vad skulle vi annars göra

jag funderar stenhårt på att gå och lägga mig, sova NÄSTAN fyra timmar, titta på MTV Movie Awards och sen sova tills det är dags att gå upp. NAJS PLAN AAIGH?! eller så kollar jag på typ film till klockan tre i stället för att sova. problemet är att jag är trött och mitt huvud gör ont. :) är dessutom enormt sugen på godis. lol

idag har jag spelat the sims 2. ÖVERBALL. det tråkiga är att det bara är roligt att spela med en familj fram tills dess att man stängt av spelet, för när man vill spela nästan gång är familjen skittråkig :( har ingen lust att spela med min snyggofamilj som jag skapade i eftermiddags. bull läge.

längtar lite till nästa veckas Söndagsparty. håååååååååkan heeeeeeeeellström <3333333333333333333333333333

aldrig att jag låter dig glida

är hemma från Siesta!, är trött och fryser lite. har ont i hela kroppen.

inatt är det MTV Movie Awards och jag ska försöka följa det bäst jag kan från datorn. imorgon är det min första skoldag sedan i måndags, vilket betyder att jag har ganska mycket att ta igen. känns som dålig timing, med MTVMA men jag bryr mig inte. i morgon kväll är det vårkonsert, vilket också är ganska dålig timing. kommer väl sluta med att jag stannar hemma från skolan för att sova. vilket OCKSÅ är dålig timing. herre vilket liv.

i could use another cigarette

Jag drar till Siesta i morgon. Vet inte om jag hinner blogga på morgonen. Men jag ska i alla fall avsluta lite snyggt nu ikväll med en bunt överfina bilder från inspelningen av New Moon. Jag gråter lite av dem och tror att jag avlider om inte november kommer snart.



(bilderna har jag tagit från TwilightSweden, som tagit dem från andra)
(Robs svarta prickar tyder inte på att han gillar att rita på sig själv, det är för hans glittrande effekter)

Puss, godnatt och vi ses
<3

there are many things that i would like to say to you

jag vet inte hur.

Somnade inte förrän efter tre. Kanske fyra. Smart, eller hur? Försov mig, men hann till körlektionen. Den gick bra. Jag kör nästan som en gud!

Sen gick jag till Akademibokhandeln och Åhlens för att köpa en morsdagspresent till min mamma. Den rundan var lyckosam, jag hittade mycket fint. Inte bara till mamma.

Jag borde städa mitt rum, städa Lenins bur och packa till Siesta. Men jag är så opepp på ALLT det där just nu. Vill egentligen bara stanna hemma och sova hela dagarna. Har dessutom inga kläder att ta med mig. Borde fixat det i helgen men då var jag inte så desperat efter nya kläder, jag bara orkar inte ha mina gamla trasiga leggins och samma tröjor jag haft i hundra år.

CDWOW väntar fortfarande på leverans av How to be, vilket betyder att jag inte får den förrän tidigast nästa vecka. Och jag har hittat två snygga t-shirts som jag vill ha. En kostar 169 kronor och en 210 kronor. Jag kommer vara så fattig långt innan jag får pengar, om jag ens kommer få några pengar.

Lyssnar på Acoustic Love Songs just nu. Hur peppad blir man av det? Kärleksballader som påminner om ens eget patetiska, kärlekslösa liv.

Så gnällig jag är.

it is just a ride

Okej, OC!
Jag tittar just nu på Oliver-episoderna. Jag hatar dem. Tycker så illa om Oliver att det är sjukt. Jag brukar inte på riktigt ogilla karaktärer helt och hållet, det brukar liksom alltid finnas några bra sidor hos dem. Men jag ogillar Oliver rakt igenom. Det enda jag tycker är bra med Oliver-tiden är att Ryan och Marissa i alla fall är tillsammans, det är ju ganska sällan de faktiskt kallar sig för pojk- och flickvän. Sen gillar jag Hailey också. Hon är så galet mysig, liksom. Lite överdriven men ändå söt. Annars är det inte mycket mer i de episoderna jag gillar, bara typ New Years Eveslutscenen, kanske. Det enda jag gillar med Seths och Annas förhållande är när det tar slut. Jag känner mig så mesig men det bästa med OC är all kärlek. Hela drama-grejen är lite för utdragen ibland. Typ femton Oliver-episoder? Så meningslöst, när det hade räckt med kanske två eller tre för att få ihop det viktigaste. Musiken är bäst ever.

