också fredag, vilket känns jobbigt. Mina föräldrar är lediga. De ska snart iväg till Mälarhusen. Det känns mer chill. Ha huset själv ett par timmar innan jag ska till Emmy. Jag funderar på vad jag ska ha med mig dit. Jag funderar på om jag ska gå dit, eller köra. Jag funderar på om jag ska spela The Sims 3 tills jag ska dit. Jag funderar på vad jag ska ha på mig. Jag funderar på en jävla massa. Min hjärna kommer vara tvungen att förtidspensioneras, så mycket som jag funderar.

Jag är hungrig. Vilket är jobbigt.

Nu ska jag upp och prata med mina föräldrar innan de kör. Det har de tjatat om hela morgonen. (ja det är fortfarande morgon)

everyone is taking everything they can

Har precis färgat mitt hår igen. Det blev ingen skillnad alls. Jag börjar bli arg på riktigt. Allt jag vill är att ha långt, fint, blont hår och det kan inte ens bli blont utan att bråka satan. Min lillebror tycker jag ska klippa av det och sluta färga det. Att jag och Emmy skulle skapa en trend... Jag tror jag hellre dör. Eller jag vet inte, men det är ju inte direkt något jag gör! Och sluta färga det? ALDRIG I LIVET! Jag hade aldrig stått ut.

Just nu är jag arg på en massa annat också... vill bara skjuta världen i småbitar.

Funderar lite på att skita i att gå och lägga mig. Typ dygna ett dygn till. Är inte tröttare än vad jag brukar vara vid den här tiden, och egentligen skulle jag kunne dygna varenda dag, om det inte vore för att mina föräldrar skulle döda mig. Just nu vill jag mest läsa The Host till dödagar.

Più caldi baci avrà

Well. Jag har lite tråkigt. Väntar på att Rebecca och Elisabet ska pallra sig hit. Lyssnar på soundtracket till Twilight och till Garden State. Jag älskar fantasin som jag använder när jag skapar mina spellistor i iTunes.

Detta är en lista över mina spellistor:
:************ (innehåller bara Bobby Dupea)
<3 (Bobby Dupea, soundtracket till Twilight, halva soundtracket till Garden State, en låt av Lars Eriksson, fyra låtar av Lasse Lindh, the av Death Cab, fyra av The Cure och två av Takida)
flickorna (innehåller Lily Allen, Amanda Jenssen och Sara Bareilles)
Julmusik! (innehåller Amy Diamonds julskiva "En helt ny jul", låten "Julgröten" av Lars Winnerbäck och Il Divos julalbum "The Christmas Collection")
love love love (innehåller Ryan Adams - Wonderwall, Jason Mraz - You and I both och James Blunt - One of the bightest stars)
Scrubs (innehåller soundtracken till Scrubs säsong 1 till 4 samt tre av "Scrubs funniest moments")
Twilight och Garden State (innehåller soundtracken till Twilight och Garden State)
wizard rockkk (innehåller Harry and the Potters, The Moaning Myrtles och The Remus Lupins)

mogna va?

i tremble for you

Följ Peter Facinelli på Twitter! Sånt vad med en polare, han vill ha 500 000 förföljare innan fredag, och han ligger under lite. Så alla som har Twitter: följ honom. Alla som inte har Twitter: skaffa Twitter och följ honom.

klicka HÄR för att komma dit

puss

supermassiv black hole

i min mage.

MAT!

you are pushing and pulling me down to you

Idag. Fick. Jag. How. To. Be. !!!

say goodnight and go

Jag är riktigt trött just nu. How to be kom inte i dag(i går) så jag hoppas den kommer i morgon(i dag).

Jag börjar nästan uppskatta att skoja med tiden! Det här sommarlovet kommer bli allt annat är soligt. Snarare månigt. Heter det så? Soligt, molningt, månigt... jaja whatever.

Ett tolv timmar långt OC-maraton är aldrig fel. Inte Chicken Tasty heller. SÅ GOTT! Jag kommer bli pank snart... Så lite pengar, så många goda Chicken Tasty att köpa.

Snart blir det att skaffa pass. Bara 40 dagar kvar till Skottland och typ 106 dagar kvar till London.

