s.

TVÅ SKOLKFRIA DAGAR!

s.

where you gonna go? where you gonna go? where you gonna sleep tonight?

s.

Åh det finns så mycket jag vill göra just nu. Till exempel vill jag hem och sova. Till exempel vill jag skriva hundra låtar och bli känd på en gång. Till exempel vill jag spela gitarr tills mina fingrar blöder. Till exempel vill jag ha längre rast, så att jag kan fortsätta lyssna på Amy Macdonald.

Men nu ska jag göra något annat: jag ska studioa nu så får jag gå hem sen.




Jag älskar Dennis
<3

s.

Och på tal om att vilja ha, så behöver jag en ny datorskärm hemma. För jag ser för mycket där, och ingenting i skolan.

s.

Jag vill ha allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt, allt.

Och sen tror jag att jag vill ha lite till!

s.

fan då. låt mig vara så jag slipper allt det här

s.

HEJ JAG ÄR DÅLIG I SKOLAN! OCH JAG KLARAR INTE DETTA JÄVLA SKITET JUST NU. FÖR FAN!

s.

I don't believe in anything that makes you wanna save me
I need a break and I need a vacation
take me away from the civilisation
this year has been so rough to me
I do believe I've had enough you see
I need time to spend with the ones I love
and I need to get away from you
‘cause I need love love love, oh I need love

jag hänger asmycket på billiethevision.com nu för tiden. inte för att det händer mycket där, men vafan :D lyckan, liksom, lyckan.

jag hoppas inte jag missar scrubs, börjar böla då!
tur, det är earl! :D
palla ska skolan hela dagen i morgon, tror jag.
ledig på onsdag i alla fall, lycka till mig? ska träffa tommy! och sen heidi. (:
godnat<3

s.

Såklart skojade jag om Vintervila, alla hänger på Vintervila och så ska det vara!

Idag har jag sålt kakor på Klädbytardagen! Det gick bra osv
Sen åkte jag till den stora staden Lund och firade Ninas artonårsdag! Det var skoj osv
Sen åkte jag till den lilla staden Staffanstorp och firade Sir Henry Göran Smiths ettårsdag! Det var underbaaaaart, och jag har saknat alla så äckligt mycket. Även om där inte var jättemycket folk, så var de tre jag saknat mest där<3! Sådetså!

Imorgon ska jag typ på hundkurs, men mamma slutar fem och kursen börjar kvart i fem, och allt blir överjobbigt!


Misunderstation, you said you didn't feel loved,
understood nor seen by me no more
but you should feel the way my heart rate rise
when I wake up seeing you lying next to me

Affirmation, I love the jokes that you make
and your eyes and your smile and I always will
can you imagine how deep I've fallen in love with you?
I am in love with you


Sådetså! (igen)
Nu ska jag nog sova, för alla blir arga om jag inte går till skolan imorgon.
Godnat<3

s.

OCH VARFÖR HÄNGER INGEN PÅ VINTERVILA LÄNGRE?!

s.

Hundkurs idag(igår!)! Teori som fan, fast vi lekte lite och sånt tramselitrams och det var faktiskt väldigt trevligt. Vi var bara typ nio stycken, och jag trodde det skulle vara proppfullt i teorilokalen, så det var en jävla tur! Okej att det var störigt att det var som en lång jävla skoldag, och att jag störde mig på en massa folk där. Men jag menar, ärligt, palla det.

Har kommit på att jag inte hatar folk och grejer, jag bara stör mig så jävla mycket på allt så att det blir outhärdlig. Jag vet bara inte hur jag ska få det att sluta!

Texas hold ´em you know that I hate you<3

Har också umgåtts med Elisabet, såklart! Tihi, vi köpte godis men där var folk på Monte så vi stack till the Hood. Sen drog vi till Rebecca och typ snackade en stund. Sen hemåt.
Klädbytar dag imorgon(idag!), och jag ska sälja kakor med Rebecca mellan 10 och 13 i Hörsalen i Staffanstorps Bibliotek! Woho, bring the money.

Nu ska jag läsa en skabbig dikt som jag skrivit och sen ska jag dansa mig till sömns.
Godnat<3


s.

Ja, det har varit en crazy dag ändå!
Som sagt, spenderat tid med Elisabet, bäst som vanligt liksom. Sen vek jag och mamma reklamen och sen kom David. Vi typ glodde en massa på O.C. och drack soda streamad jordgubbssaft och åt kexchoklad. Sen packade vi upp trummorna och sen for han hem med dom, och lämnade mig 1500 kronor som jag gav till min lillebror.

I morgon ska jag upp tidigare än tidigt, för jag ska nämligen på teoretisk hundkurs, och det kommer ta en del på mina krafter med tanke på att den varar i sju timmar(mellan 9 och 16). Palla, nej egentligen inte! Men det är chill, det handlar typ mest om inlärning och sånt coolt, så jag kommer ha use of it! Eftersom att min hund är dum i skallen<3

Nu ska jag försöka sova, för jag kommer vara tröttare än tröttast i morgon.
Godnat<3

s.

Idag har jag gjort ingenting, ungefär! Varit på Elisabets lunch och nu sitter hon på min säng, vi har typ käkat ett fett paket glass och håller typ på att äta choklad och dricka god god läsk!
tihi

s.

ärligt jag klarar inte skolan. jag har inte ens fått mitt första studiebidrag än, och jag skolkar redan så mycket så att jag kommer förlora det! den här veckan har jag varit i skolan en dag. EN DAG! och jag är inte sjuk. jag är bara vidrig och äcklig och LAT och otacksam och VÄRDELÖS!
nej, jag klarar inte av skolan. på riktigt! FAN!
JAG TRIVS INTE I SKOLAN. nej, och det är jävligt otacksamt med tanke på att detta är nummer två, och jag har en av mina bästa vänner där. men jag klarar inte av det. inte ens med en riktig vän där, som är där varje dag(nästan), klarar jag det. varför?! för att jag är dum i huvudet! och allt som jag sa innan. varför kan jag inte bara sluta vara så förbannat... idiotisk?
jag vet att jag har sagt att jag trivs och allt är bra på min nya skola, men det är ju för att jag vill slippa förklara och dömas! jag har ingen förklaring varför jag inte trivs. det är ju en asmysig skola, de flesta är rihtigt coola och lärarna är bra, jag är till och med ledig varje onsdag. men ändå klarar jag inte av att gå dit de andra fyra dagarna. jag har bara varit med på en idrottslektion, och jag höll på att flippa ut.
jag vet inte hur jag ska få det att bli bättre, för jag ger upp hela tiden. jag vill bara att allting ska sluta vara så svårt, att det folket som är mindre coola bara dör och att jag ska sluta vara så dum.
och nej jag vill inte att någon ska dö.
fanannanan jag hatar att jag håller på med mina jävla äckliga "skämt" om döden, som om jag vore perfekt! som om det är roligt att hålla på med döden hela jävla tiden. som om jag inte bryr mig längre. som om döden är något man gör narr av. förhelvete!

jag vet inte vad jag ska göra längre
varför måste jag vara så korkad?

RSS 2.0