Nu ska jag sova. Körlektion klockan 10 i morgon.

there is a lack of color here

Jag fick VG på Nationella Proven i Engelska. ENGELSKA! Jag blev grymt överraskad. Dessutom VG+, vilket jag VERKLIGEN inte förväntat mig. Tänkte att om jag hade tur fick jag VG-, men nixpix!

Var hemma från skolan på grund av min huvudvärk, så jag har spenderat ganska mycket tid i min säng och tittat på OC. Så mysigt! Har funderat på att kolla på det ett tag, typ en vecka, men jag har inte riktigt orkat. Nu är jag fast igen.

Dessutom gav min lillebror min kanin sallad idag. Det tyckte jag var omtänksamt :)

i have the devil inside

Idag hade jag en liten hålhalvtimme, så jag passade på att dra ner till Lilla Fiskaregatan och ta ut pengar. På vägen tillbaka till skolan smög jag dessutom inom Press Stop och inhandlade två poster-tidningar.



Jag är nu mitt uppe i en om"möblering" på mina väggar. För tillfället letar jag desperat efter en tillräckligt hög väggyta där jag kan hänga upp en affisch som är 197 cm hög och föreställer Rob i fullängd, liksom. Som om hans 185 cm inte är tillräckligt mycket, så lägger de till en massa tomma cm både upptill och nertill. Och min eMiL Jensenaffisch fick precis ge plats åt en väldigt fin affisch på Edward Cullen.

Nåväl, det blir kanske några bilder på resultatet, men jag vill inte hoppas för mycket. Har haft sån irriterande huvudvärk hela dagen och jag har tagit två Ibumetin men den vägrar släppa. Så det blir nog att gå och lägga sig med en bok eller bara gråten i halsen. Vet egentligen inte om jag vill att den ska försvinna tills i morgon eller inte, vad som helst för att slippa skolan. Men just nu är den bara störig.

Fick också veta att lilla Prins Lenin blev pappa idag. Helt galet. Tror dock inte att han bryr sig så mycket men jag har hoppat runt som en tönt hur länge som helst.


pappa Lenin och mamma Henry :D

Har också fixat fram tältet till Siesta ordentligt. Packade upp det och sånt mest för att kolla om det var jättetrasigt eller svårt att sätta upp och sånt. Lite trasigt och jättelätt att sätta upp. Så jag är nöjd.

Nu ska jag sätta upp resten av affischerna!

pos

i just want my amarula tree

sitter i skolan och väntar på att datorkunskapen ska börja. ska egentligen ha elevråd, men vi måste göra något ergonimitest, så jag måste leta upp ordförande för elevrådet fort som tusan innan lektionen börjar.

 

vi började kolla på matrix på svenskan i morse och vi ska fortsätta i eftermiddag på mediakunskapen. ska skriva en fett stor uppgift om hjältar i film och litteratur. skrattar lite. ska nog skriva om harry potter mest :D

 

jobbigt att skolans datorer inte har spel! hade ju varit najs med lite vanlig kungen. gamla goda tiden, liksom<3 men jag ska nog koppla ihop min gamla dator, så att jag kan spela vanliga kungen igen.