Harry Potter och Halvblodsprinsen skulle ha premiär i dag. Det riktiga i dag. Förutom att den egentligen skulle haft premiär för mer än ett halvår sen och antagligen redan skulle slutat gått på bio, så att man kunde köpa DVDn. Oj man borde kanske skrivit BluRay där, så man verkat cool. Nåja. Bara 28 dagar kvar till biopremiären. Bara och bara.

Jag är så trött på mitt hår. Redan, ja. Ska nog trycka i min sista hårfärg i det också, så att det får färg. Inte bara ser dött ut, liksom. Det är så frustrerande. Önskar dessutom att det vore ett par tusen decimeter längre, så att jag kunde göra något med det. Det bara hänger just nu. På ett ofint sätt.

Godnatt, nu ska jag gå

no time for us

Undrar om posten kommit :D

well I am almost finally out of words

Jag är trött. Ska läsa lite The Host innan jag somnar. Ska upp ändå ganska tidigt. Ska med Elisabet till Lund och skaffa pass till henne. Hihi.

Färgade mitt hår. Eller ja.. jag ville bli blond. Så jag blekte det, nääästan ingen skillnad. Blev typ mer rött. Eller snarare kanske rosa. Sen färgade jag med Golden Pralin 7,3. Ville ha tillbaka den, av någon anledning. Nu är det som det var innan jag la 150 spänn på hårfärg och sabbade min kvalitet, bara lite ljusare och lite mer orange.


and place it in my pocket

Läste lite The Host inatt. Och till mig när jag trodde att jag inte skulle komma in i den snabbt: jag vill läsa The Host! HELA TIDEN. Den är äckligt bra och jag dör snart. Ska nog skaffa lite mat och sen parkera mig i min säng. HELA DAGEN. Åhh den är så mysig.

I morgon ska How to be komma, vilket jag säkert tjatat om som fan. Men det är svårt att tänka på annat.

Just nu innehåller mitt liv detta:
  • How to be (som kommer i morgon... eller i alla fall innan veckan är slut)
  • The Host
  • The Sims 3
  • Ryan Adams - Wonderwall
  • Jason Mraz - You and I both
  • Mina Robert Pattinson-affischer
  • Min säng
  • Harry Potter and the Half Blood Prince (även om det är 30 dagar kvar)
  • The Twilight Saga: New Moon (även om det är 158 dagar kvar)
  • Mitt körkort (vilket jag måste ta så fort jag blir 18, för det börjar bli extremt pinsamt med mopeden)
Vilket liv. Jag drog ut på det en massa dessutom, bara för att det ska verka som att jag har ett innehållsrikt liv. Det har jag egentligen inte, men det känns som att jag har en massa att se fram emot den här sommaren... Och jag tror att det kommer bli ett ganska bra sommarlov. Även om skolan börjar snart.

after all you are my wonderwall

Känns det inte lite dumt att jag bor i Sverige? Och att mina föräldrar inte vill beställa grejer från utlandet? Hur ska jag då få tag på de bästa sakerna? Fattar de ingenting eller? Usch nej. Det gör de verkligen inte.

Jag hoppas att How to be kommer i övermorgon(i morgon). Annars.. blir jag förtvivlad. Det är snart en månad sedan jag beställde skiten, och jag orkar faktiskt inte vänta mycket längre. Mitt hjärta smulas sönder. Tusen små minimala smulor av ett och samma hjärta. Det är inte hälsosamt. Det borde vara olagligt att skada en människa såhär mycket.

where did you go tonight?

Vet inte vad jag har att skriva egentligen, men kände för att uppdatera lite mer ordentligt än vad jag gjorde inatt. Hehe. Anywaaaaaaaaaay. Jag är ganska trött, och framför allt är jag arg på mitt hår. Det är liksom så fel! Måste färga om det, men jag vet inte vilken färg. Om jag ska vara blond, rödhårig, brunhårig, svarthårig eller om jag ska köra på stort och skaffa typ rosa eller blått igen. Så länge sen det var ändå. Just nu är mitt hår mitt största problem.

Ett annat problem är att jag fryser. Och jag vet inte riktigt om det fortfarande är fint väder, för på mitt rum känns det som att det är regnigt och grått utomhus. Men eftersom att jag inte ser ut från mitt rum, även när jag inte har mina gardiner fördragna, så kommer jag inte få reda på hur det ligger till om jag inte går upp. Och det orkar jag ju fan inte.

