Magnus Betnér

Finns det någon roligare än Magnus Betnér? Egentligen? Sitter och kollar på någon fett lång spellista med bara klipp med honom på Youtube. Fan det härligaste som finns.

Första riktiga skoldagen var en pina. Trött som något riktigt jävla trött djur just nu. Inte direkt lust att göra mycket. Chillar i sängen med Betnér (hehe) och bara lever livet. Eller något i den stilen.

Hade i alla fall religionskunskap a, matematik b och engelska b. Tyckte det var sjukt att det snackades om hur lite tid vi hade, men att vi ändå inte startade undervisningen ordentligt. "Det här året kommer bli så tajt! Nu ska vi presentera oss och sen ska vi prata om kursplanen". Jo men visst, det kan ju vara bra om man bryr sig. Varför inte bara lägga upp kursplanen så att vi kan kolla på den när vi vill, och i stället starta lektionerna! Det är ju bråttom, eller hur? Tidigaste dagen idag också. Kvart över åtta till halv två. Sen hem och bara lägga sig på sängen och hoppas att man dör tills i morgon. Skit samma om man aldrig blir arton, bara man slipper skolan.

Hade dessutom glömt mobiltelefonen hemma! Kan man tänka sig så extremt jävla jobbigt det är utan mobiltelefon? Nycklarna hade jag också glömt, så jag fick ta en liten promenix genom Staffanstorp för att hämta extranyckel hos mormor och morfar. Man har ju en jävla tur som har dem i samma håla, i alla fall.

Mina kaninungar har börjat slåss, vilket betyder att vi snart måste separera dem. Vi ska köpa en jättestor bur och sätta en skiljevägg i mitten så att de ändå har sällskap. Man kan ju inte leva utan sällskap! Det hade ju inte varit det bästa som hänt någon: att bara vakna upp och slippa umgås :D

Nu ska jag fortsätta kolla på Magnus Betnér. Han är så trevlig :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0