s.

Jag mår inte bra.
Bleker mitt hår för att få bekräftelse. Uppmärksamhet. Vill dessutom bli rödhårig.
Jag fick MVG på talet, på hela retoriken. Jag kommer inte ihåg senast jag fick MVG på något. Misstänker starkt att det var på projektsteg 5 i matematik. I sexan. Känns ganska surt. Kanske. Undrar nu mest om jag har en riktig chans att få MVG i Svenska A. I vilket fall borde jag sänka mina ambitioner från VG till G i Mediakunskap A. Tror inte jag klarar av alla höga tankar om mig själv. "Bla bla bla jag kan få VG och MVG i allt." "Ja det kan du!" Nej det kan jag inte.

Var på biblioteket idag. Skulle låna Twilight, eller möjligtvis Om jag kunde drömma. Alla var utlånade utom Eclipse. Så jävla ägd jag blev där. Kände mig lite lurad efteråt, om jag ska vara ärlig. Tror inte jag kommer läsa den heller. Ville ju mest läsa den för att kunna vara med i alla debatter om ifall den och den passade till sin rollfigur i filmen. Men jag vill ju inte riskera att bli besviken. Varken på böckerna eller filmerna(filmen). Jag har en känsla av att jag inte hade tyckt så mycket om Edward egentligen. Men jag älskar ju Robert, så jag vet inte vad det är med mig.

Det måste vara något fel på mig. Rob Pattinson är den enda jag står ut att lyssna på just nu. Lyssnar på repeat 24/7 och jag står inte ut med tanken på något annat. Dessutom får jag spel på att jag inte vet om jag ska kalla honom Rob Pattinson, Robert Pattinson eller Bobby Dupea. Kör på Rob så länge, jag tycker nog bäst om det.


s.

jag tycker det här är störigt.
jag får inte sitta vid en dator i studion, jag måste planera ett ljudbibliotek tillsammans med tre 92or.
jag får spel på det här.

i eftermiddag/kväll ska jag och emmy hälsa på adde<3 på st lars, efter att vi ätit god falafel eller hamburgare eller något annat snabbt och gott till middag.
bakade muffins igår och har med mig monopol, så det blir att sitta i ett besöksrum på sjukhuset och spela monopol och vräka muffins. det kommer bli bra. hoppas jag.

jag vill få betyg på min novell och mitt tal.
höll talet igår, det gick väl bra i guess............ får se. ska få betyget idag!

jag orkar inte det här

s.

hittade gruppen "Skydda våra barn från Patrik Isaksson" på facebook. vet inte vad som hände, blev helt chockad. började typ gråta jättemycket. nu vet jag inte vart jag ska ta vägen, det gör ont överallt.

s.

jag känner mig fett otacksam, för jag har vänner och glädjeämnen och bla bla bla.
men jag känner mig så jävla ensam

s.

idag är en dålig dag. den dålig dagen.
och du kan inte ändra på det.
jag har ont i mina ögon.
det svider överallt.

s.

Mamma har tipsat mig om en runda som är typ en halvmil, funderar på att gå den en gång om dagen. Kan ju börja i morgon! Ny vecka, nya tag, liksom.

s.

Dagen har gått ut på att i pyjamas sitta på mitt golv och gnälla.
Jag har ont i öronen och är ganska opepp. Är sjukt sugen på coca cola, och jag vet inte varför.

Emmy är på väg hit, woho!


s.

jag är hungrig och jag spelar the west. snacka om inget liv!

s.

Får spel på vårdcentralen. Och på mig själv. Och på allt egentligen. Jag är sjuk, okej! Riktigt jävla bajsförkyld. Typ bakterieinflammation/infektionsbajs. Fattar inte vårdcentralen. "För halsen: drick te med honung, eller varm mjölk med honung. För näsan: spraya med nässpray." Som om jag inte fattade det innan! Som om jag inte gjort det i en vecka nu! Det blir ju värre för varje jävla dag!

Livet suger. Nu ska jag till mina morföräldrar och äta middag.

s.

Var hos tandreglerinen idag. Mitt överbett har minskat 1mm! Gööööött. Typ idealminskingen lol.

Om en halvtimme jag jag åka till vårdcentralen, så jävla bullkastrull.

Livet leker lol


s.

jag har bestämt vad jag ska skriva mitt argumenterande tal om. jag kom på det nu, när jag måste sova. MÅSTE sova! jag ska upp tidigt som fan, och skolan börjar fan snart. jag får spel på det här. nu kommer jag aldrig att kunna sova.
fuck livet!

s.

jag har bestämt vad jag ska skriva mitt argumenterande tal om. jag kom på det nu, när jag måste sova. MÅSTE sova! jag ska upp tidigt som fan, och skolan börjar fan snart. jag får spel på det här. nu kommer jag aldrig att kunna sova.
fuck livet!

s.

Mår bättre. Vill egentligen följa med Emmy och Ullis och se Twilight, men jag pallade inte följa med mamma och pappa och handla, så jag är nog fast här hemma idag.

Får spel på att min bokhylla är så fucking bred. Och hög, liksom. Håller på att flytta ner böcker och skivor och filmer och allt trams från bokhyllan där uppe. Men jag vet inte hur jag ska få det lite snyggt här nere. Undrar om det egentligen spelar någon roll hur det ser ut. Men jag vill ju kunna skryta med mina skivor!!!
Sen ska jag väl flytta ner lite kläder och sånt också. Försöka hitta något i garderoben som är värt att fortfarande ha, i alla fall. Kanske slänga lite i tvättmaskinen, så att jag har kläder alls.

Lyssnar på Lars Eriksson. Tänkte precis "så ensam jag är :((((((((((((((((" och så sjöng han "I feel alone", LÄSKIGT ELLER VAD?! Tror det är ett bevis på att vi passar ihop :$

s.

I'm in! På riktigt. Hej, jag bor i en källare.
Hälsa på?!

s.

Jag är äckligt sjuk. Blir nog inte bättre av att det är kallt som ett helvete i källaren, och det är där jag spenderar mest tid. Nästan i alla fall. Idag har vi dragit ström och skurat golv. Och jag har bäddat mitt nya täcke och mina nya kuddar med mina nya sängkläder med Mumin på. Jag vill lägga mig under det och sova bort mitt liv! Jag har lagt ut två mattor också. Ska köpa resten i morgon. Tror jag. De kommer i morgon i alla fall, men jag vet inte om det är alla eller om det saknas en till sen........................... Well, det är ju ett senare problem. Jag tror att jag kommer flytta ner ganska mycket grejer idag. I alla fall min säng och min kaninbur och mitt skrivbord. Äntligen ska jag få använda min nya skärm! Sen ska jag väl börja plocka ner allt från väggarna och flytta ner allt sånt också. Ska dock strunta i mina solfjädrar. Men jag ska spara dem tills jag flyttar hemifrån eller något sånt.

Åh vad jag är trött. Sov väl mellan typ halv sex och ett, och det är ju ändå ganska länge för att vara mig. Men jag vill sova meeeeeeer! Höll på att somna framför kakelugnen men den var obekväm att luta sig mot, så jag fick lite spel.

Palla livet :(

RSS 2.0