Jag tror att jag ska gå in på adela och kolla mina betyg, mest för skojs skull. Sen ska jag spela The Sims 3, bara för skojs skull!

come back and haunt me

Jag är så fruktansvärt trött. I morgon(i dag) ska jag få Schwartzwaldtårta av Elisabet, och jag ska skriva ett jättelångt, kärleksfullt inlägg om det sen. Men nu är jag så trött att jag smäller av. Jag håller på att få panik över allt skräp på mitt skrivbord, det känns som att jag när som helst kommer vräka bort allting och skrika och gråta. Nej tack!

today is gonna be the day

Jag borde nog sova. Är trött som tusan.

Var på Ninas student. Jag och David var väl de enda nyktra som var över 15... Träffade massa folk jag inte träffat på hundra år, och det var ändå najs. Fett god mat och trevliga människor, liksom. Ayeaye det var fett och nu måste jag sova...

Och jag längtar lite tills jag vaknar, för då ska jag spela The Sims 3.

do you see what we have done?

idag är man avslutningsfin. egentligen inte. men jag ska på student hos min kusin ikväll. vi åker... nu!



Klänning: Gina Tricot
Leggins: Gina Tricot
Väska: KappAhl
Halsband: marknad i Italien
Armband: NinaKartal

caring is creepy

Och btw om någon sover bättre för att någon galen tant, som kallar sig för er mamma och som någon gång för hundra år sedan pressade ut er(som om det ger henne rätt att säga något), säger det; snälla kommentera och berätta hur ni gör! Det är ett mysterium för mig

hold me love me

Måste gå upp om typ fyra timmar. Jag vill inte till skolan. Trots att det bara är avslutning. Jag är rädd :(

i had to stop myself

Jag har nu lämnat in allt skolarbete för den här terminen. Förutom läsloggen, men jag bryr mig inte om MVG i svenska längre, för jag vet att jag kunde fått det och att jag hade möjlighet att få det. Vilket egentligen borde göra mig mer motiverad... Men jag hinner ändå inte skriva klart läsloggen, för jag slutar fan i morgon. Så nu har jag lärt mig en liten läxa, och jag hoppas att jag börjar med alla grejer i tid nästa termin.

Nästa termin ska jag nog försöka att vara nästan skolkfri också. Hundra procent skolkfri kommer ju aldrig hända, men kanske runt 10% ogiltig frånvaro i stället för 20. Och kanske minst en eftermiddag/kväll i veckan till skolarbete?

Njaaa vi får se......

before nothing can be done

Min lillebror är på Tosselilla idag. Sista dagen med klassen, liksom. Helt jävla sjukt. Vinkade av honom lite försiktigt vid dörren, även om han inte uppskattade det så mycket. De håller inte resmålet hemligt längre, som de gjorde när jag gick ut nian. Då var det TOPPHEMLIGT var man åkte, visste bara att vi skulle samlas på skolans parkering den tiden och kom tillbaka den tiden, ta med er pengar och eventuellt badkläder. Inte mer information är så.

Jaja. Han växer upp så snabbt, nästa termin är det gymnasiet. :'/

och nu brinner hela skogen

Vad har jag gjort för fel för att min mobiltelefon helt plötsligt ska hata mig? Hela dagen har jag haft asdålig täckning, och sen slutade allting funka helt. Nu säger den att min sim är inaktivt, jävla bullshit. Sen går den aströgt, vad jag än ska göra. Och nu fungerar allting igen, helt plötsligt.

i have been searching for a long time

Om två timmar måste jag börja gå till bussen. Åh jag har spel. Är typ jättenervös, fast jag vet att jag faktiskt kan köra bil och jag har dessutom varit på en körlektion innan.

Ska försöka komma igång ordentligt med min uppsats innan jag åker iväg i alla fall. Men jag vill spela The Sims 3 också, och jag får damp. Så jag ska nog skriva inledningen och sen spela lite The Sims 3. Om jag byter om och sminkar mig först! Annars blir det aldrig av, liksom. Och blir det inte av, går jag inte ut heller.

you are the secret i keep

Min lillebror har föresten sån avslutningsfest idag. Hoppas han inte dansar för mycket på borden och redaktionen. I alla fall inte utan tröja................

we live in a beautiful world

Äntligen har How to be skickats från THE UK BITCHES! Har väntat i hundra år, känns det som.