 

allt jag vill är att få åka hem :(


call me by my name

jag har haft en paus från bobby dupea ett par dagar. det var kämpigt indeed. ville få mig att sakna honom så att jag verkligen skulle uppskatta honom längre, liksom. inte för att jag tröttnat men för att jag kände att jag inte förtjänar att lyssna på honom hela tiden. igår kväll "tog jag upp" honom igen. det var makalöst. min "plan" verkar ju fungera i alla fall, har ju aldrig vaknat så utvilad!

började spela kungen igår, efter att jag och rebecca snackade om det. är helt fast, jag svär. har lite spel på det(ordvits). mest för att jag HATAR vistakungen. det är så fruktansvärt jobbigt. och jag trodde att det skulle hålla mig ifrån att spela det, men nixpix. spelar som besatt typ. eller inte riktigt, men det är jobbigt värre. måste ju hela tiden komma ihåg vilket spel man är på och hela tiden välja "Välj spel...". STÖRIGT

you'll learn to hate me

känns det meningsfullt med sovmorgon när man ändå inte kan sova? får spel. varenda morgon skulle man göra allt allt allt för att få sova hela dagen, men idag när jag inte börjar förrän 9.50 så kan jag inte ligga kvar i den förbannade sängen. ligger och typ dummar mig och skruvar på mig och är allmänt rastlös. jag kommer ju ändå bara sitta vid datorn till 9.30 och sen komma på att det är för sent att åka till skolan. meningsfull rly!

who's that girl

Har sån panik typ. Lyssnar på Darin och tycker det är najs. HAHAAHAHAHA

Igår sa min lillebror att mitt hår låter som maskar med mikrofoner. Det var elakt, måste jag säga.

Det här ska jag göra innan Siesta:
-skriva klart läsloggen
-lämna in läsloggen och reportaget
-läsa övermycket pride & prejudice
-välja citat ur pride & prejudice

Jag tror att jag gick VG på Nationella proven i matte. Men jag vet inte, man måste ha 35 poäng varav 12 VGpoäng, och jag vet bara att jag har 41 poäng sammanlagt. Måste snacka med min mattelärare i morgon, så att jag slipper gå runt och oroa mig över det. Och jag bryr mig egentligen inte vad jag får, bara jag får reda på det.

Är ganska opepp på Siesta just nu. Vill egentligen bara ligga hemma och läsa Twilight och slippa tänka på grejer. Min mamma har köpt en munktröja till mig, för att jag ska kunna ha den på mig på kvällarna så att jag inte fryser. Söte! Och vi ska sätta upp tältet i uterummet snart, för att vi måste se i vilket skick det är och jag måste veta hur man sätter upp det HAHA. Tråkigt att det är kasst väder bara. Hoppas det blir bättre så att man slipper regn på Siesta i alla fall.

i won't be coming home tonight

Jag vet inte riktigt hur jag ska klara mig tills New Moon kommer. Jag kommer ju böla genom hela filmen och bla bla bla, vet inte hur jag ska våga se den på bio.
Mest vill jag se slutet: från och med att Alice kommer tillbaka. Jag längtar så att jag spricker.

En tävling.

Puss

lock me in again

Jag har sockerdricka. Jag har Stolthet och Fördom på DVD. Jag har Marabou Daim. Det känns som att det känns bra och jag gillar det!

Ledig i morgon, vilket ska bli gött. Skola på fredag visserligen.... Fast vi har inga lektioner på eftermiddagen, och jag går ju inte på idrotten, så det blir bara skola mellan 8.15 och 9.30. Jag kommer nog överleva. Det enda vi ska göra är att redovisa våra radioprojekt.

Hoppas att det inte blir ett till oväder i natt. Jag vill helst sova.

i'll be your lover too

GRATTIS!
För att idag fyller Robert Pattinson 23 år.


Och jag vill egentligen inte göra någon stor grej av det, men han är så fin.
Fin fin fin fin fin fin fin fin fin fin fin fin fin fin fin fin fin fin fin fin fin fin fin fin !

let me sign

Twilighters.blogg.se har en tävling just nu. Som man inte vill missa! :) Klicka här för att komma direkt till tävlingen.

pos.

RSS 2.0