Min uppsats i datorkunskapen ska handla om Harry Potter och vad som hände sen! Fyndigt.

Jag får spel. Får VG i Engelska A. HAHA.

Jag har ont i min mage.

Nu ska jag skriva min HP-uppsats.

allt blir som en fest

Tihi D:

Jag är arg. Har bull. Måste sitta i skolan till typ halv tre. Men är ändå klar med låten, som är det enda vi ska göra idag. Så joooooobbigt.

superduperkillen bara min :(

i am in love with your brother

Jag köpte The Sims 3 idag. Spelat som en galning. Det är magiskt. Eller nej. Det är fetare än TS2 men inte lika fett som jag trodde det skulle vara.

Nu ska jag föna mitt hår och sen ska jag sova

du måste börja leva

Nu har jag skrivit uppsatsen om hjältar, och skickat in den. Heh heh. Så pinsam den är egentligen. Men jag orkar inte. Jag kommer antagligen få G på den. Så jag är nöjd!!! :):):):):):):):):):):)::):):):):):):):):):)::))

Nu har jag alltså bara detta kvar:
- Läsa Pride & Prejudice och typ uppsats om den
- Läslogg om Ondskan
- Kort uppsats om vad jag vill

Går som smoooooort!

jag var inte gjord för dessa dar

Jag får spel. Allting går åt fel håll just nu. Har jättemycket skolarbete kvar, eftersom att jag inte gjort något. Missade bussen, så nu äter jag frukost och funderar på min dag. Min mamma är jättearg på mig för att jag är världens lataste och girigaste. Jag är arg på hela universum och vet inte riktigt om det kommer gå över på ett tag. Jag vill bara att små tomtenissar ska komma hem till mig och skriva mina skolarbeten, så att den här veckan kan gå snabbt som fan.

du är mindre nu än jag mindes dig

känns det friskt att hoppa över halva säsong 3 bara för att kunna sitta och gråta som ett hell till klockan tre på natten till de fyra första avsnitten av säsong 4?

this is not a drama piece

Jag är ARG. 38 dagar till Harry Potter och Halvblodsprinsen. FAN!

Som om man inte väntat tillräckligt länge

made a joke of me and you

Idag har Robert Pattinson och Rupert Grint namnsdag. Fett spännande!

Jaja. Om tio dagar har Harry Potter and the Half Blood Prince biopremiär. Och om 166 dagar har New Moon biopremiär. Och om 387 dagar har eventuellt Eclipse biopremiär. Men vem räknar?

Om två timmar ska jag titta på reprisen av MTV Movie Awards.

Om fem dagar vet jag att jag har IG i alla ämnen och sommarlov.

Och det var min framtid! Min nutid handlar om att jag är hungrig och vill äta mackor med Philadelphia. Och jag tror att jag vill kolla på OC men jag vet att Johnny snart dör, så det är ju ganska sorgligt. Och när han dör vänder ju allting. Marissa blir badgirl och allting blir fuckat. Tror mest att jag vill se Chrismukkah-avsnittet i fjärde säsongen, för att det är så jävla sorligt och messed up, liksom.

Jag måste skaffa mig ett bättre ordförråd också. Tror jag ska önska mig Nationalencyklopedin i födelsedagspresent.

Och jag måste skaffa mig en ny kalender också! Jag har blivit av med min nästa klipptid, och eftersom att mitt liv handlar om mitt hår, borde jag leta upp den.

men jag var aldrig där

Såg precis Da Vinci-koden med mina föräldrar och min lillebror. Jag är typ sugen på att se Föräldrafällan eller något sånt.

Jag vill ha The Sims 3!

Måste komma på något att skriva min uppsats om. Till Datorkunskapen. Usch. Får välja själv, så länge jag hittar fakta och är källkritisk och bla bla bla. Är så trött. Vet verkligen inte vad jag vill skriva om! Borde börja skriva snart, eftersom att jag är så långsam när jag letar källor och grejer.

I morgon kommer gå åt till att skriva alla uppsatser jag måste skriva; läsloggen, hjälteuppsatsen och den till Datorkunskapen.

låt solen gå upp utan mig

Jag drömmer så konstiga mardrömmar nu för tiden. Flera gånger har jag drömt att jag och Elisabet ska baka, men att vi inte har något socker! Så där står vi med en halvfärdig kaksmet och får panik, när vi hittar liiite socker i någon jävla burk som är hundra år gammal. Där är bara pyttelite socker, och en massa svarta klumpar, typ djur eller något. Men vi bara "jaja men om vi plockar bort det svarta så är det lugnt". Så jobbigt!

Jag har blivit helt förtrollad av Philadelphiaost. Vilket jag hoppas min lillebror aldrig kommer få reda på, för han skulle bli jättearg haha. Framför mig har jag nu två dubbelmackor med Philadelphia som jag ska äta till frukost framför datorn, vilket jag gör alldeles för sällan! Det kan i och för sig bero på att jag inte äter frukost. Och när jag äter frukost tvingas jag oftast att sitta med mina föräldrar och min lillebror. Wo. Ho.

unemployed with a perfect smile

Min skolgång tar död på sig själv. Sitter uppe hela nätterna och pluggar, vänder dygnet och sover förbi skoldagarna. Så fruktansvärt SMART! Sen kollar jag på OC hela eftermiddagarna, och på  kvällen börjar jag plugga igen. Ibland. Det känns som att det inte är så bra planerat. Nästa vecka kommer vara den värsta veckan i min skolgångs historia! Jag har nog hundra grejer att ta igen då.

Nu ska jag nog spela några parti Kungen, titta på ett par avsnitt OC och sen sova. Tror inte jag orkar hålla ögonen öppna så många timmar till.

we'd learn how our bodies worked

Varför kollar jag på OC till klockan tio på kvällen? Nu sitter jag här vid min dator med Death Cab, kakuts-/päronläsk, fryst bärsmoothiemix och en hel del skolarbete.

Detta måste jag göra innan terminen slutar:
- Läsa Pride & Prejudice, skriva någon slags uppsats om den i Engelska A (till i morgon)
- Skriva klart min läslogg om Ondskan i Svenska A (så fort som möjligt)
- Skriva en uppsats om vad jag vill i Datorkunskap A (till på torsdag)
- Skriva en uppsats om hjältar i litteratur och film i Svenska A och Mediakunskap A (till i morgon)
- Göra klart bakgrundsmusiken till Stress i Mediaproduktion A, Multimedia A och Arrangemang och komposition A (till på tisdag)

Alltså har jag inte ens tid att blogga om det egentligen, eftersom att jag inte börjat på hälften. Och nej, det är inte att jag har otur när jag tänker. Det är bara det att jag är dum.

Det ser ut att bli en lång kväll

i cut my long baby hair

JAG HAR HALLON PÅ MITT GOLV! Precis vid min säng, så jag bara trampar på dem hela tiden :(

när du är tunn som luft

palalallalaalalal

Sitter i skolan. Lektionen börjar typ om två minuter. Vi håller på med Reason, och jag är jättetrött i skallen. Vilket betyder att det kommer gå så jävla dåligt att det inte kommer kunna vara sant. Men det kommer ju vara sant. Fan. Och jag hatar det här så jävla mycket. Allt jag vill är att gå hem.

Känns som att jag skriver samma sak varje gång jag skriver i skolan.

i am a fool for you

Jag är typ nervös inför skolan. Har inte varit där på över en vecka, har inte träffat någon därifrån heller. Bussen går jättesnart, så jag måste springa.

but you don't know

min mamma påminde mig precis om teorilektion på körskolan. som börjar tio över fem! FÖR FAN! missar alltså den, eftersom att jag måste vara på s:t staffans kvart över fem. konserten börjar klockan sju. jag har panik

just dance

Kom precis på att jag inte börjar förrän tjugo i tio! Liiiiiiiiite "sovmorgon" blir det alltså!

Twilight vann i alla sex kategorier de var nominerade i förutom en. Robert vann i alla som han var nominerad i. Jag har sett trailern till New Moon. Jag är nöjd med min natt! Nu är det morgon och jag ska försöka få ett par timmars sömn innan min mamma tvingar upp mig klockan sju.

RSS 2.0